Fluturasi minunati de mar-apr 2011 (30)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

hai sa va inveselesc putin

Unei tiganci ii venise sa nasca in intersectie.....
Un politai sa o ajute o incuraja:
- Hai ca poti, impinge!
Tiganca avea gemeni. Scoate unu capul afara se uita, intra la loc si ii zice celuilalt:
- ba, hai prin spate ca pe aici sunt gabori!

Copilul de 3 ani se pierde la supermarket. Este intrebat:
- Cum te cheama?
- “Andrei-lasa-aia-costa-mult”.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

salutari

am pierdut un mesaj

yvy, imi pare asa rau..nici nu stiu, ce sa zic, ma gandesc la voi mereu
madutza iti trimit un pm, daca ai putea sa-mi raspunzi pana maine iti raman recunoscatoare
somleac, multa sanatate tatalui tau cum ra prietena ta ? schimbata dupa tratament ?

eu am patit-o si eu..m-am trezit luni cu mana anchilozata, durere de nerv de mai bine mi-o tai decat sa ma trec prin ce-am trecut azinoapte n-am inchis ochii nici 5 minute mor de durere, degetele sunt deja inutilizabile si ele si e intepenita in pozitia indoit, nici radiograf n-au putut sa-mi faca ca nu o pot indrepta..se pare ca l-am mostenit pe taica-miu..el ani de zile a fost banuit de nu stiu ce boala autoimuna, ceva parca colagnoza ..si are si guta confirmata..ambele se manifesta asa..nu credca ati auzit de ele, nu sunt prea comune si eu nu indeplinesc deloc tipicul bolnavului..dar asta e , ereditatea cred ca-si spune cuvantul..ce sa va mai zic, am facut o tona de analize si acum astept..

va pup, mai revin, acum sunt contra timp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

madaaaaaaaa
te rog trimite-mi pe PM adresa voastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Roxy, ma gandeam ca tie o sa-ti placa praji aia...:eu as vrea sa incerc sa fac o proba de cozonac de sf. Nicolae....
Miki, eu am avut o vecina la mama careia i s-a umflat mana si stiu ca a luat prednison , etc, la guta stiu ca tb evitata proteina animala... poate ar fi bine sa ai guta decat boala autoimuna...
Cami, yasmy si eu sunt fan budinca de paste cu branza si oua
somleac
mada, eu cred ca muream sa stau in casa 4 zile ... eu tb sa ies... doar sa fie furtuna.... uragan ceva...

Mergi la inceput

am papat si de seara. am facut pireu cu peste ca tot se mananca peste azi.
de cateva zile Anastasia mananca singurica cap coada pana si ciorbita a invatat s-o pape aproape singurica, la asta o mai ajut eu. asa ca ea papa, pap si eu, nu mai am treaba cu ea daca ii dau eu nu mai vrea sa pape

cami am zis bine, nu? azi se mananca peste. asa arata la mine in calendar

miki nu stiu ce sa zic...iti tinem pumnii sa iasa analizele bune. te asteptam cu vesti

ailed stii doar ca mie imi plac praji in general n-ai mai facut cozonac pana acum? sa ai o faina buna si sa-l framanti bine si sigur iti va iesi.

laura am uitat sa te intreb...dimineata nu-i dai lapte, ii dai direct pateu, iaurt...? ca parca asa am inteles ca ar fi bine si dimineata sa-i dai lapte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

daaaaaaaaaaa
azi semananca peste roxyasa e
eu nu am mai facut budina pt fete
mi-a fost o lene
maine poate o execut de dimineata ca de cateva zile tot incerc sa ofac

cat despre laptele de comert
mie i se pare tot la fel
si imi place tot
asa ca nu ma pronunt
la iaurturi am preferinte
dar atat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

cami mie imi placea brenacul pe vremuri... chiar ce iaurt va place sa stiu si eu cand ma intorc in tara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

roxy_s cand pleca tati la 7 cam asa i face 180 de lapte ceea ce ptr ea este putin ca ea de regula manaca unul de 270 ...apoi pe la 10 i dau pate sau iaurt uneori crenvusti ce am prin frigi

Mergi la inceput

cami chiar, la voi nu mai au oamenii vaci sa iei lapte direct? ma gandesc ca stand la casa sunt unii care au.

laura poate atat ii trebuie ei, nu mai papa asa mult lapte ca inainte. mai sunt bebei asa. inainte papau mult lapte si acum mai putin. 180 ml este bine, nu este putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

roxy_s pai nu ca papa laptele si apoi pe la 10 se duce al usa la bucatarie si tipa mama papa papa papa

Mergi la inceput