Delfinasi jucausi de iulie-august (96)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Nu mai am deloc greturi...de fapt sunt f bine...cred ca prea bine

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 9+
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Fete draaaaaaagi!

Iar am lipsit si uitasem ce frumos e aici pe DC!

Am ratat cateva aniversari, asa ca le urez si eu cu drag LA MULTI ANI cu sanatate si bucurii: Elise (Crissy), Dragaica, Crissy, Eric (eladea), Elisa (Otilia)!

Azi am intrat la timp pentru eladea: La multi ani, multa sanatate si implinirea tuturor dorintelor!

Ce dragalasi delfinutii nostri cum vorbesc, cum canta si mai ales cum gandesc ei acum!

Noi ne laudam cu ceva cuvintele noi in vocabular, dar inca nu face propozitii... Si lui Radu ii place sa numere, numai pe 7 nu-l poate spune (zice "da" cand e randul lui 7 :) ). Cel mai dulce e ca zice toate cuvintele "moldoveneste" (desi mai la inceput nu le spunea asa, zici ca a stat numai la bunica-sa pana acum) : paine=pini, maine=mini, muci=musii. "Busii" e si pentru "blugi" si pentru "buci" . Mai spune multe pe care nu le inteleg si nici nu-mi dau seama ce inseamna...

Cu papatul suntem destul de ok, numai ca nu prea vrea sa mai incerce nimic nou. Asa ca meniul e destul de restrictiv si pentru noi, ca nu stau sa gatesc separat.

De ceva timp e bine si cu scaunele, dar inca bea LP Humana HN.

Nu mai stiu ce sa va mai zic. Despre noi nu mai spun ca ar insemna sa ma plang iarasi si nu mai vreau.

Va pup cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Andreea, multa sanatate, petrecer frumoasa si succes in afacerile care am senzatia ca te tin cam ocupata!

Oana, Saddie ce inaltuti sunt copilasii vostri

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

La multi ani, Eladea! sa ai parte de sanatate multa, de fericire si de impliniri! Sa te bucurii de familia ta frumoasa, de noua casuta si sa iti mearga bine pe toate planurile!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

Sa traiesti 100 ani, Andreea! La multi ani!

Mamica de Rebeca Stefania si Natalia Ioana

La multi ani si de la noi!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

la multi ani eladeea sa fii sanatoasa mamica draga!
eu sunt cam suparata, toate ghinioanele se tin lant de mine... acum tudor s-a pricopsit cu o conjunctivita de toata frumusetea si nu mai are voie in colectivitate, deci azi sta tati acasa cu el, maine cumnatul meu si vineri o sa stau eu, iar apoi o sa il ducem la socrella la campulung.
mamaia s-a imbolnavit si ea de zona zoster, e plina de bube si umflata in partea stanga a capului,isi ia tratamentul dar mai iese pe afara uneori, sper sa se faca bine pana pe 21 dec cand o sa se externeze tata ca atata ii mai trebuie si lui, doamne fereste!
va pooop mamici dragi, sa aveti o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

La multi ani, eladea! Sanatate si impliniri

Si eu ca si puiutz, mai bine tac decat sa ma plang. Ma mai trage baby de limba, acum si paula, dar le dau cate o si mi se iarta tacerea.

Fetele sunt bine, Elisei ii merge bine cu scoala, are note bune, ii place (mai putin Ed. fizica). Azi au fost cu clasa la impartasit, i-a dus prof. de religie, era f. incantata ca nu trebuie sa manance dimineata si ca va posti. Miercurea viitoare va fi ultima zi de scoala din sem.I, abia astept vacanta . Tot miercuri va fi si serbarea, la biserica, prezinta o sceneta cu Nasterea Domnului.
Bea e la fel de nazdravana (era sa scriu naravasa, dar nu as fi gresit), nervi garla, nu sta la schimbat, face pasiune pt tot ce vede asa ca trebuie sa aiba, in special tuburile de la pasta de dinti sau creme. Mananca pasta de dinti, prin urmare tin tuburile ascunse. De vreo 2 luni nu mai folosim scaunelul de masa, mananca la masa mare, sta in genunchi pe scaun sau bancheta. Mananca la 2 linguri, una ea si una eu. Nu ne intelegem, asa ca tipetele si reprizele de plans sunt la ordinea zilei. E greu cu temele Elisei pt ca si Bea vrea exact acelasi stilou si exact acelasi caiet pe care scrie sor'sa. De cateva ori chiar a mers cu caietele mazgalite, noroc ca invatatoarea e intelegatoare si nu a trebuit sa refaca tema.
Cu vorbitul avansam ca melcul-rac. Nu leaga cuvinte. A inceput sa-l foloseasca pe S in cuvinte (sa-sa-i-a adica farfuria, su-su=sus) si cam atat. Refuza sa manance daca in farfurie nu se afla cateva bucatele de cartofi, ma dispera cu laptele cu cereale, doar de asta imi cere. Carnea sa nu o vada, i-o mai ascundeam in piureuri dar acum nu mai mananca pasat.

Am treaba garla si eu va imbat de cap.
Inchei intr-o nota pozitiva (pt mine): m-a sunat mama sa-mi zica ca mi-a trimis "Mosu'" cu Posta Romana, probabil maine ajunge coletul: carnaciori, muschiulet afumat, slanina afumata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

coteasca, sanatate parintilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

coteasca, imi pare rau ca ai numai belele. Poate acu' ca se schimba anu' se schimba si norocul. Un pup pentru familia ta!

crissy, ce noroc ca nu sunt gravida ca imi e o pofta de carnaciori de casa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

La multi ani Andreea!

Eu sunt cu mara in baie, ea se spala, eu va scriu.
Radu e iar mucos, doar ce ii trecuse, dar cine era afara ieri pe vijelia aia cu copiii? dar nici nu le mai dau nimic inafara de catina.

Coteasca, sanatate pt voi toti.
Crissy, puiutz, sper sa va fie mai bine la anul.

Eu ma simt vesnic obosita, dar si dorm putin. S-a simtit absenta lui marius ultimele doua saptamani, chiar daca nu ma ajuta in casa dar macar ii tine pe pici ocupati, mai respir si eu. Eh, a facut un curs de mediator si doua sapt ajunea numai la 9-10 acasa, iar de vineri incepe alt curs (doar de 3 zile de data asta).

Mergi la inceput