Fluturasi minunati de mar-apr 2011 (32)
Raspunsuri - Pagina 11
mandreeac spune:
Neata mamici!
Maduta si Roxy ma voi stradui sa nu mai apara diactrice,ca forumul nu le recunoaste.
Irinuca mi se pare pu#539;in Panadol.Ala se da in functie de greutate si varsta.Multa sanatate.
Yvy offf mami,prin cate ati trecut si voi.Sa va apere Domnul de alte boli.
Maduta mie de cate ori mi- au dat Aerius pt print mi- au dat 10 zile.De restul nu stiu ce sa zic.
Am dormit bine,acum imi savurez cafeaua si astept codul galben.
Ma gandesc cu groaza daca ninge rau ca maine va trebui sa plec cu noaptea in cap ca la 8 trebuie sa fiu pe langa Unirea si eu stau in dr taberei.
roxy_s spune:
neata fetelor
am venit si eu la o cafeluta fierbinte ca la noi este ger. a iesit soarele dar este ger, totul este inghetat.
madutza sa stii ca si mie imi place acum cum ii sta cu parul asa mai lung si abia astept sa-i pot face codite acum chiar nu i-ar mai sta bine chelioasa pentru ca a mai crescut
daaa, schiem de multi ani si vrem pe la 3 ani sa o punem si pe Anastasia, copiii invata foarte repede sa schieze, mai repede ca adultii.
ailed ahaa, am inteles ce lucrezi. este foarte bine, iti intaresti musculatura. ce facea buna ai facut parca un pic cam tare pentru mine
nifci n-am schimba-o bine pe Anastasia, care nici nu a facut pipi la olita azi, si a si facut caca iar trebuie s-o schimb....
nu stiu de ce nu mai vrea caca la olita, ca doar zicea, o puneam si facea.
toate fetele.
mandreeac spune:
Laura esti mai bine cu psihicul?Sper ca da.
Roxy ce frumoasa e Anastasia si ce de zapada aveti.La noi e fleoscaiala multa,dar la ce se anunta se va depune ceva.Nu m- am suparat mami pt mesaj,pana la urma fiecare isi zice parerea.Pup dulce.
Am emotii pt maine,sincer.A venit si momentul asta.
Delia f frumos ca te duci la sala.
Cami ai pm cu numele noastre.
mandreeac spune:
Am scris un mesaj si a fugit!
Dorina hai la raport sa stim cu ce ai schimbat darurile!
Offf astia anunta -20 de grade,vai de noi.Imi place zapada,dar urasc gerul! Ador sa m#259; uit cum ninge,imi creeaza o stare f buna,dar nu ger,ca nu suntem in Siberia si nu polei!0
roxy_s spune:
mandreeac lasa emotiile, o sa fie bine, o sa vezi stii tu, inceputl este mai greu dar apoi te adaptezi.
daa, am vazut ca s-au anuntat zapezi. eu ma bucur, bine..nu sa fie viscol si inzapeziri, sa fie zapada si ninsoare asa frumoasa
cum era odata
tin minte cand plecam la scoala dimineata, ieseam din casa mai devreme sa avem timp sa ne jucam putin in zapada mare pana la genunchi
merg sa pregatesc de papa si sa schimb cacacioasa.
i-am zis buburuzei de cateva ori 'cacacioasa mica" si acum zice si ea 'cocosasa' si 'pupacioasa' mai zice foarte bine. deci trebuie a nu mai zic din astea
asa mult a inceput sa vorbeasca, imi place ca o intreb cate ceva si stie sa raspunda sau cand vorbesc cu mama la telefon striga si ea' aa buia, a a mine' adica 'hai buni, hai la mine' sau arata parcul de pe geam si zice 'papu goi" adica este parcul gol
strumphitza spune:
Buna dimi!
...mi-am facut si eu cafeluta ca piscoata mea azi e matinala, de la 6 jumate s-a trezit, nu stiu de ce nu s-a trezit deloc peste noapte dar s-a trezit devreme acum de dimineata bine si asa decat trezit la 8 si toata noaptea plansete
Am citit din urma ieri dar azi vad ca nu mai stiu mare lucru din ce ati vorbit, deci scuze, dar trebuie sa ma trezesc mai tare sa pot sa spun si eu un lucru inteligent, dar subiectul principal e zapada, olita, pishu&co ...noi nu avem de nici unele, adica nu zapada si nici olita, tre` sa ne cumparam, de ambele, dar tare ma tem ca numai in Ro pot sa gasesc ceva zapada de cumparat, poate de la Yasmi ce spui , o vinzi ?
Roxy, e tare dragalasa si dulce Anastasia cu parul lung, abia asteptam sa o vad asa abia astept coditele si ce fain ca vorbeste si te intelegi cu ea si eu ma inteleg cu ea, ma intelege dar e asa incapatanata ca tot ca ea vrea sa faca mereu ma consolez ca nu vorbeste cu faptul ca pricepe 2 limbi o veni el vremea si a vorbitului si a amestecatului de limbi, sa vezi ce varza face din ele
Andreea, bafta maine si succes!!! cadou mai frumos de Mos nici ca puteai primi! e bine ca o sa ai platita chiria si puteti pleca la casuta voastra
Ailed, te invidiez pentru sala aia , eu nu m-am mai bagat pe bicla pentru ca am avut spatele rupt in 2 vreo cateva saptamani si burta m-a durut rau tot vreo 2 sapt ca nici pe fund nu am putut sta bine trebuie sa o reiau, dar in noul an cred, dupa ce vin de la mama cu multe sunci la pachet
Mada, nu mi-ai raspuns de zapada, v-ati dat cu saniuta ? sau s-a si topit deja? cand are serbarea Cristi ?
Ally, ti-am admirat pe Dedu pe FB si ce a crescut, oauuu... ce fata de baietel mare are, ditai cavalerul! nu mai are fatuca aia de bb, trece timpul asa repede i-ai tuns carliontii lasa-i parul lung!!
revin ca pleaca Nick si vrea si piscoata cu bicla lui, cred ca vrea sa o ia sa o ascunda sub birou
djlaura01 spune:
buna dimineata
yvyana sanatate multa
mandreeac incerc sa imi revin
fug ca azi fac curatenie generala
ailed_dota spune:
am avut o ora de-mi venea sa ma arunc pe geam
a urlat, nu vrea sa pape, s-a sculat ff devreme