Delfinasi jucausi de iulie-august (96)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

mami eladea, multi ani fericiti si multe impliniri iti doresc, un brat de flori si un pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

La multi ani Andreea!
Eu nu am dus-o deloc la gradi sapt asta:era cu muci-tuse si colac peste pupaza conjunctivita;cred ca mergem direct la serbare,marti...stie ca mosul trebuie sa-i aduca ceva,asa ca nu lipsim .
Si eu m-am pricopsit cu raceala ...naspa rau starea....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

mami gina, la multi ani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

La Multi Ani, Miha! Sanatate si fericire iti doresc!

Sunt nervoasa ca astia cu fiscul lor au schimbat termenul de depunere pentru luna asta si m-am aglomerat rau de tot. Plus ca azi dunt beata, mi-a facut Natalia o noapte tare "frumoasa", mi-a trezit-o si pe Rebe - a fost mare "petrecere" peste noapte.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Neata
Adriana, deci o tii tot intr-o distractie, nu?. Fetele tale dorm in aceeasi camera?

Si Raul e tot cu muci, dar nu mai stiu de cand...am impresia ca de cand s-a nascut e tot cu muci..., si de o sapt si ceva nu mai merge la cresa, dar nici de muci nu scapam.

La multi ani Miha!!
Sa iti dea Dumnezeu tot binele din lume!!

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 9+
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Da, paula, dorm in aceeasi camera de vreo 3 luni. Incep serios sa ma gandesc daca nu ar fi bine sa ma mut in sufragerie si sa ii cedez uneia dintre ele dormitorul nostru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Salutare mamici!

Am culcat si eu copilul.

Mi-am luat zilele astea revista good food, ca tot ii face reclama, plus inca 2 cu retete, una pt pitici, una normala. Cica cu retete de Craciun. desi am decis deja ca dau comanda la platouri :) Apoi in revista good food, ce retete... ca io juma din ingredientele alea nu stiu cum arata, nu le consum veci... Pana la urma traiasca snitelul si chiftelele

Haha, ce ma distrez de povestile cu copilasii! Cica Raducu vorbeste moldoveneste, ce scump!!! Tare faini is piticii astia, cate le trec lor prin capsor.

Of, Corina, chiar ca is multe odata pe capul vostru. Sanatate tuturor!

Ma bucur si de Crissy ca intra sa ne mai zica de fete!

Si noi inca un pic raciti- Vlad mai mult infundat, putini muci ies. Eu inca tusesc, mai curge nasul, mai un pic de febra.

E zapada mare la noi, e oribil!!! Strazile azi sunt mai bine, dar ieri si alaltaieri erau varza, trotuarele la fel, a nins non stop, mai si viscolea. Azi a iesit un pic soarele, parca vad altfel viata.

La multi ani Gina! Sanatate si multe, multe bucurii alaturi de familia ta minunata!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

mami gina, la multi ani!!!

Isa (19 iunie 2010) si Maria (26 iunie 2001)

poze casuta noua

La multi ani si de la noi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare mamici si delfinasi

M-am ascuns in baie sa va citesc ca nu am mai intrat demult pe DC

La multi ani Eladeea !

La multi ani Miha_Gina !

Astazi am fost afara cu sania...mama ce nebunie nu-l mai puteam aduce in casa pe Davidam stat pana a inceput sa-i inghete picioarele si atunci a vrut in casa.

Inca nu am renuntat la pampers...cred ca suntem codasi la delfinasi...probabil la primavara vom scapa de el...nici cu vb nu stam prea bine...Antonia la 2 ani si 4 luni vb f bine.

Va pup a expirat timpul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

La multi ani Miha_Gina ! [/red]

Mergi la inceput