Fluturasi minunati de mar-apr 2011 (30)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

:))) tare Strumfitza...

BB_Yasmi...si eu ma gandeam la ceva cu girofar,dar de unde ai luat??
Stiu ca tu erai cu Metro si reducerile astea de iarna..
Ai fost pe acolo???

Delia,eu dulciuri nu as vrea caci la fel face si al meu...Daca prinde un cub de ciocolata il rade instant!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

scuze dorina....nu ma gandisem la al tau nick...eu asa ii spun la mos nicolae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Neata! si de la mine!

Azi cred ca sunt intr-o forma mai buna ca ieri. Mi-am dat seama de ce eram asa molesita..pt ca nu iesisem din casa de 3-4 zile Cu copii a tot iesit sotul, asaca nu am avut motiv si evident nici nu am simtit nevoia. Acum am venit acasa dupa logoped si dus baiatul la gradi si ma simt ff bine. Gata, ma bag la un smotru mic.
Eu de obicei de Mos Nicolae iau dulciuri si cate o jucarie mica, sa fie ceva acolo si de joaca; dar dulciurile/fructele sunt baza.
Imi aduc si acum aminte cand eram mica, ai mei nu aveau bani s acumpere si pt ei ceva de Mos si isi puneau cate o ceapa si un cartof in ghete
Anul asta le dau la fiecare in mana cate un servetel umed si ii pun sa-si lustruiasca ghetutele, sa le aranjeze frumos apoi meregm in dormitor sa-l asteptam pe Mosu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Mama, Strumph ce sarbatoare ai joi... ai luat cadouri, pt sarbatoriti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Morning!

desi sunt treaza de la 6 de dimineata sunt pe laptop, una alta, treburi, socoteli azi noapte iar era ora 1 si eu nu puteam inchide ochii, m-am foi in pat pana m-am dus sus in mansarda sa dorm in patul ala, prima data de cand suntem in casa asta am dormit sus acolo , superbbbbb!!! si ce pat misto si eu nu aveam habar ca am asa ceva in casa acum stiu unde sa ma refugiez cand mai sforaie Mos Nick langa mine ...si am avut noroc ca nici piscoata nu s-a mai trezit si am putut sa dorm bineeeee!! deci de pe la 1 pana la 6 am dormit, dar ma simt fresh, nu stiu zau ce naiba am ca nu am baut redbull , nici macar o cafeluta, o am facuta de 2 ore si nici pe juma nu am apucat sa o beau ca am tot alergat intre diferite pagini si grupuri pe Fb ca vreau sa vand o hainuta si sa donez banii pentru un caz umanitar si m-a inscris Ina in mai multe grupuri si am treaba

Yasmi, glumeam, stiu eu ca nu te refereai la Mosu meu

Ailed, nu le iau nimic deosebeit ca mereu piscoatei o cadorisesc de nu-mi raman si mie bani de-o inghetata si lui Nick, un pupic ca e light si de post a slabit 3 kile de cand a inceput postul si am spus sa ma pun si eu pe post sa mai slabesc si eu

lalely, te strigasi daunezi da tu ne citesti pe sarite am vazut pozele pe Fb, ce frumos e puiul, si ce a crescut !!! cum mai papa acum ??

Somleac multa sanatate tatalui tau, Doamne ajuta!

Laura sa imi dai de veste cand ajunge laptele, am emotii sper sa fi dat comanda buna si nu alt lapte, ca la cat sunt eu de aiurita, se prea poate

Mada cum e mama ? tata a racit si el pana la urma ? mi-a placut aia cu sa nu care cumva sa aiba mai multa atentie si compasiune, nu ?

scuze, nu mai stau, ma duc la ale mele, scriu mai multe si la mai multe fete mai tarziu daca mai am timp, acum sa imi termin si eu cafeluta facuta de 2 ore si apoi sa bag la spalat, sa curat in bucatarie, sa fac papa la piscot si sa iesim ca e soare

O zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

strumphitzamai aiurita ca mn nu e nimeni deci stai linistita ....te anunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

Morning!

lalely, te strigasi daunezi da tu ne citesti pe sarite am vazut pozele pe Fb, ce frumos e puiul, si ce a crescut !!! cum mai papa acum ??

Nu am vazut ,scuze!!!
Puiul a crescut frumos,este tot grasan dar nu mananca decat pasat!!!
Ce sa mai fac nu stiu,l-am obligat,m-am rugat de el si nimic!!!
A stat nemancat pana la 18.00 intr-o zi cd nu i-am dat nimic pasat!!!
Nu stiu cum sa mai abordez aceasta problema..poate reusesc ceva de sarbatori cd sunt libera,desi daca se opereaza mama mea ...nu o sa fac mai nimc..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

strumph, da, mama e tot racita..o doare mereu capul, n-are chef de nimic, etc, etc. tata in schimb e bolnav doar cand intra in casa cand vine la noi nu are nimic, cum ajunge acasa simte "ca-l ia raceala". Iar cu mama este schimb pe schimb. Daca-i face mamei un ceai cald, in jum de ora are si el nevoie de ceai pe care tb musai sa-l faca mama. Daca-i face o frectie, imediat il doare si pe el spatele, sunt de rasu'-plansu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

madutza a sosit pachetul multumim mult toate sunt superbe ne sunt bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Mi-am facut un fel de lista.
Bunica - capot calduros sau ciorapi grosi de lana + ceva pt diabetici, am sa caut sa vad ce dulciuri gasesc. Ma sacaie totusi ca toate cadourile pe care i le fac le pastreaza "de bune" si nu se imbraca decat la ocazii cu ele, cand pica musafiri. Dar sunt haine de casa! Uf.
Soacra - cred ca un dvd player, are niste cduri cu poze de familie si nu are pe ce le vedea.
Socrul - cred ca un pulover sau un set cu after shave etc. I-am luat aparate de ras destul de des si el tot cu chestia aia cu lama intreaga se rade. :)
Tata - cred ca al doilea pulover
Matusa - o cutie de bomboane sau o esarfa
Varul + Sotia lui - un sac de hainute mai mici de-ale lui Alex + jucarii + ce mai gasesc. Am intrebat in prealabil totusi deci nu va fi chiar o surpriza, dar mai bine asa. Mai sunt si oameni care refuza sa primeasca haine de la alti copii. Din fericire var-meu si cumnata nu se numara printre ei.
Sotul - habar nu am. Probabil inca un pulover
Alex - jucarii, la el e cel mai simplu

De cate ori deschid fereastra...

Mergi la inceput