Fluturasi minunati de mar-apr 2011 (33)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Citat:
citat din mesajul lui Somleac

Delia musai cu gura inchisa sa creezi presiune.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

Moni(Monica70) are nevoie de noi! Haideti sa-i fim alaturi!

multam, sa-i spun mamei mele ca ea are probleme cu sinuzita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Delia atunci spunei si de Sinupret [picaturi sau pastile si Polligema sinusuri picaturi. Sunt un cocteil imbatabil.

Miki ca sa inveti copilul sa sufle tare punei un firicel de vata in fata nasului si jucativa care-l ridica mai sus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Multumesc de incurajari fetelor, dar sincera sa fiu nu imi pun prea mari sperante caci parca vad ca va fi aglomerat si o sa dau din colt in colt!!!
Daca nici pt David nu am nicio ideee chiar este tragic.Parca mi s-a luat numai de masinute,si tot felul de volane,as vrea ceva altfel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

deea, da trebuie sa fi mai ferma cu stresulici Doamne fereste cu bateria aia Si eu ma mai ratoiesc la Cata, dar mai putin decat ma ratoiam la Cristi la varsta ei . Insa ea e mai sensibila, daca am ridicat un pic vocea, face ochii mari si spune " m-am peliat" (speriat). Iar a intrat intr-o faza de mamosheala maxima, toate le vrea doar cu mine..mancat, schimbat pampersi, plimbat, etc, pt ca eu sunt mai permisiva, sotul e mai strict.

Am sa caut si eu Baraka asta, si am sa fac si exercitiile de la Somleac. Cand incepe vacanta am sa incep si aerosoli din nou. Ei, o sa avem de treaba!!

roxy, tu ce faci? Esti in curatenie?
yasmi, cum mai stai cu zapada?
lalely, cums a nu sti ce sa cumperi pt baiat? numai bani sa fi avut, ca le-as fi luat o gramada.
Pt sot nu stiu ce sa iau, ati vazut pe undeva pe net vre-un sacou din acela cu gluga "incorporata"? nu am cand sa caut asa ceva si doar de pe net as putea sa iau ceva...

Mergi la inceput

mada, am avzut o camasa cu gluga la takko, dar cred ca era la copii mari, ai mai intrat la dieta? eu m-am cantarit azi si aveam cu jumate de kg mai mult ca ieri dar cred ca am retinut apa ca am tensiunea cam mare 138 cu 67.Oricum barbatul mi-a zis ca eu la 60-61 sunt bine(acum ma lupt la 57-58)deci de Craciun am ce faceee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

ms, delia la dieta nu mai sunt, gata am terminat-o! Sunt la 60 si imi e f bine asa. alea 800 gr s-au dus ff usor. in schimb am ramas cu stresul cantarului, zilnic ma cantaresc dar cred ca e chiar benefic... ca sa ma temperez de sarbatori . Probabil dupa revelion o sa am o saptamana mai stricta la mancare

Mergi la inceput

si eu i-am dat baraka Mariei si n-a racit asa des, sunt niste capsule din chimen negru parca, deci tb sa poata sa inghita capsule

Mergi la inceput

Madutza, la tine am mai multe intrebari , te asteptam sa apari :
1) cum faci tu de intotdeauna ai mesajele asa curate si frumoase??
Schimbi fontul sau ceva de genul???
2) ce jucarii sa ii cumpar baiatului caci fonduri am dar idei deloc...Hai da-mi si mie cateva idei de jucarii care i le-ai luat lui cristi cand avea aproape 2 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Lalely hai sa-ti zic ia-i tablita magnetica . Eu asa i-as lua Ilinca-i daca n-ar avea.

Mergi la inceput

Somleac, zici de tablita din aiai de scris nu???A avut si a rupt-o...
Si nici nu l-a impresionat caci nu vroia sa scrie pe ea!!!

Mergi la inceput