Fluturasi minunati de mar-apr 2011 (33)
Raspunsuri - Pagina 16
madutza_bra spune:
lalely, ma faci sa rad ..nu fac nimic la scris, nu schimb nici fontul...imi place doar sa respect punctuatia ..cand nu sunt prea grabita Sti tu, virgula si puntul dupa cuvant..pauza dupa..propozitii incepute cu litera mare..d'astea din referate
Lui cristi cand avea 2 ani i-am luat un Lego Zoo din ala mare si o sina Thomas suspendata, luminata, cu sunet, etc. Mai poti sa-i iei o trusa de medic sa va jucati sau una de scule sa surubareasca, dar sa ai grija sa aiba piese mari; plastelina din aceea cu forme de la Play-Doh; obligatoriu o masinuta ; mai poti incerca puzzeluri cu butoni din aceia de prins cu manutele in diferite forme. Mai vrei idei?
Somleac spune:
pentru fetele interesate
http://www.noutati-ortodoxe.ro/calendar-ortodox/
la adresa asta gasiti un calendar ortodox online, valabil pentru toti anii.
Moni(Monica70) are nevoie de noi! Haideti sa-i fim alaturi!
djlaura01 spune:
buna ce faceti?...eu am avut parte de o surpriza de aia nu am intrat au venit ai mei la mn ieri si au plecat azi
toate fetele si toti puiuti
roxy_s spune:
ce faceti fetelor?
n-am mai reusit sa intru, am avut treburi, drumuri, curatenie... dar am zis sa intru sa vad ce mai faceti. am citit tot dar nu prea am de comentat
a fost si bunica mea in Brasov la spital. era rau de tot, nu mai putea vorbi, nu se mai putea misca nici manca....ne-am speriat tare si cand au adus-o la spital au ramas aia paf...era subnutrita ea tinea post si nu manca mai nimic si mai ia si pastile. deci clar trebuie sa manance bine. era slabita rau. acum si-a revenit cat de cat.
somleac ceva homeopat pentru cresterea imunitatii la adulti, ceva puternic stii?
noi avem de muuult tabla din aceea. de fapt, suntem la a doua ca prima a rupt-o, normal este foarte pasionata de desen ca si mine, asa migaloasa este, toata ziua deseneaza. mai face ce mai face, mai deseneaza ceva...
strumphitza drum bun, stiu ca azi ziceai ca pleci. sa ajungeti cu bine
madutza curatenia nu am terminat-o inca, mai am, merge greu cu Anastasia ca se baga si ea peste tot, trebuie sa stau dupa ea sa nu umble colo si colo...ma ajuta ea la tot
duminica am fost si ne-am impartasit toti, dimineata la ora 8 eram afara, ningea, era frig, zapada...asa frumos...si mai tarziu s-a inmuiat si ploua
maine vreau sa ajung sa mai cumpar si eu ceva cadouri. acum stau si mananc o felie cu carnati de casa, i-am afumat ieri. si muschi si carnati, au iesit
lalely trebuie sa gasesti ceva pentru David ca doar sunt atatea jucarii.
ally ce surpriza frumoasa ti-a facut mami tau, super sa va distrati bine. cred ca esti super bucuroasa
mandreeac deci a fost bine prima zi, ai intrat direct in paine. pai ce atata lalaiala, direct pe felie cu tine
cami multumim din suflet ca ne-ai trecut si pe noi pe listuta pentru biserica
ailed zice bine sotul tau...60-61 kg iti trebuie tie ce tinute ai pus pe fb...foarte faine
deea vai ce sperietura cu bateria aia....ce idei mai are Anna tare nazbatioasa mai este. trebuie sa stai ca politaiul langa ea. cu calm si relax, da? fara stres
vad ca ati vorbit si de meniul de Craciun noi vom face racituri de porc, clar, friptura asortata porc curcan, cozonac, prajitura dar nu stim de care inca, cred ca si o salata in straturi, sarmale, ciorba de porc cu bors. sunt si prea multe. ne-a mai dat si soacra caltabos, mai avem si carnati si muschi....mult prea multe, sigur nu vom manca atatea...
nu mai am chef de nici o curatenie... Anastasia doarme, eu am terminat de mancat, merg imediat sa termin prin bucatarie curatenia si vad eu ce mai fac.
oare azi pot sa spal? ca este cruce neagra si scris cu albastru.
toate fetele.
strumphitza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxy_s am zis ca n-am de comentat si am umplut pagina Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |
...ca atunci cand zici ca nu ti-e foame dar dai gata oala cu bors
vezi, nu-s inca pe avioane, maine mama, maine e miercuri si 19 sa ajung pana pe 21 sa prind apocalipsa in Ro
mi-a fost dor de tine ...asta ca sa comentez si eu ceva, ca in rest nu zic nimic, ca nu am timp.... am de impachetat bulendrele pentru maine
inapoi la ...valizele mele
strumphitza spune:
m-a sunat sora mea, nasa , cica ai vazut stirile ? eu zic, nu, ca n-am timp azi de ele, ia baga un ochi la vreme in Ro valeleuuuuuuuuuuuuuu nu cred ca aterizez maine la Bucuresti cu visco si ninsori si www.antena3.ro/romania/anm-un-cod-portocaliu-de-ninsori-ameninta-romania-incepand-de-maine-vezi-prognoza-meteo-196457.html" target="_blank"> cod portocaliu!!!
ailed_dota spune:
Strumph, iti urez sa ajungi cu bine si in Buc si la mami tau...Roxy, m-am pus pe mancat ca m-am zarit intr-o oglinda si m-am speriat
laura, frumoasa vizita!, mai bine te luau si pe tine cu fata , dacazici ca barbatul lucreaza sarbatori
eu am calcat azi si am dat cu matura..
MaryM85 spune:
Buna fete dragi!