Fluturasi minunati de mar-apr 2011 (33)
Raspunsuri - Pagina 22
bb_yasmi spune:
Inca una
Cred ca momentan nu am privit/etalat eu bine problema...singura varianta care o am pe moment este varianta 2. Dar daca apare job ul pana vara atunci t sa iau in considerare amble variante. Cam asa este, nu???
Somleac spune:
Hai mai ca imediat aterizeaza Dorina in Bucuresti si eu tot nu dorm.
Dorina drum bun. Sa ajungi cu bine la mama.
Moni(Monica70) are nevoie de noi! Haideti sa-i fim alaturi!
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madutza_bra delia, imi place mult melodia Andrei! Sti ce ma intristeaza pe mine f tare...ca ai mei au vandut casa (apartamentul) copilariei mele. Cand merg la ei, merg la ei si atat, nu acasa...nu ma leaga nimic de casa lor... Ce de probleme cu reinceperea serviciului...oare parintii nostrii tot atatea pb intampinau? Erau mai multe crese/gradinite? sau aveau ei parintii mai aproape? ..ca nu stiu pe nimeni de varsta mamei care sa fi renuntat la serv pt ca nu s-ar fi ales cu nimic... Yasmi, si eu tot acasa as sta in locul tau, dar ti-am spus cred ca m-as plictisi..as avea nevoie de comunicare cu oameni si pe alte teme decat copii..si acum simt asta. ma bucur cand ma intalnesc cu prietenele fara copii, ca mai aflu si eu una-alta..si bineinteles ca ma simt prost cand nu sunt la curent cu nu-stiu-ce legi, termene limita si alte d'astea. Din punctul asta de vedere abia astept sa incep serviciul, sa vorbesc din nou despre aplicatii, norme, proceduri ..n-am mai folosit cuvintele aste ade 4.5 ani . Aaa..si cand o sa incep serviciul o sa am vechime seriasa in firma...8 ani Daca imi voi cauta alt job, cred ca o sa dea bine stabilitatea in firma Cozonacelul meu, Cristian Andrei Buburuza mea, Catalina Ioana Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011 Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati! |
ai mei nu au vanddut-o ci au pierdut-o din cauza unor afaceristi "bine" intentionati care ne mai erau si rude..
si stii ce am invatat din asta ?
casa/caminul nu sunt cei 4 pereti, ci caldura, unitatea familiara care ramane indiferent de necazuri/greutati/bucurii...
miki1979 spune:
citat din mesajul lui madutza_bra yasmi, mie una imi place cand deschidem si alt fel de discutii Chiar fetele, mamele vostre cum au procedat cand erati voi mici? Mama s-a intors la serv dupa 3 luni (atunci m-a si intarcat), mamaie statea in drum spre serviciu si ma lasa dimineata la 7:30 eram deja la mamaie si ma lua seara acasa la 16:30. Cozonacelul meu, Cristian Andrei Buburuza mea, Catalina Ioana Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011 Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati! |
noi eram 2 la 1 an si cateva luni diferenta..ne-a impartit, unul la mama altul la soacra.. de la gradi ne-a luat acasa si faceau cu schimbul, tura de noapte si tura de zi sa poata sa ne ia cineva de la gradi
miki1979 spune:
citat din mesajul lui Somleac miki tu de unde ai aparut? Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011 Moni(Monica70) are nevoie de noi! Haideti sa-i fim alaturi! |
de la servici am auditul pe cap saptamana asta si m-a omorat azi, am zis sa fiu tandem cu ea ca am impresia ca fetele astea care fac audit nu dorm cu anii
miki1979 spune:
citat din mesajul lui bb_yasmi Inca una Cred ca momentan nu am privit/etalat eu bine problema...singura varianta care o am pe moment este varianta 2. Dar daca apare job ul pana vara atunci t sa iau in considerare amble variante. Cam asa este, nu??? mamica implinita cu 2 comori: printesica si junior !! |
da, normal..
dar fii cu okii in patru
madutza_bra spune:
citat din mesajul lui Somleac Hai mai ca imediat aterizeaza Dorina in Bucuresti si eu tot nu dorm. Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011 Moni(Monica70) are nevoie de noi! Haideti sa-i fim alaturi! |
asta e maxima !!!
madutza_bra spune:
tot nu v-ati culcat? vai de noi maine dimineata!!!
Fug la nani, v-am facut
cap nou
Somn usor!