Viatza in Germania is Elvetzia- cap 83

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

miri, de ce te-ai abtinut sa vb cu invatatoarea, directoarea, politia samd? Eu cu invat si directoarea as vb cat de curand, cum zice si Loredana, mobbingul este f periculos. Noi am avut probl. cu un baiat si am sunat la rectoratul scolii si la politie. Cu parintii n.am vb., mi s.a spus de la scoala ca in general nu aduce nmic, ba mai rau, discutiile sunt f emotionale si pot degenera. Baiatul resp. a primit Verstärkter Verweis si de atunci e mielusel. Scoala tb sa actioneze, nu se poate sa chinuie copilul si sa nu intervina nimeni. numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Aduna cineva Stickurile Disnay de la REWE?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Helbi noi nu facem cumparaturi la Rewe ca nu avem in zona magazinul e cam departe de noi...cel mai aproape e Edeka si Lidl...Dar m-ai facut curioasa cu ce sunt?Ca baietelul meu e fan Disney

O intrebare am si eu eu: cum achitati factura la curent?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Miriluta, vorbeste neaparat cu invatatoarea si directoarea. Exista anumite metode prin Gesundheitsamt sau alte institutii , prin care copii cu anumite atitudini/ lipsuri / probleme primesc ore suplimentare. Sa stii ca i-ai face chiar un bine fetitei aceleia, ca cine stie in ce directie se dezvolta (poate fi o faza, poate fi insa si ceva care sa se adinceasca).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miriluta spune:

Multumesc de raspunsuri fetelor. M-am abtinut pentru ca eu sunt genul ala de mama nebuna care mananca jaratic si scoate flacari pe nas cand e vorba de copii. M-am gandit ca poate exagerez eu...dupa faza cand a zgariat-o pe Miru pe fata, am sunat-o pe maica-sa si i-am spus ca nu ii mai dau voie lui Miru sa vorbeasca cu fie-sa, cel putin o perioada. A parut deranjata si mirata ca ea o vedea ca pe o cearta intre fete.
Maine o duc pe Miru la scoala cu prajituri si o sa vorbesc si cu invatatoarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Miriluta, cam mult ai rabdat. eu demult le frigeam pe doamnele in cauza, incepand cu profesoara. neaparat o discutie cu profesoara si apoi si cu mama fetei. si spus cu zambet larg ca la cea mai mica abatere mergi mai sus cu reclamatiile Jugendamt si politie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

Helbi noi nu facem cumparaturi la Rewe ca nu avem in zona magazinul e cam departe de noi...cel mai aproape e Edeka si Lidl...Dar m-ai facut curioasa cu ce sunt?Ca baietelul meu e fan Disney

O intrebare am si eu eu: cum achitati factura la curent?

uite:

http://www.rewe.de/besser-einkaufen/aktionen/disneyland/kampagne/start.html

Miri, mergi si vb cu invatatoare, nu lasa lucrurile asa. Noi am patit-o anul trecut cind a fost gemoppt Bia.....iar anul asta a fost un coleg de clasa....copilul asta a ajuns 3 luni la psihiatrie in spital si acum repeta clasa ( tot semestrul 2 ba a fost in spital, ba acasa bolnav).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miriluta spune:

Ok, am vorbit in dimineata asta cu invatatoarea. A zis ca e in contact permantent cu parintii fetitei, ca oricum e foarte atenta la situatiile din clasa in care Lina e implicata si ca o sa aiba grija sa discute cu Lina din nou.
Mi-a mai spus ca Lina trece printr-o perioada foarte grea, ca dramatizeaza foarte usor si nu reuseste sa faca pace cu ea insasi si cu viata ei. Plange des ca toata lumea are ceva cu ea, ca pe ea nimeni nu o iubeste si ca daca s-a arunca in fata unei masini, nimeni nu i-ar simti lipsa.

Ma rog, astept sa vad ce se mai intampla. Intre timp, i-am aratat lui Miru aseara niste grafic ede crestere ca sa vada ca se incadreaza in limitele normale. Azi dmineata era foarte destinsa.

Dupa masa o iau pe ea, pe prietena ei cea mai buna si pe Mazarel cel mic si ne ducem la Kino. Nu imi vine sa cred ca azi a implinit 10 ani...parca ieri era un ghemotoc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loredana71 spune:

La multi ani,Miruuuunaaaa!ia uite,chiar ziua ei astazi,sa fie sanatoasa si fericita,asa cum trebuie sa fie orice copil!

Poate poti sa ii spui Mirunei despre ce ti-a zis invatatoarea,poate o afecteaza mai putin rautatile Linei...Oricum,situatia ei nu e o scuza ca sa terorizeze alti copii...
Ma bucur ca era relaxata si linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

La multi ani, Mirunei! Doamne, ce repede trec anii de cind esti parinte .

Mergi la inceput