Fluturasi minunati de mar-apr 2011 (33)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

Ailed parca eu as mai vrea o cafea....
azi ziceam ca ies cu A in oras..darau zis astia ca incepe lapovita...si daca ma uit mai atenta prin jaluzele cred ca deja a inceput
am de luat pampi si ceva cadouri pt stefy si prietena ei..
nu mai zic ca nu am luat nici nuca, nici faina..nici nici...
Mada aglomeratia cred ca se face in w-e asta

ce gatiti de craciun?..eu nu fac decat sarmale si pe 26 cand suntem acasa prajesc carne la ceaun cu mujdei si mamaliga...in ziua de craciun suntem la socrela..eu ii propusesem sa se mute la noi zilele astea ,dar nu a vrut....pe 27 credca ma mai bucataresc iar..daca se anunta ceva musafiri....apoi de revelon fac ciorba de os...salate ,tort...plus sarmale....
a si mancare pt A
de pe 30 noiembrie tot ma stresez cu petreceri ,gatit &co

Mergi la inceput

Ha ha am incercat sa fac si eu exercitiile propuse de Somleac..nasul nu-l am infundat dar aerul nu-l simt decat un urechea stanga si in okiul stang...aDICA cum sa zic..doar partea asta raspunde..dreapta e blocata rau....cei drept ,de cand ma stiu din dreapta imi curce chestie din aceea maro..doip de ceara sau cum se zice...si tot zic sa-mi iau un spray de fac astia reclama...audispray parca...si uit

bey ... am uitat ca azi e marti..ha ha..aud un zgomot groaznic ff aproape de mine si cand colo..un gunoier pe la mine prin curte tragea pubela....nici nu am scos gunoiul din bai....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Mama, Deea ce te-a speriat smecherutza aia mica..Iar cu sarbatorile, scuze, dar ti-ai facut-o singura ca doar tu i-ai dat numele...
somleac, bine ca i-ai dat de cap la durere, ca sa zic asa.., tare Ilincuta draga de ea!apropo cand suflii ti gura inchisa sau deschisa?
mada, ma bucur ca ai reusi sa faci cumparaturile in conditii decente

Mergi la inceput

he he Ailed....mie imi spui....si unde mai pui la 3 cadouri...inca 2 mosi..daca ma crezi ca pe perioada anului nu prea ii cumparam jucarii ... pe 14 faceam petrecre cu copii intre 10-15 copii...primea o tona de jucarii....de vreo 2 ani a inceput sa primeasca haine &co... nu mai stiu ce imi cerea acum vreo 2s si am amanat-o... am zis in gand ..poate primeste..era ceva de imbracat..a trening...da nu a primit
am restanta si de palton....in schimb are la pulovere , colanti, bluze. bentite cercei. cizme, cizme de cauciuc oje

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Buna dimineata si de la mine,

Nu mai reusesc deloc sa va vizitez,nu am timp de nimic de fapt iar cand ajung acasa nu stiu ce sa fac mai repede, asa ca va rog sa ma iertati si sa ma mai primiti
Ma uitam la mesajele voastre si voi mereu scrieti cumva, nu stiu exact,dar mesajul apare frumos,ordonat.Eu ma chinui sa aliniez si nimci nu iese!!!
Va d ca va pregatiti de Sarbatori deja, noi nici bradul nu l-am imbodobit inca,poate in seara asta.Ieri am fost in Bucuresti si am ajuns pe la 23.00 acasa,asa ca eram rupta,piticul dormea...
Sper astazi sa nu stau mult la serviciu, sa dau o tura prin magazine poate mai cumpar si eu din cadouri (nu am cumparat nimic daca va puteti inchipui!!!!).Nu am nicio ideee pt David..nici cea mai mica idee.La sot..nu.Stiu doar ca vreau sa cumpar si niste rame foto pt mosicile lui David.
Dar pt restul nu am nicio idee..trebuie neaparat sa cutreier prin magazine.

De Craciun fac tortul egiptean ca si dulciuri si o rulada ca aperitiv,plus friptura de porc, salata de boeuf..cam atat!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Miki fii atenta : La aconitum se renunta dupa 24 ore. Se da in continuare asa: CAPSCUM CH 15; ARSENICUM ALBUM 15 Se mai poate da BELLADONA CH 15 ( asta-i un atiinflamator eu zic ca poti sa-i dai si asta)

Deea esti mortala.

Moni(Monica70) are nevoie de noi! Haideti sa-i fim alaturi!

Mergi la inceput

Lalely lasa ca vine inspiratia in magazin...tu acolo sa ajungi..da ce eu i-am lat cadou la sot sau lui A....lui A ii cumparasem un motor enduro ca al Anastasiei ..dar a dat peste el acum o saptamna si i l-am dat ca m-a bazait rau de tot..acum sotul nu vrea sa-mi mai luam ceva,...eu as vrea..daca ies sigura ii iau..lui nu-i iau nimic...aveam in cap o vesta de fas..da cand ii zic nu vrea..ei, ia sa vezi ce-i tai eu cadoul...pt mine am o geanta dosita..dar o tot scot si ma uit la ea si nu-mi mai place..e gen postas dar mi se pare ca e cam lunga-n jos si ma piticeste de tot....si daca el nu o sa aiba cadou nici eu nu o s-o pun sub brad

Ailed tu ziceai cu zilele stefaniei de facut mancare &petreceri..cu m-am dus cu gandul la cadouri...anul asta vad ca nu sunt stresata de asa ceva..poate ca nici bani nu am avut sa arunc asa multi ca in alti ani..insa recunosc ca pt mine stresul cel mai mare era cumparatul cadourilor..si nu zic ca nu se gasea ce....o hoo...dar nu stiam cum sa le impart si sa le dau..o punem cu mult timp inainte sa faca lista lui Mos Craciun ca sa stiu ce isi doreste si sa le cumparam apoi sa le impartim pe zile....uneori era dezamagita ,desi primea cadoul si intreba de ce i l-am adus noi si nu mosul

de facut mancare e asta e..inainte nu imi era asa greu....acum cu stresulici e mai greu.

Mergi la inceput

Deea, ma refeream cam la toate ca sunt aglomerate....si cu cadourile si cu mancarea..
lalely, gasesti tu in magazin ceva
somleac cand suflu cu gura inchisa sau deschisa?

Mergi la inceput

eu m-am hotarat vreau sa fac cheese cake-ul cu capuccino de Revelion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Delia musai cu gura inchisa sa creezi presiune.

Moni(Monica70) are nevoie de noi! Haideti sa-i fim alaturi!

Mergi la inceput