Fluturasi minunati de mar-apr 2011 (32)
Raspunsuri - Pagina 9
bb_yasmi spune:
happy multumesc de informatii. maine ar trebui sa merg si eu sa vad. eu am nevoie de o pereche marimea 24 poate chiar 25 daca sunt imblanite tare pt Lucas si una 29 pt Iasmi. sper sa fie culori frumoase.
mandreeac spune:
Deea am vazut- o pe Anna ,e o dulceata si iti seamana leit.Bine si Stefy iti seamana f bine.
yvyana spune:
Hello, mamici!
Cami multumim din suflet! Sa va dea Dumnezeu multa sanatate tie, fetelor si sotului!Ai PM!
Miki Sintem bine acum, evident ca nu am plecat din spital cu mana goala, ci ne-am pricopsit cu o traheobronsita urata si dupa atatea antibiotice cate a primit iv pentru enterocolita (cu un microb superrezistent luat tot de prin spital de la internarea precedenta) a facut saracuta si candidoza vaginala, e praf pasa acum Noi mai mult de jumatate din luna noiembrie ne-am petrecut-o prin spitale si am dat din una in alta! Off sper sa nu mai ajungem niciodata!
Eu sint Ok, mai rau decat la sarcina cu L, am o greata permanenta si f f nasoala si am un sooomn, dar nu ma lasa picea sa ma odihnesc cat as vrea
Cate un gand bun pentru toate mamicile
Somleac spune:
Yvi multa sanatate va doresc. Sper sa fie ultima experienta urata. Uffff ce nasol e cu somnul asta de la inceputul sarcinii .
Delia prestat prajitura. E delicioasa, sincer eu n-am crezut c-o fi ceva de ea. N-a mai ramas nici urma desi am facut in tava mare din 4 kg de mere. Am avut si ajutoare bune , Vic si Ghighi care la un moment dat s-au certat pe castronul cu faina si mi l-au rasturnat.
Moni(Monica70) are nevoie de noi! Haideti sa-i fim alaturi!
bb_yasmi spune:
offff yvy multa sanatate!!!
fetele nu stiu daca v am mai spus dar la noi merge de minune pt bronsite/bronsiolite...alte infectii respiratorii babyhaler-ul ii rog de sanatate dr lui lucas ca mi-a spus de el. nu ii mai dau medicamente/siropuri si ce pufurile care le inhaleaza merg direct pe caile respiratorii. la noi a functionat de minune, desi cealalta dr ne spusese ca nu scapam fara antib
irinuca05 spune:
Buna fetelor!
Bineinteles ca intru numai atunci cand am nevoie
Am fost la fini sambata si finuta era racita cu muci. Ieri am lasat copilul la bunica si azi m-a sunat ca are muci curgatori tare si nu stia ce sa-i faca, ca Daria nu a mai racit din primavara si atunci eu am fost cea care a doftoricit.
I-a dat panadol 5ml de 3 ori pe zi, pivalone, ketof 2.5ml acum seara. aastazi nu prea a putut sa doarma la pranz, doar 30 min. Acum a adormit, dar se trezeste din 10 in 10 min urland. Bunica m-a sunat speriata ca nu stie ce sa-i faca.
I-am zis sa-i dea si Osanit (un homeopat gen Camilia) si Tantum Verde. Ma gandeesc ca o fi si de la dinti sau rosu in gat. Nu are febra.
Mai aveti alte idei ce poate fi?
Off, ce suparata sunt!
roxy_s spune:
ce faceti fetelor?
eu am facut un dus luuuung si relaxant...buburuza doarme de la 21 ca era epuizata, nu te mai intelegeai cu ea am ajuns acasa pe la 17.30, am papat...am zis ca doarme ea pe drum, dar ce sa doarma ca era geana la tot, nimic nu-i scapa
mandreeac doar nu crezi ca te-or dezbraca aia la pielea goala acolo ca doar nu pleci in armata ce comica ai fost, tu sa fi pregatita
sper ca n-ai inteles aiurea mesajul meu am inteles cum este cu examenele dar sincer, nu ma bag, simt ca nu este pentru mine atata bataie de cap.
tare rau mai scrii cu semnele alea, asa obositor este de citit cateodata nu poti sa modifici?
ally mancare de post zici? vezi ce post mai tii si in seara asta
madutza ce-am ras...mi-o si imaginez pe Catalina cu olita tare scumpa
yvy si eu sper la fel, sa fie ultima experienta de genul asta. multa sanatate! si daca ai reusi sa dormi si tu mai mult..ar fi si mai bine. daca tot ia dat antibiotice, nu i-a dat si ceva probiotice sau pastilele acelea ce se dau impreuna cu antibioticele? asa stiu ca se da pentru a preveni candidoza.
somleac cum sa nu aiba succes prajitura? orice praji este buna, nu exista praji rea pentru copii
asa este...suntem mereu nemultumiti, asta ma deranjeaza si chiar ma enerveaza...peste tot aud fel si fel...ala vrea asa, daca-i asa vrea invers, daca-i invers vrea nu stiu cum...niciodata nu ne convine nimic...
bb_yasmi spune:
irinuca dupa cum spui eu as zice ca este o raceala. paracetamol (panadol), ceai de tei cu miere, lamaie cu miere ii poateda. daca are nasucul infundat eventual vibrocil..... nu poate merge sa o vada un dr?multa sanatate.
lparpala spune:
Hello,
Am intrat sa fac cinste.
Va multumesc pentru urari!
Astazi am petrecut in familie, a ramas si Radu acasa si a fost super. Am primit cadou o bicicleta eliptica de la Decathlon, asa ca va trebui sa intru in "gasca" cu Dorina si Catank.
Piticii sunt ok, eu inca nu m-am urcat pe pereti, dar abia astept sarbatorile sa fim mai multi si sa pot sa o mai pasez pe Diana. Nu este usor cu amandoi, dar deocamdata ma descurc.
Cam atat mi-a fost biletul de voie. S-a trezit domnisorul meu si cred ca ma va solicita in curand.
ailed_dota spune:
Somleac, ma bucur ca v-a placut, la mine doar eu am mancat..si am mai dat din ea... daca poti sa o tii ascunsa e mai buna a doua zi sau a treia.
yasmy ai scos pata? azi imi furase ANdra uleiul de masline din frigi si i-am zis :hei, nu face ca Lucas!