Fluturasi minunati de mar-apr 2011 (32)
Raspunsuri - Pagina 8
ailed_dota spune:
noi am fost in zapada, Andrei ii place sa meraga prin nameti si apoi sa cloceasca, nu-i place nici cu bulgari, nici cu trante... persoana fina...
yasmy, sa-ti fie de bine somnicul..
mada , acum depinde cu controlul, dar la andreea lucrand in justitie s-ar putea sa fie amanuntit examenul, psiho, etc...
roxy ce faceti ?
ally, cred ca-i fac si eu andrei o tocanita cum zici tu, dar cu pui...suna apetisant
ailed_dota spune:
http://www.lalena.ro/590-reteta-Prajitura-cu-miere-si-nuci.html uite Andreea, pai vino!
Somleac spune:
Salut,
am fost la Lidle cizme pas, nu au bagat toate marilmile sau nu mai erau, am luat bucatarie pentru Ilinca. Cred ca o sa fie batalie pe ea ca si Vic e mare bucatar. E foarte mare cutia si dupa ce am pus-o in masina mi-am dat seama ca trebuie sa-l iau si pe Matia de la scoala. Asa ca am disimulat-o cu haina mea si am umblat prin oras in pulovar.
Delia am prestat lamaia fiarta. Acum astept efectele. Yumi dar ce buna e, am sa le fac si copiilor indulcita cu miere. Te rog imi poti da reteta aia cu mere de post?
Roxi ai mare dreptate cu zapada, de fapt cu atitudinea noastra relativ la aproape tot, adica vesnic nemultumiti.
Ma bag la munci ca mi-am terminat cafeaua.
Moni(Monica70) are nevoie de noi! Haideti sa-i fim alaturi!
Somleac spune:
Inca una si ma duc, se vede ca am chef de munca , nu?
Au venit oamenii care ne fac semineul, e dezastru la mine. Si nu termenica decat saptamana viitoare.
Moni(Monica70) are nevoie de noi! Haideti sa-i fim alaturi!
mandreeac spune:
Delia arata superb.O voi încerca si eu.Am nuci,dar Tre sa le sparg,a#537;a ca imi e Lene.
Mi- am facut un nessquick,am mancat,mai devreme am spalat si costumul mosului ca joi tati se duce la o gradinita.Am b#259;gat si 2 ma#537;ini pt print,mai am de spalat si de mana si sunt cam sleita de puteri,de fapt fara chef si ar trebui sa fac si o recenzie pt lucrarea de doctorat a unei cunostinte.Pfuu,Lene mare mon cher
ailed_dota spune:
http://www.laurasava.ro/2008/04/06/prajitura-cu-mere-si-gris/ , somleac sa stii ca e mai buna a doua zi prajitura, Laura are o gramada de praji de post asa ca enjoy!
mandreeac spune:
Vase spalate,rufe la fel,mai am de întins o masina si recenzie.Acum m#259; apuc de ea ca daca se trezeste printul nu mai am #537;anse.Va pup cu drag.
bb_yasmi spune:
am ajuns de afara!!!! eu nu stiu daca am vazut vreodata asa nameti si atata zapada trebuie neaparat sa ajung sa cumpar incaltaminte de iarna la junior.
somleac unde la lidl ai fost?? de la ce marime erau???
Happiness_4_us spune:
Yasmi, am luat si eu azi cizmulite ptr Maria, tot din lidl. Ma enerveaza ca vroiam si ptr Andrei si nu aveau marime.
Adica au zic ei 3-6 ani de la 22-29 . Am luat ptr Maria 22/23 si sunt o idee mici, merg cu soseta mai groasa, dar ptr Andrei vroiam 30/31 si nu erau, mai erau de la 35 in sus. Cel putin in Lidl Lujeruluo unde am fost eu.
Clorile de fete sunt cam naspa, pe Maria am facut- o stelista, i- am luat de baieti rosii cu albastru. alea cu alpa alba si roz pal nu mi- au placut deloc, ca se va face albul ala urat tare, si mai erau unele cu roz inchis si gri. Iar de baieti rosii cu albastru sau verde cu gri parca?
Sunt f imblanite si cred ca or fi calduroase, desi cauciucul este am rigid mi se pare mie. Merg iarna asta si in ian o sa aduc din Is de la Andrei am cizme marca Viking care sunt bestiale. Abia astept.
Va pup mamici frumoase!
La multi ani, Lidia!
mandreeac spune:
La i ce de z#259;pad#259; e la voi,iar puiutii niste frumosi.
Happy e divina Maria.Are un par superb si are o fatuca de mare nazdravana.Are e un dulce si ce a crescut.
Catank e frumoasa Ioana si imi place la nebunie poza cand musca din mar,iti face pofta numai cand o vezi.
Gata fug sa dau ciorbica printului