Fluturasi minunati de mar-apr 2011 (33)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Hello!
pup fetele

Cristinelul e mai bine, dureri nu mai are si i-a mai revenit si auzul. Daca nu era mai bine, azi eram cu el la dr.
miki, el mi-a spus ca nu aude bine, l-am vazut ca ma ignora, l-am luat langa mine si i-am vorbit soptit. Mi-a spus ca nu sude ce zic, i-am vorbit putin mai tare si mi-a spus ca, cu o ureche ma ude mai bine si cu una mai putin. Il intrebam daca aude ce spun Acum daca suntem aproape aude, daca sunt mai departe tb sa ma duc langa el sa-i vorbesc. Joi mergem din nou la dr.
Am anuntat si la gradi ca nu aude sa nu cumva sa fie pedepsit pt ingnoranta

somleac, imi spui si mie ce exercitii sa fac?

delia, ce bine ca ai facut cumpararturile, eu in seara asta tb sa merg..am ramas fara pampersi, fara betisoare de urechi, fara balsam de rufe, det e pe sfarsite..nu stiu cum s-au terminat astea toate odata...cred ca lasam 1000 ROn acolo

miki, ma bucur ca a fost frumos la serbare. Te intrebam mai demult cum a fost vizita la fabrica de globuri? a mai mers?..ca erau zapezile mari Si eu mai imi ies din fire cateodata..ma strang cu mainile de cap sa ma abtin sa nu spun prostii Imi e tare cida pe mine ca acum cand e mult mai cuminte dceta era anul trecut de ex, eu nu mai am aceeasi rabdare ca atunci.

am fugit sa culc fata si cred ca dorm si eu cu ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

somleac, stiu ca tu ma consolezi de fiecare data ca il ai si tu pe vic, dar stiu eu ca tu ai rabdare inmiita fata de mine..sunt suparata rau, si nu pe el ci pe mine..as vrea sa fie cineva tot timpul langa mine cand o iau pe aratura sa-mi traga o palma zdravana..

madutza voua va dat antibiotic ? sau i-au trecut asa durerile doar cu picaturi ?
stau ca pe ghimpi ca ma gandesc ca poate il doare si eu nu sunt langa el, ba mai am si constiinta incarcata..
in excursie a fost martea trecuta, chiar inainte sa inceapa ninsorile..a fost frumos din ce mi-a povestit maica-mea ac a fost pe post de insotitor, n-am avut curaj sa-l las singur s-au hlizit pe autocar non stop, a fost dezamagit ca nu a mers natalia, o cauta prin tot autocarul si tremura tot ca nu e natalia..si suparat foc la intoarcere ca trebuiau sa se opreasca la zoo in pitesti si din cauza ca dormeau multi nu s-au mai oprit..zoo e cea mai mare placere a lui si de aici si dezamagirea..

Mergi la inceput

hai ca nu ma ia somnul acum si diseara sigur dorm pe mine...

miki, noi doar picaturi de nas am pus, durere mare mare a avut intr-o singura noapte cand abia a adormit dupa ce i-am dat nurofen si l-am mangaiat pe urechiusa pana l-a luat somnul. Apoi ziua il durea doara daca se apasa pe ureche..ca el verifica mereu daca-l mai doare Joi meregm sa vedem daca ii da antibiotic..dar eu cred ca ii da..cred.. Strange mereu multa mizerie in urechiusa aia si se formeaza niste coji asa...zici ca sunt ...muci uscati
Lui Vlad la gradi nu-i pot da educatoarele niste Nurofen daca are dureri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Madutza se prinde de nas ( astupa amandoua narile)si sufla. Se sufla scurt nu lung sa pocneasca urechea, dar cu putere. S-ar putea sa-l si doara daca e mult lichid acol. Din astea trebuie sa faca 100/ zi minim ca sa vezi rezultate. Eu fac cu ei in serii de 10 si imediat rasare 100. Sa stiti ca si eu le aplic pentru mine, si chiar sunt bune, ies niste monstrii cand sufli dupa exercitii nasul in batista.

Miki chiar nu am zis-o ca sa te consolez. Si eu urlu pe ei, si in ultimul timp parca strig intr-una. Numai atat ca voi pe net nu ma auziti. Faptul ca postez aici in liniste nu inseamna ca sunt calma si cu voce blanda. Copii oricum spun ca le e frica de mine.

Fug ca am lectie deschisa la engleza. Metg acasa sa o iau pe Ilinca, Matia , Alex si femeia, apoi fuga la gradi, dupa lectia deschisa il duc pe Alex la baket, pe baieti la dansuri, il iau pe Alex de la basket, pe baieti de la dansuri si mergem la biserica la repetitii.

Moni(Monica70) are nevoie de noi! Haideti sa-i fim alaturi!

Mergi la inceput

somleac, multumesc, am sa fac Distractie placuta! Ai facut plinul la masina? ..la cate drumuri ai de facut, cred ca vizitezi des benzinaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

madutza, pai l-am lasat cu nurofen si eferalgan, sa-i dea din 4 in 4 ore..numai ca ieri il durea oricum, m-a salvat doar o pernuta de sare ce i-o incalzeam si o tinea acolo la ureche..asa a reusit sa doarma..
eu zic ca e bine ca se elimina mizerie de acolo ca se curata..

somleac al meu nu vrea sa faca exercitiile , ba nici nu sufla bine, adica lasa aerul sa iasa pe gura..am zis ca astazi ii iau guma si incerc si asta, sa-i dau sa mestece ca am auzit ca face bine..
aaa, si ne-a mai zis dr ieri, sa umfle baloane..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Neatza!
Va dau cafea!

Mergi la inceput

Neata!

delia, multumim Ce3 faci?

strumph, gata bagajele?

Am fost aseara la cumparaturi. Deloc aglomerat, la fel ca in orice alta perioada, si am fost in Cora pe la 6-7 seara. Sunt fericit ca nu am stat la cozi interminabile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

Neata!!!!
hop si eu...recunosc ca nu am dat de ceva vreme pe aici..dar nu stiu ce au pasginile astea ca uneori nici sa va citesc nu am rabdare..se dau asa greu..imi intra reclame peste reclame...dar sa trec la multumiri intoarse urarilor adresate ficei mele....am citit ieri mesajul lui Miki si stiu ca mai sunteti cateva care sigur i-ati urat
va si va multumesc si va doresc si voua sa va bucurati de copii vostrii

Miki si Mada imi pare tare rau ca aveti probleme cu baietii....off bieti de ei ..sunt crunte durerile de urechi...
din ce am citit ,parca nici una nu dati antibiotic, nu? pai as putea sa zicca bine faceti..imi pare tare rau ca nu stiu exact pe ce canal -de documentare am vazut , o emisiune despre sanatate..era chiar despre otite si vb multi medici care spuneau ca nu seda antibiotic...otitele tratate cu antibiotic vor recidiva si vor fi si mai nasoale....bine ei vb ff mult si despre administrarea antibioticului luat asa la fiecare viroza....la nr .mare de medici care au inceput sa-l recomande fara a face exudate si alte analize....
dar sa revin la otite..mai spuneau ca cel mai bine se tin sub control cu o igiena riguroasa a cailor respiratorii...si aici cred ca-i ff folositor sprayul cu apa de mare ....antiinflamatoarele si picaturi nazale...spunei ca-i cel mai important sa se faca analize, exudate...ca sunt ff rare otitele care se fac din cauza unor bacterii..cele mai dese se fac de la viroze..
oricum emisiuneaa fost ff interesanta..numai ca eram cu stresulici in camera si nu am urmarit cap coada

mai incercati si voi o imunizare cu capsule baraka...astea stian cand era stefy mai mica ,ca vb mamicile prin parc ca ar fi bune pt otite

samatate si refacere grabnica le doresc!!!!

Somleac zici ca si tu tipi??!!!!...hm ,m-ai facut sama simt mai bine...glumesc , mami....
offsi eu am cam pierdut rabdarea cu nazdravana de A....numai prostii face si a inceput sa ma ignore total..una recenta ..duminica scoate o bateriede lao jucarie si o baga-n gura..o vad ..ii zic nu e voie si ma duceam sprea ea ....in prima faza o indeasa-n gura si pleaca...ma opresc si eu ..calma o chem la mine ....daca altadata mergea metoda asta ....acum se baga dupa canapea si incepe sa rad, ca si cum mi0-ar fi arata ca e mai smechera decat mine...si in timp ce radea bateria aia se tot rostogolea ,ca nu stiu cum sa zic....spre fungul gurii...impinsa fiind de miscarile limbii...intrasem in panica ..strangeram din dinti..dar tot calma , aparent....ma indreptam sprea ea....si deodata o vad ca se opreste din ras ..nu mai putea sa miste gura ..bateria aia i-o deschisese la maxim si se blocase tocmai acolo unde sunt maselele de mine....doamne o imagine groznica..era si limba retrasa mult in gat..am crezut ma mor...am strns-o de obraji..imi era frica sa bag degetul in gura sa nu-i provoc senzatia de voma sa nu isi inghita limba....abia am eliberat-o si ea cum a scapat tot radea..ba cauta iar bateria..nu am fost om cateva ore dupa....si multe altele ...am zis ca o sa-mi stea inima..si de aici am inceput sa tip la ea..ca daca tot zic cu frumosu si cu calm ..nu ma mai asculta de loc....dupa ce ridic tonul si tip de 2-3 ori se mai opreste....ii si zic ca o bat. ca o urechez..sau chiar o pun la colt .si uneori dupa ce tipla ea..ea continua ''ana , na na mama''si isi da cu palma peste fund...sau peste cap..am zis doamne o vede cineva si zice ca asa o bat....
sunt zile in care ma pune pe butuci ...

dar compenseaza si cu zile bune...sau cu alintaturi..ne zice mamitzchi si tatitzu..ne pupa..e haioasa rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Neatza fetele, poftiti de cafeliti . Eu beau un nes fara cofeina Mi-a facut Cami pofta de nes ca n-am mai baut de nici nu mai stiu cand.

Ieri am izbandit cu drumurile, da Mada bag benzina tare des, am ajuns la 22 acasa ca dupa repetitii s-au incins pruncii la joaca si povesti si nu i-am mai putut urni. Drept e ca nici nu m-am straduit prea tare ca mi-a fost tare drag de ei sa-i vad, dar si intrasem asa intr-o moleseala ca m-as fi culcat acolo.

La lectia deschisa de engleza a lui Vic a fost bine, Matia s-a plictisit si m-a bruiat intr-una, Ilinca printre copii ce faceau ei trebuia sa faca si ea. La un moment dat un baietel s-a ridicat sa raspunda si smechera i-a luat scaunelul si s-a asezat pe el. N-a fost chip sa-i mai dea copilului scaunul asa ca a trebuit sa intervin.. M-am convins de un lucru, copii trebuie dati la scoala la varsta lor ( 6 ani jumate- sapte clasa 1 ) sau na atunci cand pleaca copii de varsta lor la scoala. La Vic in grupa sunt vreo 4 copii ramasi de la Matia din grupa pe care nu stiu de ce nu i-au dat parintii la scoala. Ei bine sunt un fiasco, s-au plictisit din cauza asta nu au fost atenti si nu au stiut sa raspunda, sunt mai inalti si clar iesiti din peisaj si din cauza asta parca jenati( le era parca rusine si sa se ridice la cantece si dansuri ce faceau ei acolo). Oricum am observat de mai multe ori cand m-am dus dupa Vic la gradi si am avut timp sa stau mai mult sa-l mai las sa se joace parca un regres la ei.

Vai Miki am uitat aseara sa ma uit de homeopate. Nu-i bai ca-l sun pe sotu sa se uite.

Eu cu cadourile sunt in plop. Le-am luat niste jocuri super de pe cutia.ro dar mai vroiam ceva pe langa, micut ce se poate lua, de ex. la biserica sau cand mergem la colindat. Nu am vazut nimic interesant in magazine, drept e ca nu ma prea ajuta nici bugetul.

Si eu sunt de azi dimineata pe exercitii. Am facut sinusita si mi-e nasul infundat si ma doare capul. Fac serii de cate 5-6 si apoi ssuflu nasul. Ma ingrozesc ce iese. Pietrificat de-a dreptul. Probabil ca o coc eu mai de mult , de tot ziceam eu ca ma doare capul cand ma aplec si eu ma tratam de fiere. Buna diagnosticeana n-am ce zice.

O zi minunata

PS Ce mai stiti de vis , alina 06?

PS PS am pus cateva poze

Moni(Monica70) are nevoie de noi! Haideti sa-i fim alaturi!

Mergi la inceput