Fluturasi minunati de mar-apr 2011 (31)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

cami, am trimis. gata, deja copii nostrii mari sunt chiar mari

delia, asa am sa fac, dar sti tu placerile mele..tot ce are faina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

stiu mada, ca si mie imi plac pastele cu sos alb, praji, cozonac , strudele. Painea nu ma prea omor eu cu ea...dar in rest...


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

la multi ani tuturor sarbatoritilor de astazi!!

mada stii cat m am ingrasat eu in 11 luni de cand m am mutat???? 4 kg!!!!!!! deci tu cu 800 gr sigur sunt ceva variatii.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

LA MULTI ANI pt persoanele dragi ale lui Strumph, Sophia si taticul ei
si pt toate Nicoletele is pt toti copilasii ca e si ziua lor de cadouri

am fost dimineata la doctor, ne-a internat si facut toate procedurile pt anestezie si cand a venit dr ne-a pus sa alegem intre mers inca o luna pe tratament ( doar picaturi !) si operat acum pt montare tuburi..bineinteles ca nu m-a lasat inima si am ales tratamentul..s-a suparat soata pe mine ca aman degeaba si ca el a doua oara nu mai vine cu mine barbatii astia asa ia o pauzari sunt, acolo zice decizi tu si pe urma le turuie gura vrute si nevrute
ma rog, eu sunt cat de cat impacata ca as vrea totusi interventia chirurgicala sa fie ultima optiune, acum si cu o luna in plus si in minus..mai avem o sansa !
ce am aflat ca sa stiti daca va confruntati cu probelme de genul: otita seroasa e doar lichid in spatele timpanului si nu e infectie..nu trebuie folosit Spray-ul nazal, apa de mare deloc! fara spalaturi de nas, fara piaturi in ureche..pe cat posibil, fara muci..afectiunea e caracteristica copiilor predispusi, adica urechea interna are o disfunctionalitate..Nu se trateaza cu antibiotic!!

madutza multumim mult vlad era la limita rabdarii, era nebaut nemancat si astepta de 3 ore! dr a intarziat ca venea in dimineata asta din viena, a ajuns la 10 si vroia deja sa plece ca are curs, ne-a primit asa pe fuga..si vlad al meu era cam marait, consultatia a culminat cu o mustruluiala mica pt fimiu care nu mai tacea si dr nu putea sa vorbeasca de el ma rog, a fost bine, pana la urma dr stie cum sunt copii...
somleac stiu ca imi spuneai tu de ce tratament va dadea pt otita seroasa..poti sa mi-l mai repeti ca nu mai stiu pe unde era in urma..stiu ca aerosoli si niste homeopate..as merge si cu astea in paralel..si inca ceva ca tot esti specialista, spune-mi pt tuse metalica, iritativa in piept ce-as putea sa-i fac ? a luat sticle de siropuri si nu prea merge nimic, iar daca merge o dadea in productiva si in final dupa 1-2 saptamani trecea..dar in 2-3 zile o ia de la capat..urasc tusea asta ca nu stiu cum s-o abordez! o fi de la aer uscat in camera ? i-am luat si lampa de sare si n-am vazut imbunatatiri..mai ramane umiduficatorul ultima solutie ca apa pe calorifer am in permanenta dar n-are efect..


eu sunt mai bine, pot intinde mana cam la 70%, a raspuns la tratament si asta inseamna mai mult ca sigur ca e guta, o boala specifica barbatilor, dar mai ales gurmanzilor si betivilor! ieri dr si-a luat inima in dinti si m-a intrebat..stiu ca nu pareti, dar totusi obisnuiti sa beti alcool ?

somleac, cum era prietena ta ? cea cu chimio..sunt asa trista ca vara mea cu fetita de 4 anisori e in ultima faza..ca n-ar mai fi nimic de facut..ultima solutie acum a fost un tratament numai cu ceaiuri/germeni de grau incoltit..are 30 kg ( de la 60-70 ca ea intotdeauna a fost mai plinuta ) si abia mai face 2-3 pasi cica dupa tratamentul asta i-au iesit mai bune rezultatele..dar daca organismul nu mai rezista..



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Off Miki, pup, lasa mai bine guta, decat altceva!
Sanatate multa verisoarei!Matusa a avut 38 de kg la 170 si a ajuns dupa aia bine, nu a avut cancar e drept, ii terminasera organismul cu tratamentele experimentale...ca avea un spasm muscular si nu stiau cum sa-l tratezesi au bagat medicamente pana au terminat-o, dar si-a revenit....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Miki ma bucur mult de decizia luata. Deci exercitiile alea te tii de nas si sufli, nu tare sa simti ca se sparge inauntru ci o data scurt cu putere. Din astea minim 100/zi. Fa din astea si sa vezi ca peste o luna n-o sa mai ai nevoie de tuburi. Solutie pentru aerosoli : ser fiziologic 5 ml, ser efedrinat 1 ml o fiola fluimucil sau ACC ce gasesti. Iti ies cam 10 ml de solutie din asta tragi 3 ml si faci aerosoli pana se termina. Cu homeopatele nu stiu pana diseara cand ajungi acasa.

Prietena mea e .......Dureros, are probleme de echilibru, abia isi gaseste cuvintele, dintr-un spirit viu, vorbitoare a 3 limbi straine, abia se mai descurca sa vorbeasca romaneste. Sincer n-o fi nimic de aici, dar macar de nu ar vedea cum se degradeaza pas cu pas.
Prietena ta ce fel de cancer are?

Moni(Monica70) are nevoie de noi! Haideti sa-i fim alaturi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

miki, ma bucur ca ati fost la dr. Toata dimineata m-am gandit la voi. Pe Vlad il dor urechiusele? Cat timp a trecut de la op de polipi?
si cristi tot otita seroasa avea dar nu avea dureri si nici febra. la 5-6 sapt dupa op disparuse otita de la o urechiusa. pt cealalta ne-a dat picatrui de nas..nu mai stiu denumirea acum... si sa revenim dupa 1 luna la control. N-am mai ajuns dupa o luna ca a fost cu mucisori, am mai taraganat-o noi, am fost abia dupa alte 4-5 luni si e totul ok.
F bine ca ai incercat si tratamentul, poate se rezolva mai usor


yasmi, wow 11 luni? parca ieri te mutai in casa si ne aratai cum fenteaza Lucas protectia de la scari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

mada am scris plicul
dar cred ca luni il voi pune la posta
te anunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

mada hai ca daca gasesc o cutie pun in ea
sa nu taie astia de la posta plicul
ca mi s-a mai intamplat
cu cei de la posta romana


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

mai fetelor dar am uitat sa va intreb cum s-au manifestat copilasii la primirea cadourilor de la mosul?
ca la noi a fost o nebunie frumoasa de umai
ne-am bucurat atat de mult
incat eu aproape ca nu am plans
nu mi-am vazut niciodata fetele atat de incantate
mai ales pe antonia care intelege totul
nu ii venea sa creada ca a primit totii plusii cu mikey pe care si-i dorea
s-a jucat cu ei
a tipat URAAAAAAAAAAAAA intr-una
am aplaudat
am dansat cu ei
a fost minunat
e primul an in care ne manifestam astfel
si imi place la nebunie
e superb
imi ador copii
iar petra draga de ea
aplauda si ea pe langa surioara ei
si se bucura alaturi de ea


Mergi la inceput