Fluturasi minunati de mar-apr 2011 (30)
Raspunsuri - Pagina 14
lalely07 spune:
Ailed,Dj Laura multumesc de raspunsuri...
Si eu vreau ceva de imbracat dar parca as vrea si o jucarie..pt el hainutele nu vor prezenta interes deloc!!!
ailed_dota spune:
lalely,eu ma gandesc cu groaza la dulciuri... ca aseara am primit de la o prietena o casuta de turta dulce care tb sa o decoram cu bomboane... si Andra a furat pungile cu stafide in cioco si bombonele gen M&M si dac vroiam sa-i luam una din punga tipaa.... pana la urma am pacalit-o...si s-a apucat sa dezlipeasca bomboanele de pe casa, pe unele le doar lingea..., oricum yasmy, generatia viitoare de sugar addict e asigurata...
bb_yasmi spune:
delia la mine este asiguarat deja....
am terminat si eu papica, spalatul si aspiratul dupa ce adoarme L daca nu adorm si eu vreau sa fac ceva dulce
bb_yasmi spune:
lalely categoric jucarii pt ei.
al meu junior este fan : excavatoare,camionae, tractoare, autobuze si cele cu girofar asaca i am cumparat un tractor cu remorca pt mos Nick si un camion mare in care isi poate cara jucariile de mos craciun. si un cadou la comun cu buburuza o cutie de piese de construit din lemn...plus dulciurile de rigoare...
bb_yasmi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui djlaura01 bb_yasmi ce faci bun?? Ca parinte, poti sfatui, poti indruma, poti incerca sa corijezi, dar nu poti sa te lupti cu cel ce-ti este copil, care are personalitatea sa, puterea de a alege sa-si traiasca viata. Nu ai cum sa i te substitui. Nu ai cum sa-i schimbi deciziile, decat atunci cand isi deschide mintea si sufletul, cand accepta ajutorul oferit, altfel totul este o lupta cu morile de vant. |
laura ori o placinta cu branza dulce si stafide ori budinca de paste cu branza dulce si stafide...sa vedem..
desi ar cam trebui sa ma mai oprescdin facut....ca se vad rezultatele
bb_yasmi spune:
si drept pedeapsa acum dimi mi am facut o salata din salata verde, masline, ton si telemea si paine uscata
strumphitza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi lalely categoric jucarii pt ei. al meu junior este fan : excavatoare,camionae, tractoare, autobuze si cele cu girofar asaca i am cumparat un tractor cu remorca pt mos Nick si un camion mare in care isi poate cara jucariile de mos craciun. si un cadou la comun cu buburuza o cutie de piese de construit din lemn...plus dulciurile de rigoare... mamica implinita cu 2 comori: printesica si junior !! |
hei, vezi ca nu e Mos inca, nu a albit de tot, nu inca ...