Fluturasi minunati de mar-apr 2011 (33)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

ce faci yasmy?
mary bafta la cumparaturi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

delia uite am ajus pe seara acasa. zilele astea am fost /sunt hai-hui :)) m am pus si am citit ce ati scris , am salutat si atat...

astazi m a cuprins melancolia.....fetita mea de la toamna merge la scoala.... ce mareeee este!!!! iar eu stau si imi evaluez posibilitatile sa fac in asa fel incat sa fie bine pt toata lumea, sa ma pot ocupa de toata familia

strumf sa ai un drum bun si sa ajungeti cu bine acasa!

Mergi la inceput

hai ma yasmy, a mea la toamna trece intr-a cincea, dc sa plangi?

Mergi la inceput

delia cred ca in ziua respectiva o sa plang de emotii toata ziua
nu stiu parca mai era atata timp pana merge la scoala. nu aveam de gand sa o dau in clasa 0....iar acum am mai primit informatii si nu vad rostul de a o mai tine inca un an la gradi....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

delia cred ca in ziua respectiva o sa plang de emotii toata ziua
nu stiu parca mai era atata timp pana merge la scoala. nu aveam de gand sa o dau in clasa 0....iar acum am mai primit informatii si nu vad rostul de a o mai tine inca un an la gradi....

mamica implinita cu 2 comori: printesica si junior !!

hai ca intai tb sa incepi serviciul... alta zi de bocete...

Mergi la inceput

Ha ha delia asta da este alta boceala.... care servici??? Asta scriam mai sus ca trebuie sa imi evaluez posibilitatile, daca mai are riost sau nu sa imi caut un job....

Mergi la inceput

pai nu vrei sa muncesti..?? eu as vrea dar n-am cum ca nu stiu limba asa bine si oricum si la astia e o criza de locuri de munca.... si cu cine o las pe andra. .... etc, dar acasa o sa-mi caut..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Yasmi si a mea la toamna merge in clasa a IX-a.
Dar sa stiti ca e fain si cu copii asa mari, am stat pana acum si am cantat cu Daria si Alex colidul asta, vrem sa-l invatam surpriza pentru prieteni.

http://www.youtube.com/watch?v=-ZiPnXhA_YE

si mai avem unu tare de tot, am incer cat sa incarc 2 filmulete dar sunt pe netul de orange si nu merge. Poate maine de la lucru daca am timp sa vedeti cu ce prostii ne ocupam noi timpul

Moni(Monica70) are nevoie de noi! Haideti sa-i fim alaturi!

Mergi la inceput

chiar daca n-ai nevoie de bani, macar de placere sa muncesti...

Mergi la inceput

fetele maine am serbare si dimi vreau sa spal canapeaua si covorul deci imi iau invoire, bine? o sa mai trag un ochi.....dar nu cred ca am vreme sa scriu, azi am cam somat ca iar a crescut presiunea afara si iar am avut 14 cu 8.... toata ziua

Mergi la inceput