Fluturasi minunati de mar-apr 2011 (32)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

strumphitza ma doare un pic burta sper sa nu am nimic desi am intrat in casa uda fleasca ca bocanci mei iau apa si geaca era subtire si nigea tare si era apatoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

pai roxy si prin curte cum mai mergem??? masina cum mai intra?? nici pt pavaj nu este indicat sa stea zapada...daca ar fi sa las asa zapada nici copii nu ar mai avea unde sa iasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna dimineata!!!

La multi ani fericiti Lidia !!!

Tare rau am dormit azinoapte...merg sa fac mancarea pentru pranz si mai trag si cate un oki pe aici cand pot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

AllyLaur buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

Somleac ai mare dreptate!!! Intotdeuna am mers impreuna cu ei, si i-am trimis oriunde impreuna. Vom merge si de data asta
Moama ce-mi place cand imi da cineva cate o "palma" de ma trezeste la realitate. Multumesc, Somleac!

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati!

asa este.

Mergi la inceput

lidia La multi ani1 sa fi sanatoasa si sa te bucuri de comorile tale dulci! ce mai faceti? ce face bebe, Diana?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

pai roxy si prin curte cum mai mergem??? masina cum mai intra?? nici pt pavaj nu este indicat sa stea zapada...daca ar fi sa las asa zapada nici copii nu ar mai avea unde sa iasa...

mamica implinita cu 2 comori: printesica si junior !!

iti dai seama ca am glumit normal ca trebuie curatata.
asta este unul din dezavantajele sederii la casa

Mergi la inceput

lauraimbraca-te bine cand iesi, nu asa. ca este frig.

ailed s-a pastrat bucataria ta curata? a mea deja este aproape la loc. mai bine puneam eu lacat

merg sa schimb cacacioasa. zice caca si cand aduc olita repede fuge dupa perdea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

roxy
intrebari:
1. stiti cumva un site unde sa gasesc o lenjerie de pat frumoasa cu luna si stele???
2. stiti cumva daca petele de ulei mai ies?? juniorul meu a varsat ulei de canapea (o pata), covor (aici nu este pb ca este latos si nu se vede), bluzita (oricum era de casa ), apoi la luat pe sosete si a umblat toata casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Deci, roxy, am pus o praji la cuptor aia cu nuca si miere de i-o pusesem lui yasmy de idee, am mai curatat de 2 ori in Bucatarie de cand am vb noi doua...tb sa fac felul 2 ca ciorbica mai am..
yasmy cu lenjeria vazusem pe fb un site deluxe sau asa ceva care avea asternuturi mai frumoase...eu numai vreau sa cumpar ca tb sa le car inapoi acasa...
laura fa o baita fierbinte

Mergi la inceput