Ceasca de punch
Raspunsuri - Pagina 28
Aqai spune:
mie tocmai mi-au tinut o teorie niste mame canadience ca daca vreau sa scot ceva din ei tb sa lucrez acasa in clasele mici.
adevarul e ca si scolarul meu are teme cam tot ca al tau si pana nu m-am pus pe treaba cu el acasa a fost dezastru... asta vara cand m-am apucat cu el de treaba am avut un soc, pur si simplu a fost neglijat din punct de vedere academic
buflea spune:
Mai, la mine scoala pare a fi mai serioasa. Ai mei au teme in fiecare zi iar fiu-meu, clasa a 2 a da cate 3 teste pe saptamana ... Si la reading si la math. Mie imi place teribil sistemul asta cu teste, in scris si in atmosfera aia de examen se vede exact cat de mult se concentreaza copilul, cat de atent este, ce intelege dintr-un text pe care il citeste ... Etc.
Acum mai nou, la reading, au niste teste si pe computer ... Citesc o carte si apoi se duc pe computer si dau test din cartea aia, ca sa verifice si daca inteleg ceva din ce citesc, nu numai chase the words. Rezultatele acestor teste le pot vedea si eu pe net, iti calculeaza softul ala progresul la citit, nivelul cartilor pe care trebuie sa le citeasca ... imi place mult metoda asta.
Fica-mea la cls 1 vad ca a dat numai un test de reading si unul de math si in rest ii tot testeaza la viteza ... Trebuie sa faca 30 de adunari intr-un minut.
Din cauza ca eu ii iau de la after care la 6:30 PM, pana mananca, pana verific temele, pana citim, pana ne punem melodiile preferate pe youtube, pana mai vorbim, pana ne mai certam si pedepsim ... Eu ajung sa ii pun in pat in jur de 9:30 dar la 9:45 dorm bustean. In weekend ii las si pana pe la 10:30 PM. Mi-ar placea sa ii culc mai devreme dar nu pot, nu ca nu vor ei, dar pur si simplu nu stiu de unde sa tai
roxanaz spune:
ziua buna doamnelor si Ruf, din regatul vanturilor - daca nu stiati, asa e iarna pe malu marii. cah si bleah
Citat: |
citat din mesajul lui buflea Roxana, bine ai venit printre pinguine si pinguin ... inca mai primim inscrieri cu conditia sa scrii nimic despre nimic ... |
merci draga mea! ba sa stii ca fac o carca de chestii usoare. ma informez legat de chilli soup-a aia!! nu am mancat niciodata si cum ador chestiile de genul asta nu vad de ce nu as incerca
cadouri de craciun? Patrick vrea si el aceleasi lucruri ca al tau al mare, adica o tableta "doar ptr el" ha ha ha, cand o zbura porcu' cu ata. kin concluzie am apelat la eternul lego - star wars acum, figurine starwars si un bakugan nou, o porcarie dupa parerea mea, dar nu-si cadoul meu
Eva e in perioada bucatarelii intense asa ca primeste set de facut bomboane playdoh si borcane de play doh sa ii ajunga
si eu i-as lua gel de par
ia sa ma uit si eu dupa wii dance asta! desi ai mei is la capitolul mario kart, inca....
roxanaz spune:
tot io:
Ioana ce reteta vrei tu sa faci cu faina integrala? zi detalii si ajut cum pot ca eu briose as face cu integrala, dar brownies nu. mai bine cu faina de migdale.
bufleo, fix da fix la fel face si Pat cu lego. adica de ce mai trebuie sa mai dau inca minim 40usd pe un lego nou care va fi desfacut in jdemii de bucatele in maxim 7 zile si folosit la crearea de noi inventii nu stiu. adica...mi se pare logic sa foloseasca pesele pe care el are deja. mda, stiu, logica n-are nimic de a face cu situatia de fata :)))
Michelle, Patrick ar lesina de fericire sa aiba scoala asa ca Will . numai ca la el e mai mult ca la buflea
Rufus spune:
citat din mesajul lui roxanaz ziua buna doamnelor si Ruf, din regatul vanturilor - daca nu stiati, asa e iarna pe malu marii. cah si bleah |
Ha ha Rox stii eu am facut armata (maaaama parca sunt bunicu'...) la Topraisar, stii tu unde-i aia, si am halit vant de mi s-a urat; zicala preferata era "Dobroge, tara bogata, bate vant si creste piatra".
Dar macar stati mai bine cu temperaturile, nu?
Azi chiar c-am fost pinguin; am dat la zapada in curte vreo doo ceasuri, eram alb din cap in picioare. Io chiar nu stiu cum traiesc pinguinii numai in zapada. Acum e soare si frumos, Ana a venit de la scoala si s-a tavalit o ora prin zapada din curtea din spate, am luat-o bocna, inghetata si uda. Dar fericita. Ei bine, cand o vad pe ea fericita, imi place iarna, ca altfel...
Imi place sa va citesc cum va dati silinta pentru cadouri, mai copiii astia ai nostri trebuie ca sunt tare fericiti!
PS: Lali, ce cauti dupa canapea?
Rufus, Tora si iadele
roxanaz spune:
io m-as bucura tare sa fie fericiti dupa cat ne invartim cu cadourile .
armata la Topraisar? nu e chiar rau, era aproape, nu la sighetu marmatiei
cat am stat, mai mult de un deceniu, in Bucuresti tot juram ca nu ma mai intorc aici, si numa din cauza iernilor. cam ca la Nueva York asa, minus 10 miloiane de locuitori si ceva viata culturala
Lali spune:
citat din mesajul lui Rufus PS: Lali, ce cauti dupa canapea? Rufus, Tora si iadele "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
Curatenia de Craciun, ce sa caut?, Rufus.
Dar ies acusica daca ma primiti !
Ioana_Pos spune:
citat din mesajul lui Denisam Ioana-eu am aflat un tric,dc se poate zice asa,la faina neagra,ca si la cea de orez sau gluten free e bine sa pui praf de copt mai mult, pt paine mai multa drojdie proaspata si nu uscata. |
Multam
michelle-usa spune:
buflea, pai AR test (asa se numeste testul ala cu cititul carti si quiz)...da din clasa a 2-a...la fel si cu time test(adunari, scaderi intr-un minut)...teste dau cu gramada, DAR totul la scoala e intr-un ritm cat sa nu se streseze copilul...si cat mai mult fun.
nu stiu daca v-am spus, am ajuns la directoare ca sa obtin o carte de math, sa vad si eu ce invata copiii astia. la care directoarea imi recomanda sa nu ii dau teme prea multe acasa, ca asa se distruge copilul si uraste scoala.
ii invata pe moment, cat sa treaca testele cu note mari si scoala sa fie in top in district, dar ca raman cu nimic in cap asta nu e problema lor. cam astea ar fi cu scoala.
la mine vremea e ploioasa, rece si ceatza de nu se vede orasul. imi place ploaia dupa ce toata vara, 6 luni nu am vazut nici un strop. dar de miine e iar soare pt o saptamana.
drept sa va spun nu duc dorul iernii si zapezii. in 2010 cand eram in Rom. a fost iarna aia grea, william si-a facut tunel in zapada la eforie.
azi, ies cu o mamica americanaca la cafea si o prajitura...si mai despicam firul in patru.
michelle