Fluturasi minunati de mar-apr 2011 (32)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

delia nu am avut nici un chef sa ma apuc de scos pata poate maine cand este juniorul la buni.....azi am avut asa o zi mai ciudata....L a fost peste masura de nazdravan...acum seara era sa clachez... doamne de fiecare data ma intreb cum rezista mamicile de 2-3 copilasi (sa nu mai spun 5!! ) cu varsta mai mica.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

yvy, sanatate draga mea, va urez sa numai calcati la spital pana nasti tu si Larisa data viitoare cand se interneaza sa fie cand va trebui sa nasca ea
irinuk, in primul rand sa-i scoata mucii cu batista bebelusului, si la noi a mers ff bine vibrocil, eu zic ca tratamentul e oki...
roxy, ce misto! eu am fost lla sala si nu-mi vine nici sa
ma ridic... si mai am de intins niste rufe
lidia, ursuletul e tare insiprat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

irinuca uite un remediu homeopat foarte bun: Allium cepa CH 15. eu l-am incercat pe CH 7 cand aveam si ceva muci si nas infundat si a doua zi nu mai aveam nimic. multa sanatate la puiuta

somleac am zis bine, nu? ca de la tine stiu

Mergi la inceput

ailed dar cine a fost la sala? am spalat si eu azi 2 masini. daca se usuca pana maine mai bag 2. nu stiu cum s-au adunat atatea

Mergi la inceput

rozy, eu am mai bagat doua... si mai am si vasele de spalat...ca ne-a ridicat dee la masa sibabatul meu m-a trimis la sala, inainte m-a cantarit si m-a pus sa pap 2 bucati de praji, a zis ca daca vreau la sala tb sa le pap
yasmy, toate avem zile din astea Andra nu a vrut sa pape deloc decat lapte azi, drept care de maine trece pe vitamine

Mergi la inceput

am pus si eu poze

Mergi la inceput

ailed dar la ce lucrezi la sala? la ce aparat? vezi ca si asa esti slaba, sa nu slabesti mai tare. foarte bine ca te-a pus sa papi, puteai si mai mult sa papi

Mergi la inceput

roxy, nu slabesc ca nu trag tare... fac asa, la aparatele pentru picioare, muschii interiori, copse, fund, si muschii astia din fata de deasupra genunchilor, pt piept, spate si mana ca sa nu se mai lase pielea.. fac repetari 10-15 in 4-5 seriicu greutatea cea mai mica, doar la mana fac doar 5 repetari ca nu pot mai mult.. e mai mult de tonus.. a si mai fac abdomene si bicicleta(pe care eu o pun pe cel mai usor mod spre disperarea profului)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

roxy, ce frumos i-a crescut parul Anastasiei, e mult mai frumoasa cu par decat chelioasa frumos gardulet ati mai gasit din schiuri. chiar, tu cand o pui pe anastasia pe schiuri? voi schiati?

andreea, chiar nu poti face ceva sa scri normal? ca mai mult intuiesc ce vrei sa spui, decat sa citesc

irinuca, nu va panicati, si spune bunicii ca nici un medicament nu-si face efectul d epe o zi pe alta, deci va mai trage un pic cu mucisorii. In plus de ce i-ai dat, eu as mai da Aerius seara, o ajute sa respire mai bine

Eu am fost cu ai mei vineri la dr, ca tot nu scapau de tuse, i-am spus dr-itei ce siropuri le-am dat + aerosoli si ne-a dat un cokteil de siropuri care pare sa-si faca efectul Eurespal+Humex+Aerius + pic in nas Ophtamesone..in dif cant la fiecare copil. Miercuri dimineata termin seria de 5 zile. oare sa le dau mai mult?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

yvy, sanatate multa ! sper sa fi terminat seria de internari, sa va reveniti la programul normal

Mergi la inceput