Fluturasi minunati de mar-apr 2011 (33)
Raspunsuri - Pagina 18
Somleac spune:
Ia ascultati si asta, reflecta exact starea poporului roman indobitocit saracul.
http://www.youtube.com/watch?v=kEXGkEpRxPE
Moni(Monica70) are nevoie de noi! Haideti sa-i fim alaturi!
ailed_dota spune:
mihaela, hai ca ma refacut gasca de noapte.., e super amuzant colindul!
eu plang cand aud asta in schimb.. http://www.tare.ro/m24181/282339-andra-vis-de-iarna
Somleac spune:
Ufff Delia, las ca veniti voi acasa si atunci o sa plangi dupa acolo si tot asa ca asa suntem noi facuti.
Tu prinzi Protv acolo?
bb_yasmi spune:
Au deliaaaaa nu mai rasuci cutitu'rana!!!!!!!! So, piata locurilor de munca este foarte restransa! Tot criza si la noi am ceva cunostite dar tre sa astept sa apara un post bun, nu se stie cat timp si cat ma "costa"apoi .Pe lucas nu am nici eu cu cine sa il las, doar daca il duc la gradi particulara. Daca iasmi incepe scoala nu are cine sa o ia de la scoala la ora 12... decat daca ar merge la after sChool.......
Oare sa mai continui.....ma simt debusolata complet. .....
Si daca tot am etalat situatia poate voi, prietene,e mele virtuale imi spuneti ce ati face in locul meu...
Variantele mele ar fi:
1. Sa apara un job (asta nu depinde doar de mine!!) chiar si unul mai slab platiwt pt inceput dar sa fiu in domeniu. Atunci ar trebui sa mearga iasmi la after school, unde costa aprox 500-600 lei la 4 sapt + lucas,a gradi particulara , alte 600-700lei deci un total de 12-13mil doar taxa gradi+after school
2. Sa astept pe cand o sa se gaseasca un job ok si pt mine ( asta nu se stie pe cand se elibeaza vreun post si. Sa ma ocup de copii, dus lucas la gradi ( de stat momentan sau acasa cu mine pana la 3 ani), dus iasmi la scoala, adus iasmi, facut teme, adus lucas..
Somleac spune:
Duminica seara la 18 o sa fie la Roamnia te iubesc Preasfintitul Iustinian. Abia astept sa-l vad.
bb_yasmi spune:
Si astazi ma suna prietena mea care are copilul la gradi cu iasmi....daca vreau sa dau 50 lei pt educatoare...wtf????? Mi a sarit tandara....mama ei de treaba..cum merg lucrurile in tara asta!!! Daca vroiam le duc un buchet de flori sau o cioco ceva dar nu le Dau banii in plic....o my good!!!! Si credeti ma ca se gasesc de fiecare data "binevoitoare" sa dea......Si vornim de gradi particulara...nu e stat... Oare sunt eu mai dusa cu pluta astazi???? Poate mi se trage de la anestezia de la dentist..dubla ca nu isi facea efectul de la ce nervi aveam
ailed_dota spune:
pai castigi tu 12-13 mil la inceput? plus drumul tau la servici plus mancarea? da teoretic se merita sa stai acasa..
madutza_bra spune:
Strumph, nu te panica, sigur ajungi bine, iar pana vineri cand pleci spre moldova trece si codul galben. Oricum nici la ninsorile trecute, tot cu cod galben, nu au fost pb pe aeroporturi. Plus ca tu pleci tot cu avionul spre moldova, deci nici atunci nu dai de drumuri blocate.
yasmi, ai fata mare, deja va ganditi la scoala..off parca prea repede trece copilaria asta inocenta
De job..poate iti gasesti sa faci ceva de acasa cat timp vor fi copii la scoala/gradi. Nu te vei plictisi atunci?
bb_yasmi spune:
Pai delia asta ar fi salariul minim pe care m as duce sa lucrez. Dar chiar si asa atunci tot salarriul meu ar merge pe aceste 2 cheltuieli....si cum ai spus si tu mai costa si benzina, mancarea, etc. deci tu ai alege varianta 2?
Mada da ar fi fost ideal sa pot face ceva de acasa. Ide mult timp si inca ma mai gandesc sa imi deschid o mica afacere aici unde locuiesc acum....dar nu am curaj si nici ideea potrivita momentan. De plictisit....hmmm...nu prea as avea cand. Cat duc copii la gradi, scoala se face 9 pana ajung acasa iar la 12 tre sa ajung inapoi dupa iasmi.
ailed_dota spune:
paai 50 de lei de copil, cat se strang?
mihaela, numai de sarbatori ma apuca melancolia..., dar e greu cand n-ai cu cine vorbi, cand nu te intalnesti cu nimeni cunoscut, parca esti transparent .....nu poti sa iesi la teatru( deh limba), cu cine lasi copilul? etc.. dar asta e am venit aici si ce era mai important am realizat, pe Andra, ne-am revenit pe linia de plutire ca eram cam sariti dupa ce s-a intamplat cu Ilincutza noastra, Maria a invatat bine, cu banii n-am facut o afacere, dar am vazut si noi alte locuri....
si da raspunsul e am pro tv si o sa incerc sa ma uit, daca nu are al meu ceva in program , daca nu il gasesc eu pe net dupa