Fluturasi minunati de mar-apr 2011 (30)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Ailed,Dj Laura multumesc de raspunsuri...
Si eu vreau ceva de imbracat dar parca as vrea si o jucarie..pt el hainutele nu vor prezenta interes deloc!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

lalely07 are jucarii si mai ieftine si mai scumpe la real asa zicea fratelo al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

lalely,eu ma gandesc cu groaza la dulciuri... ca aseara am primit de la o prietena o casuta de turta dulce care tb sa o decoram cu bomboane... si Andra a furat pungile cu stafide in cioco si bombonele gen M&M si dac vroiam sa-i luam una din punga tipaa.... pana la urma am pacalit-o...si s-a apucat sa dezlipeasca bomboanele de pe casa, pe unele le doar lingea..., oricum yasmy, generatia viitoare de sugar addict e asigurata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

delia la mine este asiguarat deja....

am terminat si eu papica, spalatul si aspiratul dupa ce adoarme L daca nu adorm si eu vreau sa fac ceva dulce

Mergi la inceput

bb_yasmi ce faci bun??

Mergi la inceput

lalely categoric jucarii pt ei.
al meu junior este fan : excavatoare,camionae, tractoare, autobuze si cele cu girofar asaca i am cumparat un tractor cu remorca pt mos Nick si un camion mare in care isi poate cara jucariile de mos craciun. si un cadou la comun cu buburuza o cutie de piese de construit din lemn...plus dulciurile de rigoare...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui djlaura01

bb_yasmi ce faci bun??

Ca parinte, poti sfatui, poti indruma, poti incerca sa corijezi, dar nu poti sa te lupti cu cel ce-ti este copil, care are personalitatea sa, puterea de a alege sa-si traiasca viata. Nu ai cum sa i te substitui. Nu ai cum sa-i schimbi deciziile, decat atunci cand isi deschide mintea si sufletul, cand accepta ajutorul oferit, altfel totul este o lupta cu morile de vant.

laura ori o placinta cu branza dulce si stafide ori budinca de paste cu branza dulce si stafide...sa vedem..
desi ar cam trebui sa ma mai oprescdin facut....ca se vad rezultatele

Mergi la inceput

si drept pedeapsa acum dimi mi am facut o salata din salata verde, masline, ton si telemea si paine uscata

Mergi la inceput

bb_yasmi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

lalely categoric jucarii pt ei.
al meu junior este fan : excavatoare,camionae, tractoare, autobuze si cele cu girofar asaca i am cumparat un tractor cu remorca pt mos Nick si un camion mare in care isi poate cara jucariile de mos craciun. si un cadou la comun cu buburuza o cutie de piese de construit din lemn...plus dulciurile de rigoare...

mamica implinita cu 2 comori: printesica si junior !!

hei, vezi ca nu e Mos inca, nu a albit de tot, nu inca ...

Mergi la inceput