Un moment din eternitate
Raspunsuri - Pagina 2
eumada spune:
Marius...daca te face fericit datuk zapezii,vino si la noi...vei fi asa de fericit....
E frumos doar ca fiica-mea se bucura,chiuie si se face ca ursu`....eschimosu`....ca se arunca in zapada ca un ursulet....mie nu-mi place.
ralcat spune:
Marius, daca te rog frumos ne trimiti si noua niste zapada? Ramburs , ca Belgia nu apare decat pe harta ploii si fiu-meu e indragostit de ... zapada. Exact.
Ce zici, facem afacerea ?
viperisme
andre_ea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ralcat Marius, daca te rog frumos ne trimiti si noua niste zapada? Ramburs , ca Belgia nu apare decat pe harta ploii si fiu-meu e indragostit de ... zapada. Exact. Ce zici, facem afacerea ? viperisme |
Io nu-s de acord .
mianna spune:
citat din mesajul lui ralcat Marius, daca te rog frumos ne trimiti si noua niste zapada? Ramburs , ca Belgia nu apare decat pe harta ploii si fiu-meu e indragostit de ... zapada. Exact. Ce zici, facem afacerea ? |
trimit io pe gratis, ca tocmai am petrecut o ora jumate dand-o jos de pe masina. alba, pufoasa, stralucitoare, (inca) curata... ce zici, o-mpachetez?
alinuk spune:
Andre_ea eu zic sa dam
ca de unde dam, nu inseamna ca ramanem fara
Si noi ne bucuram de zapada. Facem ingerashi, omushori de zapada.
Imi amintesc cu drag de copilaria mea cand stateam la derdelush pana nu imi mai simteam mainile si picioarele.
Iar clipa de eternitate se petrece zilnic. Esential e sa ai "obiectivul" potrivit cu tine.
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (4 ani) si Teo voinik (6 ani)
Licitatie si Tombola "Spiritul Craciunului"
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
ralcat spune:
Hai mai Andre-ea, o tin pe toata la mine ... iti las tie ploaia si eu ma dau pe derdelush , ce zici, facem afacerea ?
Mianna, ce super oferta ... greu de rezistat ... ia o cutie maaaaare ca sa dau la tot cartieru, da?
viperisme
Victoria_mami spune:
Daca tot e oferta la zapada, iau si eu asa, pentru vreo 2 saptamani :) V-as pune poza cu 'zapada' noastar, dar nu stiu cum...
papanash spune:
mi-am propus sa am si eu o amintire a momentului meu de eternitate.
E ceea ce vad zilnic in fata biroului meu. E locul unde am simtit-o pe Monica in bratele mele, atunci cand toti o purtam in suflet si faceam lantul de rugaciuni.
Va impartasesc momentul de contemplare de astazi
Mos Craciun exista !!!
..............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
Oamenii sunt facuti sa fie iubiti si lucrurile sunt facute sa fie folosite.
Confuzia in aceasta lume este ca oamenii sunt folositi si lucrurile sunt iubite !
[url=http://postimage.org/image/g3y930qrd/][/url]
andre_ea spune:
citat din mesajul lui ralcat Hai mai Andre-ea, o tin pe toata la mine ... iti las tie ploaia si eu ma dau pe derdelush , ce zici, facem afacerea ? |
Bine, fie, luam putina zapada. Da' sa ajunga peste o saptamana macar sa fim in concediu sa profitam bine de ea.
Desi io-s multumita si cu soarele asta inghetat.