Un moment din eternitate
Astazi de dimineata am coborat sa curat zapada cazuta azi noapte. O gramada de zapada. Masina, parcarea, copacii totul era acoperit de un strat gros de un alb imaculat de zapada. Am oftat, am luat lopata si am inceput sa dau deoparte tonele de omat. In sinea mea ma bucuram la gandul ca dupa amiaza sigur se va umple derdelusul de sanii cu copii. Asa este iarna. E frumoasa totusi, nu? Fiecare clipa de acest gen trebuie traita si respirata din plin. Pentru ca viata este frumoasa.
Asa incat ma gandeam la poza alaturata cum ar fi cel mai bine sa fie numita? Cred ca nici o forma de exprimare nu poate sa acopere aceasta clipa din viata, nu-i asa?
Chiar daca este doar un moment din eternitate.
Raspunsuri
anda141 spune:
Multumim pentru mesajul atat de optimist . Uite si o abordare pozitiva in contrast cu nemultumirile practicate de majoritatea dintre noi, cauzate de iarna grea ( vai, traficul, vai, mizeria de pe strada, ,vai, ma chinui o ora sa dezapezesc masina,vai, primaria nu curata strazile..etc)
Ma bucur ca exista si astel de oameni care gasesc ceva frumos in orice. Bravo !
Cat despre poza atasata, este minunata. Fata aceea are un zambet, o fericire si o stralucire pe fata care nu se poate exprima atat de bine in cuvinte.
inbox spune:
Fata mea a tipat de dimineata vrea 10 minute in continuu ca e zapada, ca va face ingeri, om de zapada se va da cu saniuta! Baiatul, mai mic, nuprea intelegea ce are, nu vazuse inca pe geam, dar ma uitam la el ca se bucura,radea si topaia si el ca ca doar soru-sa nu e ea fericita fara un motiv! Si uite asa momentele din eternitate se aduna...
Mi-am adus aminte de diriginetele meu care ne spunea la prima zapada "azi va las in pace ca sunteti in nebunia zapezii!", asa cum primavara ne apuca astenia si toamna melancolia ...
adi2003 spune:
Trebuie sa invatam sa gasim partea buna a oricarui lucru, intamplare, eveniment.
Doar asa ne vom face viata mai usoara si mai placuta.
mihaela77O spune:
vreau si eu zapada!sa ne bucuram de ea!dar la noi a iesit soarele...
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Prietenii lui Mos Craciun
TOMBOLA-Spiritul Craciunului
A&M
Viata...
histamina spune:
draga marius,
apreciez mesajul tau fain,dar as aprecia daca mi s-ar da o solutie viabila la urmatoarea situatie:
strumful:mami,ninge! e frumoasa si buna zapada(bep pana acum doar eu eram frumoasa si buna).
apare cu lopatica lui in mana: mami,ninge pentru mine.
da mami.
strumf; mami,toata zapada e numai a mea, sa o aducem pe toata in casa!!!!!!!!!!!!!sa faca nani cu mine!
la 12 noaptea a adormit de obosit,dar insistand pe zapada care trebuia musai in patut sa doarma cu el.
de dimineata s-a trezit ghiciti cum?
direct cu mana pe lopatica!
szivarvany spune:
Si pe mine m a apucat bucuria ... pt ca fie mea era in extaz sa curete toate masinile in drum spre scoala. Eu nu iubesc zapada, e prea rece pt mine :-)
Dar azi as vrea sa fac si ceva bun, sa curatam zapezile si sa punem sare pe unde se circula.
Incerc si eu o poza cu un Puf de nea pe care l iube mult si care ma asteapta in fiecare dimineata sa l imbratisez si sa l pup pe bot
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_
Au nevoie de noi: Iulia Copiii Monicai Alex Luca
Impreuna pentru 60 de copii
Prietenii lui Mos Craciun
adi2003 spune:
Azi mi-am propus sa surprind iarna in toata frumusetea ei.
Pentru toti cei care ii duc dorul...
natalia_nica spune:
Eu iubesc iarna, imi place zapada! Noi am facut sambata primul om de zapada, duminica ne-am plimbat cu sania, am facut ingerasi, iar de atunci suntem tot veseli si in fiecare dimineata speram sa mai tina zapada inca o zi