Scenarii postalegeri

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deceneus spune:

@eumada - cursul va creste dupa alegeri indiferent de configurarile politice care for fi.

Nu exista forte de dreapta sau de stanga. PSD-ul si PDL-ul au dus aceeasi politica de jaf in favoarea clientelei politice si de mentinerea a cetatenilor la venituri de subzistenta.
Politica PSD a fost de acordare de pomeni electorale anterior alegerilor, prin ceresteri de pensii si de salarii, si dupa alegeri erodarea veniturilor prin inflatie.
In 2008 guvernul Tariceau a aplicat politica PSD.

Peste oferta liberalilor s-a plusat de catre parlamentarii PSD si PDL, cu pensii majorate peste propunerea guvernului si cu majorarea salarilor la profesori, majorare amputata dupa alegeri chiar de cele doua partide care au propus si care au votat legea.

In consecinta stranga si dreapta este un basm.
Politica lor este identica, si se numeste pauperizare si coruptie.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyannna spune:

Deceneus ,eu sunt o optimista incurabila... o sa merg la vot, nu voi vota socialistii si nici nu o sa anulez votul, desi vad ca e la mare moda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deceneus spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyannna

Deceneus ,eu sunt o optimista incurabila... o sa merg la vot, nu voi vota socialistii si nici nu o sa anulez votul, desi vad ca e la mare moda

Afirmatia imi aminteste de perioada cand participa la alegeri si PUNR, Aveam niste cunostinte care spuneau ca sunt ani PSDR si ca vor vota PUNR. Eu le spuneam ca PUNR este o aripa radicala a PSDR, ca dupa alegeri PUNR va sustine un guvern PSDR, si ca practic tot la PSDR isi dau votul. Am pledat fara succes pentru ca erau "optimisti incurabili".
Dar e bine sa ne pastram optimismul.
Speranta moare ultima.

Referitor la afimatia de ieri a lui Tariceanu, astazi a aparut si reactia presedintelui.
Citat:
Despre declaratia lui Tariceanu: "Ba, frate, dar cine a vrut sa te onoreze. Nici nu mi-a dat prin cap. Nu i-am transmis niciun mesaj, nu i-am spus nici public. Altul care nu s-ar dezonora este domnul Rus. Draga domnule Rus, va spun ca nu sunteti pe lista mea scurta", a declarat Basescu, de Cotroceni.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns portocalia spune:

apropos de scenarii si o analiza asupra sanselor lui base de a-si juca vreo carte: http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-13751912-chiar-poate-evita-traian-basescu-numirea-lui-victor-ponta.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyannna spune:

Citat:
citat din mesajul lui portocalia

apropos de scenarii si o analiza asupra sanselor lui base de a-si juca vreo carte: http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-13751912-chiar-poate-evita-traian-basescu-numirea-lui-victor-ponta.htm
mda,e foarte adevarat...de asta ziceam ca nu-mi voi anula sub nicio forma votul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

In conditiile in care o formatiune politica obtine peste 50% nu cred ca Basescu mai poate avea altceva de facut decat o formalitate cu numirea premierului.

Cred ca rolul de numire a premierului devine un rol foarte activ doar atunci cand nu exista o formatiune politica majoritara si consultarile au scopul de a vedea in jurul cui se formeaza majoritatea. Nu va fi cazul acum, la aceste alegeri.

In schimb cred ca toate iesirile lui Basescu din aceste zile, in care atrage atentia asupra caracterului infect a lui Ponta sunt absolut necesare. Cred ca ar fi bine pentru toata lumea daca USL-ul ar desemna un alt candidat pentru functia de prim-ministru, un candidat cu mai multa credibilitate in exterior si cu verticalitate. Doua lucruri care lui Ponta ii lipsesc cu desavarsire. Din pacate, gasca de interese din PNL-PSD este prea bine coagulata in jurul lui Ponta-Antonescu-Dragnea ca sa mai permita si alte variante, iar vocile din interior care ii contesta sunt mult prea timide ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Citat:
citat din mesajul lui eumada

Va zic io....care e scenariul dupa...nu iese nici coalitia nici separat vreun partid cu 51% ca sa aiba majoritate...si iar o sa inceapa sarabanda cu uniunile contra naturii....+obligatoriu o anumita formatiune politica cu veleitati de femeie usoara.....stim noi cine...

Madalina


Copiii gasesc de toate în nimic. Adultii, nimic în toate."


Hahah, UDMR-ul sunt aia cu veleitati de femeie usoara

Mada, cum ziceai, daca nu iese nimeni cu 50% + 1 din voturi, atunci o sa fie naspa, o sa iasa multe conflicte si intre partide si cu Base. Base o sa vrea musai primi-ministru PDL, chiat ca aia vor iesi sa zicem cu 15-20%, (ca mai mult n-au cum) si nici nu se va uita la USL care clar va castiga (sa zicem cu 45%). Dar sunt totusi sanse sa iasa USL cu 50% si ura si la gara, macar de-or guverna odata cu majoritate.,.. si poate de DOmnul sa iasa si UDMR din schema.

Plus ca zicea Base ca o sa cheme partidele separat la consultari, nu in aliante... normal, ca sa fenteze USL-ul.... insa nu stiu cum se poate stabili ce procent va lua fiecare partid din cadrul unei aliente, cum se calculeaza, caci la vot, nu am cum sa votez PSD sau PNL, ci la pachet USL, deic cu totul... in fine, vom trai si vom vedea...
NU sunt fan USL, dar...., dar nici PDL.... ASa ca nu stiu, sper ca cineva sa inceapa sa si guverneze odata...

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

www.andreeaioana.ro/displayimage.php?album=31&pos=37" target="_blank">Ele doua

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

cu siguranta Basescu nu il va numi pe Ponta. da, Basescu nu o sa vrea sa genereze o noua criza, pe asta se bazeaza Ponta. sunt sigura insa ca Base are un as in maneca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyannna spune:

Si vedem ca americanii lovesc din nouhttp://www.mediafax.ro/externe/hillary-clinton-mentioneaza-romania-intre-tari-ale-caror-guverne-contracareaza-agresiv-opozitia-10375341Ce ziceti de prim ministru Mircea-Dan Geoana,destul de influent in SUA...am specificat si cel de-al doilea prenume al acestuia ptr ca Sebastian Lazaroiu a scris pe pagina de facebook ca intiala D apare in numele primului ministru desemnat :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns portocalia spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyannna

Si vedem ca americanii lovesc din nou

http://www.mediafax.ro/externe/hillary-clinton-mentioneaza-romania-intre-tari-ale-caror-guverne-contracareaza-agresiv-opozitia-10375341

Ce ziceti de prim ministru Mircea-Dan Geoana,destul de influent in SUA...am specificat si cel de-al doilea prenume al acestuia ptr ca Sebastian Lazaroiu a scris pe pagina de facebook ca intiala D apare in numele primului ministru desemnat :)



o, nu, nu cred :). geoana are o imagine extrem de slaba acum, pare un personaj ridicol iar base si-ar pierde el insusi din imagine daca l-ar numi pe el. si dupa cum i-a tras-o base la ultimele prezidentiale, nu cred ca geoana isi doreste sa fie prim-ministru cu base presedinte.

apropos de articolul al carui link l-am pus mai sus, desi imi place analiza lui tapalaga, nu sunt totusi de acord cu urmatoarea fraza: "Adevarul este ca "fracturile" interne din PNL si PSD nu sunt atat de puternice incat sa permita o combinatorica menita sa destrame un USL iesit castigator din alegeri.". Eu cred ca fracturile interne s-ar putea sa fie foarte puternice, dar ca nimeni din USL nu-si permite sa lase sa se vada asta inainte de alegeri. Toti merg pe burta, strang din dinti, se fac frate cu dracu' pana trec puntea, iar dupa alegeri se vor dezlantui in lupte si tradari interne. Oho, si inca ce lupte vor fi! Cred ca pe asta mizeaza Base, asta e asul lui din maneca: dezbina si cucereste, ca de obicei.

Mergi la inceput