Fluturasi minunati de mar-apr 2011 (33)
Raspunsuri - Pagina 12
AllyLaur spune:
Madutza, imi dau si eu cu parerea si spun ca pentru linistea ta ar fii indicat sa mai ceri o parere. Multa sanatate iubitului meu Cristinel!!
Lavinia, sunteti tare frumosi!!!Semanati tare mult si la cum arati as putea spune ca le esti o surioara mai mare.
Delia,Micky, Laura !
AllyLaur spune:
Dorina, gata bagajele??? Ma bucur nespus pentru voi ca mergeti in tara pentru a face sarbatorile. Si mie imi lipsesc colindatorii, mirosul ala specific de sarbatoare si multeeeee altele dar, acum ca a venit mama nu pot sa mai zic nimic. De tata imi pare rau ca este acolo printre straini si lucreaza ffff mult...nu o sa simta sarbatorile nici macar 20%.
djlaura01 spune:
ailed_dota si a mea face la fel cand afce pipi e mirata
sa iti fie de bn shopingul
cami multumim
toate fetele
ailed_dota spune:
Cami, cand ajung la biserica sigur, uite aici site-ul http://www.caietulcuretete.com/2010/12/retete-pentru-craciun-si-revelion.html
ally, hai ca daca sunteti toti la masa o sa fie aproape ca acasa
Laurica
Miki, bravo pt examen si ma bucur ca ati petrecut frumos la serbare, sanatate lui Vladut, iubirea mea!
mada, ce face Cristinelul? cum ati fost azi?
yasmy, imi place puloverul ala roz-prafuit.., eu vreau ceva auriu, asa mi s-a pus..
Somleac spune:
Neatza,
dau eu cafeaua pe ziua de azi.
eu sunt cu un ness, al 2-lea ca am venit devreme la lucru sa mai recuperez din teren, poate reusesc sa stau si eu acasa cu familionul vacanta asta.
Cami, multumesc din suflet, esti o scumpa. Tare mi-as dori sa va cunosc.
Deea sa-ti traiasca fata ce mare si aia mica pe langa ea si voi pe langa ele.
Miki imi pare rau ca n-am vazut mai devreme mesajul tau. Acum sunt la lucru si n-am cartea sa ma uit sa vad iar pe sotul nu pot sa-l rog ca e singur cu toti sa-i imbrace sa-i duca la scoala.
Ally ce surpriza frumoasa ti-a facut mama ta
Mada revin si la tine, pune-l pe Cristi sa faca exercitii. Astea ar trebui sa va fie lege pentru tot sezonul rece. sa treaca durerea.
Yasmi pune si aici poze ca eu n-am facebook.
Nu stiu cine ce a mai scris ca am citit cam pe fuga.
Mi-au terminat astia semineul, mai putin placile decorative de granit si lemn care sper sa vina saptamana asta, daca nu asta e, nu ma mai stresez. Am facut si foc, e frumos, intim creeaza asa o atmosfera placuta mai ales sa colinzi si sa bei vin fiert, miam miam vorma Ilincai. A avut si Matia spectacolul la dansuri, a fost aplaudat la scena deschisa . A avut si Vic serbare, frumoasa si Vic a fost relaxat chiar daca a lipsit ultima saptamana. De maine avem in fiecare zi serbare/spectacol inclusiv sambata si in plus de asta au inceput repetitiile de colinde la biserica. Vreau neaparat sa-i duc ca anul trecut n-am reusit tot din pricina de program super incarcat, iar apoi de Craciun au fost suparati ca toti prietenii lor erau in cor si ei nu.na trag nadejde ca ma va teleporta doamne Doamne ca altfel nu vad cum oi fi in atatea locuri.
O zi minunata sa aveti. Ma bag la munci.
Moni(Monica70) are nevoie de noi! Haideti sa-i fim alaturi!
miki1979 spune:
neata, va ofer si eu cafeluta
somleac nu e bai, e bine si diseara, oricum acum e la gradi..
asa m-a suparat dimineata vlad, mi-a facut un circ ca nu vrea la gradi cum cred ca n-a facut niciodata..efectiv l-am imbracat cu forta si eram toti 3 uzi din cap pana in picioare..nu stiu ce are, nu vrea sa faca nici tratamentul- aerosolii, nici la gradi..intr-un final s-a potolit pe drum, insa asa reusise sa ma enerveze ca nici n-am mai vrut sa vorbesc cu el..cred ca nu mai am nici eu rabdare, efectiv simteam ca-mi bubuie capul si imi venea sa-l fac pachetel si sa-l arunc direct la gradi..
off daca m-ati fi vazut cat am bocit dupa..mi-am pierdut cumpatul si i-am zis vrute si nevrute nu stiu cum sa ma stapanesc, are el o metoda numai de el stiuta pt cand vrea sa ma scoata din pepeni de nici eu nu mai am control asupra mea
acum regret si bocesc ca nu mai pot da timpul inapoi.
si mai era si bolnavior, l-am trimis asa cu durere de urechiusa
sper sa aveti un inceput de saptamana mai bun ca al meu
ailed_dota spune:
miki, poate de durere facea asa, mami meu imi zicea ca cica urechea o durea mai tare decat a durut-o cand a nascut... si m-a nascut de la 12 noaptea la 5 fara un sfert dupa amaiaza a doua zi...
pupam baiatul si pe mami
Somleac spune:
pauza de cafea, din nou, ce bine ca dupa pauza plec pana la contabilitate in celalalt capat al orasului, ma mai relaxez pe drum ca-mio crapa creierii.
Ufff Miki ce rau imi pare. Te inteleg atat de bine. Si eu sunt foarte buna la teorie insa practica ma omoara. Si Vic are acelasi dar de a ma scoate din minti. Asta daca te consoleaza cu ceva ca si capra vecinei e moarta.Hai ca poate ne intalnim noi odata si-ii facem parastasul Probabil din cauza durerii e mai irascibil.
Aseara s-a apucat Ilinca de desenat pe tablita magnetica si m-am gandit ca ar fi un cadou bun de Craciun pentru fluturasii care nu au asa ceva. Eu o am de la Matia si a fost in top si la Vic si vad ca a inceput si Ilinca sa traga de ea.
Moni(Monica70) are nevoie de noi! Haideti sa-i fim alaturi!