Fluturasi minunati de mar-apr 2011 (33)
Raspunsuri - Pagina 21
Somleac spune:
Delia n-aveti decat sa ne calcati. Ca de venit noi la voi nu se poate ca va exterminam.
Yasmi nu esti off topic. Eu zic ca toate aspectele vietii noastre sunt la subiect aici ca orice decizie luam influentam si viata fluturasilor. Plus ce a zis Delia.
Nu am cunostinte, dar te vad la agentie de turism.sau la un salon de intretinere la receptie/relatii clienti. Hai ca jobul tau e acolo, te asteapta doar ca inca nu cred ca-l doresti suficient de tare. Nu poti sa-ti deschizi tu agentie de turism? Aveti alimentara in cartier?
de chiar ma duc nu-s normala
Moni(Monica70) are nevoie de noi! Haideti sa-i fim alaturi!
ailed_dota spune:
inca una si ma duc
mada, pe mine m-a crescut mamaie, mama venea miercurea si de sambata pana duminica, si asa am stat pana la scoala, ca m-a dat la gradi pana la 17 si dupa 2 randuri de penicilina injectabila si-a revizuit atitudinea, tot cu mamaie, la curte.... pacat ca au demolat-o in 86
ailed_dota spune:
yasmy, deci stii cum se zice daca 2 oameni iti spun ca esti beat , te duci si te culci, uite eu cu mihaela am avut aceeasi parere de ce meserie ti-ar trebui ...
Somleac spune:
Delia, nuuu m-am nascut dimineatza la 6. Poate am vrut sa ma nasc dupamasa dar n-am avut loc sa ies si pana la urma i-au facut mamei cezariana.
Eu la cresa in cel mai autentic spirit comunist. Si acum imi amintesc cum stateam pe olite si eram legati de o scandura la spate sa nu ne prabusim. cred ca cel mai mult stateam pe oale ca asta-i singura amintire
bb_yasmi spune:
Va poOop fetele!! Sunteti toate atat de dragute!!
Delia, mihaela nu vreau in turism. Cel putin un asistent manager vreau.....
Ma retrag si eu"...ca maine avem serbarea la gradi. De abia astept!! Si o sa mi se urce din nou tensiunea cand o sa vad cum "binevoitoarele" merg cu plicul
Va multumesc pt tot!
Pupici
Nb
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi Au deliaaaaa nu mai rasuci cutitu'rana!!!!!!!! So, piata locurilor de munca este foarte restransa! Tot criza si la noi am ceva cunostite dar tre sa astept sa apara un post bun, nu se stie cat timp si cat ma "costa"apoi .Pe lucas nu am nici eu cu cine sa il las, doar daca il duc la gradi particulara. Daca iasmi incepe scoala nu are cine sa o ia de la scoala la ora 12... decat daca ar merge la after sChool....... Oare sa mai continui.....ma simt debusolata complet. ..... Si daca tot am etalat situatia poate voi, prietene,e mele virtuale imi spuneti ce ati face in locul meu... Variantele mele ar fi: 1. Sa apara un job (asta nu depinde doar de mine!!) chiar si unul mai slab platiwt pt inceput dar sa fiu in domeniu. Atunci ar trebui sa mearga iasmi la after school, unde costa aprox 500-600 lei la 4 sapt + lucas,a gradi particulara , alte 600-700lei deci un total de 12-13mil doar taxa gradi+after school 2. Sa astept pe cand o sa se gaseasca un job ok si pt mine ( asta nu se stie pe cand se elibeaza vreun post si. Sa ma ocup de copii, dus lucas la gradi ( de stat momentan sau acasa cu mine pana la 3 ani), dus iasmi la scoala, adus iasmi, facut teme, adus lucas.. mamica implinita cu 2 comori: printesica si junior !! |
yasmi, eu nu pot sa-ti spun decat ce-as face eu, si decizia e pur personala influentata de firea fiecaruia..as opta sa lucrez chiar daca financiar e egal cu o, adica ii iei dintr-o parte si ii dai in alta..
pt socialuzare, pt mine sa fac ceva in afara de casa, pt aerisirea creierului, eu am nevoie de asta..
stiu ca sunt mamici implinite care stau acasa si vad de copii si sunt fericite, dar eu nu cred ca as putea..simt nevoia sa ma misc, sa ma fac utila si in alta parte..
acum normal ca daca n-as avea si stransoarea financiara, probabil as gandi altfel..as cauta ceva mai pt sufletul meu, ceva intreprinzator, care sa-mi permita mai multa flexibilitate cu copilasii.
si la noi e aceeasi problema pe viitor cu gradi/scoala/afterschool..dar incerc sa nu le privesc tragic..ci ca sunt spre binele lor
Somleac spune:
miki tu de unde ai aparut?
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi Si astazi ma suna prietena mea care are copilul la gradi cu iasmi....daca vreau sa dau 50 lei pt educatoare...wtf????? Mi a sarit tandara....mama ei de treaba..cum merg lucrurile in tara asta!!! Daca vroiam le duc un buchet de flori sau o cioco ceva dar nu le Dau banii in plic....o my good!!!! Si credeti ma ca se gasesc de fiecare data "binevoitoare" sa dea......Si vornim de gradi particulara...nu e stat... Oare sunt eu mai dusa cu pluta astazi???? Poate mi se trage de la anestezia de la dentist..dubla ca nu isi facea efectul de la ce nervi aveam mamica implinita cu 2 comori: printesica si junior !! |
noi la stat dadeam 50 de lei pt ele, dar se luau cadouri, de la educatoare la ingrijitoare...
ailed_dota spune:
da si aici am dat cam echivalentul la 50 lei dar tot asa pt toate profele...
miki sunt 100% de acord cu tine si cu mada si cumihaela
Somleac spune:
noi 20 am dat si la scoala si la gradi. Si tot asa pentru tot alaiul.