Fluturasi minunati de mar-apr 2011 (33)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Fetele iertare ca sunt off topic!!! probabil am avut o zi mai "agitata" si acum mi s a pus pata si pe aceasta problema.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

mihaela , esti nascuta dupa amiaza?
mada, exact asta zic si eu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

Fetele iertare ca sunt off topic!!! probabil am avut o zi mai "agitata" si acum mi s a pus pata si pe aceasta problema.....

mamica implinita cu 2 comori: printesica si junior !!

eu nu cred ca e off topic la varsta asata a fluturasilor, mi se parede actualitate.... eu una te-as vedea la o agentie de turism, sau relatii publice la un hotel mare de 5 stele, si nu nu am relatii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Mada pai mamele noastre s-au intors la lucru aproape lauze, saracele cred ca nici nu stiau pe ce planeta sunt, dar mai sa-si faca atatea planuri. Si atunci toata lumea facea asa si gata asta era. Intr-un fel si libertatea asta e grea . Sa tot iei decizii, sa te perpelesti pentru ele, greu domle, greu.

Na chiar ma duc

Moni(Monica70) are nevoie de noi! Haideti sa-i fim alaturi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Somleac

Delia atunci spunei si de Sinupret [picaturi sau pastile si Polligema sinusuri picaturi. Sunt un cocteil imbatabil.

Miki ca sa inveti copilul sa sufle tare punei un firicel de vata in fata nasului si jucativa care-l ridica mai sus.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

Moni(Monica70) are nevoie de noi! Haideti sa-i fim alaturi!

esti mortala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Delia . Hi hi....tu ma crezi ca deja am ajuns sa iimi storc creierii ce cunostinte mai sus puse mai am???:-)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

Delia . Hi hi....tu ma crezi ca deja am ajuns sa iimi storc creierii ce cunostinte mai sus puse mai am???:-)

mamica implinita cu 2 comori: printesica si junior !!

deci deja ai inceput sa muncesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

Multumesc de incurajari fetelor, dar sincera sa fiu nu imi pun prea mari sperante caci parca vad ca va fi aglomerat si o sa dau din colt in colt!!!
Daca nici pt David nu am nicio ideee chiar este tragic.Parca mi s-a luat numai de masinute,si tot felul de volane,as vrea ceva altfel...

Mamica de David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

eu le-am luat de pe iqtoys, vlad adora jocurile lor..le-am luat origami si un joc de familie

http://www.iqtoys.ro/catalog/?currency= lei&language=ro

ia arunca un oki poate te inspira ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

yasmi, mie una imi place cand deschidem si alt fel de discutii

Chiar fetele, mamele vostre cum au procedat cand erati voi mici?
Mama s-a intors la serv dupa 3 luni (atunci m-a si intarcat), mamaie statea in drum spre serviciu si ma lasa dimineata la 7:30 eram deja la mamaie si ma lua seara acasa la 16:30.

Mergi la inceput

hai la culcare , la mine macar e cu o ora mai putin... hai somn usor si incredere in Doamne-Doamne ca e dupa voia lui, se deschide o cale, se invata o lectie si se rezolva una alta.

Mergi la inceput