Fluturasi minunati de mar-apr 2011 (32)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

ally ce faci bun?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

bb_yasmi eu mai scoteam pete de ulei cu detergentul de vase. puneam pe pata si frecam bine, iesea imediat
si eu am o lenjerie de pat cu luna, stele si soare. este albastra iar desenele galbene. nu stiu unde ai putea gasi, adevarul este ca prin magazine n-am prea vazut. inainte vedeam mult mai des asa.

ailed daaa, si eu am mai curatat iti dai seama. mereu trebuie curatat mmm..ce praji bunaaa ce bine ca eu am mancare. azi doar ne plimbarim si spalam rufe.

noi am trecut de la ceai la 'papot' adica compot de prune. asa ii place buburuzei.
ne pregatim imeidat saiesim afara la zapada si ceva cumparaturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

mada mi-ai cerut si am pus 2-3 poze cu zapada...nu sunt prea profi...facute asa in fuga

mamica implinita cu 2 comori: printesica si junior !!

wow, da' aveti troiene serioase, nu gluma. f frumos ca ati facut om de zapada vorba Mariei de Happi, sa se apuce de maturat

Mergi la inceput

azi cata a stat fara pampers , a stat mult pe olita dar a facut pipi doar pe langa.
Singurul pipi mai "spre" olita a fost de genul...fuge spre olita, baga mana in olitza, se aseaza pe vine langa si face Muream de ras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Am revenit...
Painea este in masina gata-gata sa o scot iar mancarica mai are si ea foarte ,foarte putin. Am facut mancare de post...o tocana de cartofi cu mazare,ardei gras rosu, morcov si o ceapa prajita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

fetele, am gasit solutia sa scapam de facut curat...ne facem cate un om de zapada...pupam Maria(de Happy) dragalasa
fetelor mi-a iesit praji dementiala si vb lui yasmy extrem de usor de facut ... si apropo am pus doar jumate din cant de zahar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Am disparut ca Magaru'n ceata .....bineinteles ca la nani am fost mancare nu am facuta azi dar mancam sarmale toti ca nici chef de facut nu am
Mada, omul de zapada a fost dorinta iasminei.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Scriu repede ca imi fac preocupare.
Roxy,nu stiu cum e la Bra#537;ov,dar in justi#539;ie in Bucure#537;ti e rupere si se miniere nu gluma,iar daca esti si in penal cand e permanenta esti la dispozi#539;ia lor cand sunt aresta#539;i indiferent de ora si daca e sau nu s#259;rb#259;toare.Sora mea a stat si pana la 5 dimineata,adica 22 de ore,venit acasa,mancat spalat si la 9 era in instan#539;a si la fel si judec#259;torii si procurorii.Ai putea sa dai examen pt studii medii,neavand dreptul.Da e adev sa mai faci facultate si sa ai si copil si toate cele,e greu.Parerea nea c#259;ci asta voiam sa zic e ca nu sunt salarii f mari avānd in vedere Cata responsabilitate este si cate examene dai si te trimit si la formare profesional#259; si toate cele.Sunt multe de zis,insa marea parte chiar nu freaca duda.Nu zic ca nu ar fi si d astia sunt ca peste tot
Dorina am zis mami,ramane cu mama mea.Sora mea e cu pruncuta ei.
Delia da mami,m#259; gatesc ca de s#259;rb#259;toare.;))Azi m#259; duc m#259; si epilez;)) ca doar imi vor face si examen medical.Nu stiu cum dar eu voi fi pregatita

Mergi la inceput

andreea si eu am fost la examen med cand am intrat in CIC2..ca cica am lucrat 1 zi. Am fost la doc, mi-a luat tensiunea si m-a intrebat daca ma doare ceva Mi-a dat foaia si am plecat acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Maduta Sarut mana de informa#539;ie! Aici va veni un medic in instantazSora mea ni mai tine bine minte,dar parca a si consultat- o plamani,inima.Oricum imi dau seama ca nu e mare lucru,dar eu sa fiu preg#259;tit#259;;))
Roxy am facut prajitura aseara in nicio ora nu mai era nimic.Am gasit eu o reteta pe net. Dar te rog sa imi scrii si reteta ta.Sarut mana
Delia ce praji ai facut? Daca as sta cu tine sigur m- as ingrasa,ca faci numai bunatati.
Lavi,eu as miza pe Ikea pt asternuturi.Da o c#259;utare.Cu uleiul si sper sa nu zic prostii parca sa pui faima pe pata si apa mineral#259;.Da o c#259;utare sa nu zic vreo prostie
Laura,offf mami,ai grija de tine si poate reusesti sa ii duci la un cizmar ca a#537;a te vei imbolnavi.
Dorina sa intri sa ne spui ce #539;i- ai luat in schimbul cadourilor soacrei.Cred ca cel mai bine iti d#259;dea Banuti,dar e bine si a#537;a ca iti poti lua ce vrei.Pup frumoasele
Ally suna bine ce ai facut tu acolo.Cretul meu preferat ce face?
Printul doarme si eu m#259; duc sa infulec;)) mi e foame rau

Mergi la inceput