Fluturasi minunati de mar-apr 2011 (30)
Raspunsuri - Pagina 16
strumphitza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ina.click Mi-am facut un fel de lista. Bunica - capot calduros sau ciorapi grosi de lana + ceva pt diabetici, am sa caut sa vad ce dulciuri gasesc. Ma sacaie totusi ca toate cadourile pe care i le fac le pastreaza "de bune" si nu se imbraca decat la ocazii cu ele, cand pica musafiri. Dar sunt haine de casa! Uf. ------------------------------------- De cate ori deschid fereastra... |
mai stiu eu una asemenea lasa mama ca eu am destule, nu le port, le tin de bune ... nu stiu frate cand o sa le poarte, o sa le ia cu ele dincolo? ca doar nu mai sunt fete mari si vorba aia, sa le aiba cand s-or vedea cu pretendentii PS: a mea are numa 85 de primaveri
strumphitza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madutza_bra strumph, da, mama e tot racita..o doare mereu capul, n-are chef de nimic, etc, etc. tata in schimb e bolnav doar cand intra in casa cand vine la noi nu are nimic, cum ajunge acasa simte "ca-l ia raceala". Iar cu mama este schimb pe schimb. Daca-i face mamei un ceai cald, in jum de ora are si el nevoie de ceai pe care tb musai sa-l faca mama. Daca-i face o frectie, imediat il doare si pe el spatele, sunt de rasu'-plansu' Cozonacelul meu, Cristian Andrei Buburuza mea, Catalina Ioana Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011 Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati! |
hihihih...super tare parca il si vad pe tatal tau, al meu e cam la fel, se vaita si el ca aia, ca ailalta... sa capete compasiune, nu cumva sa primeasca mama prea multa, ca deh, doar sunt nascuti in aceeai zi/luna/an si se alinta Mos Ion si baba mea
ailed_dota spune:
Mada, parca ai mai avea inca 2 copii :)
Strumph,
Ina ce lista ai...., parca ma vad pe mine acasa... acum le-am luat la fete, sotul vrea pantofi sport , dar tb sa-i probeze... daca s-o duce cineva in ro parca vad ca iau cadouri la parinti pe repede inainte...
Eu m-am apucat sa fac ordine in dulapul sotului... si nu va spun cate chstii mi-a adus andra in sufra.... umbrela, tava, pantofi...
mandreeac spune:
Neata fetele! Sunt treaza de la 7 si m#259; lupt cu birocratia si pilele ,am sa va povestesc eu cand am dispozitie,acum nu am!
Maduta Sarut mana pt pm si ai tai sunt f comici,vb ta de rasul plansul.
Lalely in Carrefour au reduceri la jucarii,daca as avea bani as lua o groaza.Eu m- am uitat pe un catalog al lor.Bravo tie cu inotul,te admir ca nici eu nu stiu sa înot si mi- e teama de apa;))
madutza_bra spune:
ina, cam asa o lista am si eu
strumph, delia, acum a plecat tata de la mine, a fost bine merci pana l-am intrebat cum se simte si a inceput sa se vaite
mandreeac spune:
Laura,azi am trimis coletul va ajunge pe numele de Ionescu,numele mamei.Pup,astept sa m#259; anunti cand primesti.
cami_antonia spune:
fetele salutare si de la noi
eu azi am fost sa il aprovizionez pe mos neculae pt gradi
m-am descurcat superb desi suma a fost exagerat de mica
sa vedem cum m-oi descurca cu mos craciun
strumphule vreau si eu link sa iti vad bradutul
desi mi-l si imaginez
tu ce i-ai luat piscoatei pt cei doi mosi?
eu antoniei i-am luat toate personajele din mikey plusate
si lui petra un mikey si un minnie
si dulciuri si portocale
toate cele sunt scumpe
le-am luat de pe cardul de credit
dar asta e
i-oi pune eu la loc
mada te rog trimite-mi si mie adresa ta pe PM
ca am ramas datoare din primavara cu ceva
si acu ca vine mopsul sa ma revansez
miremia spune:
Buna ziua, dragi mamici!
Intru sa va prezint campania www.desprecopii.com/info-id-10777.htm" target="_blank">"Spiritul Craciunului pentru copii", campanie in cadrul careia are loc o tombola cu multe premii interesante:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=175726&nm=LICITATIA-si-TOMBOLA-Spiritul-Craciunului
precum si galeria de licitatii, de unde puteti cumpara cadouri pentru cei dragi:
http://bazar.desprecopii.com/catalog.asp?catid=958&n=Spiritul-Craciunului
Cu fondurile stranse, il vom ajuta pe Mos Craciun sa ajunga la copilasi din familii defavorizate, copilasi pentru care Mosul nu a existat pana acum.
Va multumim din suflet!
roxy_s spune:
ce faceti fetele?
noi am papat, buburuza deja doarme si am intrat sa vad ce faceti. am terminat si cu bucatareala si curatenia asa ca-mi permit sa stau pe net
laura atata lapte papa Daria? foarte mult... nasol ca nu poate bea lapte de vaca. nu stiu sa faci sa-i scoti masa de noapte. nu-i vorba ca papa dar nici nu prea este indicat sa pape noaptea, trebuie cumva s-o dezveti. si faza cu papatul consistent seara este valabil
si nu-i mai da cascaval. sau da-i dar rar. pana la 3 ani nu prea este recomandat cica. da-i branza de vaca sau telemea nesarata sau u5rda...din astea. dar branza de vaci este pe primul loc. poti s-o faci chiar tu.
fetelor, ca tot mi-am amintit...la o emisiune zicea un pediatru sau ce era ala, ca pana la 5 ani sub nici o forma sa nu se dea la copii alune, nuci si seminte de orice fel deci? se da sau nu? ce sa mai credem?
strumphitza inca un gest frumos din partea ta
de la Farmacia Tei mai cumpar si eu cu inca o prietena tot felul de chestii, au preturi foarte bune.
cami ce scumpa a fost Antonia, de ce pe Petra o iei inapoi acasa si pe ea nu
si voi beti Zuzu? nu stiu ce te mai toata lumea care o aud bea Zuzu este apa de ploaie, nu are nici un gust. mai degraba as lua Napolact sau Prodlacta. bine, oricum tot laptele din comert are gust de apa si lapte praf este doar parerea mea
mary cum sa aiba carii? nu cred, poate ti s-a parut, totusi. mi se pare prea devreme, se poate asa?
madutza dar comici mai sunt parintii tai, mai ales tatal tau. nu cumva sa ramana el nebagat in seama
somleac n-ai voie sa visezi asa ceva in post chiar, oare trebuie spus preotului la spovedanie?
Doamne ajuta sa fie tatal tau bine la operatie.
ailed hai ca asteptam cafeaua de la tine ne-a fost dor de tine. buna praji...mmm...