Fluturasi minunati de mar-apr 2011 (30)
Raspunsuri - Pagina 17
bb_yasmi spune:
so, fetele cand aveti chef de ceva usor si delicios faceti budinca de paste cu branza dulce, smantana, oua si stafide iese sunt sigura ca are mare succes si al copii. ai mei cel putin sunt fan paste
roxy_s spune:
lalely jucarii sunt in multe magazine. la voi nu sunt magazine cu jucarii prin oras, altele decat supermarket-urile astea mari? de multe ori gasesti la preturi mult mai acceptabile si muolt mai multe jucarii. eu am vazut asta la noi.
bravo ca te-ai apucat de innot, este foarte sanatos
eu clar nu-i voi lua dulciuri. ce dulciuri as putea sa-i iau? bomboane, caramele, napolitane? nuuuuu....o sa iau muuulte fructe si o sa fac eu prajituri
madutza acum am citit...tu n-ai iesit din casa 4 zile? cum ai reusit? eu nu stiu daca as rezista, cred ca as fi un car de nervi
mandreeac nici n-ai intrat bine in sistem si deja te lupti cu birocratia si pilele? glumesc.... adevarul este ca greul de abia acum incepe. cand vrei sa ne povestesti....
yvy iar ati avut probleme? acum sunteti bine?
madutza_bra spune:
roxy, cand am scris ca nu am iesit din casa atatea zile, m-am gandit fix ca-mi voi lua mustruluiala de la tine
roxy_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madutza_bra roxy, cand am scris ca nu am iesit din casa atatea zile, m-am gandit fix ca-mi voi lua mustruluiala de la tine Cozonacelul meu, Cristian Andrei Buburuza mea, Catalina Ioana Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011 Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati! |
roxy_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi so, fetele cand aveti chef de ceva usor si delicios faceti budinca de paste cu branza dulce, smantana, oua si stafide iese sunt sigura ca are mare succes si al copii. ai mei cel putin sunt fan paste mamica implinita cu 2 comori: printesica si junior !! |
noi facem reteta asta de ani de zile si cand eram mica facea mama. numai ca fara stafide este buna, intr-adevar
bb_yasmi spune:
roxy si mama faceareteta in copilarie....si eu am mai facut dar in ultimul timp am uitat de ea..... acum vroiam sa fac praji/placinta cu branza dulce si de lene am zis ca este mai usoara aceasta varianta :)))
roxy_s spune:
bb_yasmi da, este usoara si buna mie una imi place foarte mult, cand fac o mancam dintr-o data bine, nici n-am o tava prea mare pentru ea, ca nu fac in aia cat cuptorul. am una mai micuta pentru paste la cuptor.
cami_antonia spune:
si mie imi plac pastele cu branzica dulce si stafide
e preferata meaaaaaaaa
cred ca ma apuc sa fac si eu acum