Bulgarasi de ianuari-februarie 2013, cap 29
Raspunsuri - Pagina 17
desert_rose spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Blue_sea Eu am fost ieri la cumparaturi si m-am intors rupta. La propriu! Abia ma mai puteam misca de dureri de bazin, sciatic, oase, toate cele!!! Am adormit la televizor la 9 Dar am reusit sa mai tai chestii de pe lista. |
Si eu ma bucur cand vad ca mi se scurteaza listoiul ... Am bifat si noi ieri si joi unele chestii, astazi mai tragem o tura... sau poate lasam pe maine, daca astazi vom fi prea obositi pana terminam pe acasa cu treaba... pana acum am facut curatenie mai amanuntita din nou... iar in aceasta clipa sotul monteaza patutul (in sfarsit, de cand astept, de cateva luni ) ... si eu ma uit la el si comentez din varful patului, sa ii tin companie La montat patut nu am cu ce sa ajut..
Felicitari pt noua saptamana, doamnelor "34"
32+
dankutza spune:
Fetelor, azi dam de baut numai sampanie Robbie Bubble si tort de ciocolata in forma de Minnie Mouse pentru ca e ziua de nastere a fi-mii. Acum, fix 3 ani, nasteam copilasul pe care l-am asteptat 6 ani si pe care l-am iubit de cand era numai un gand al meu. Tot azi intru in luna a 8-a.
cu 31+ .... si am intrat in luna a 8-a
pisigri spune:
La multi ani !!!
IULIA va invinge CANCERUL
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009) si 37+
dankutza spune:
Acum am inteles despre ce vaccin e vorba. SI la cealalta odisee s-a discutat despre asta. Si eu tot din generala nu am mai facut vreun vaccin. Eu nu o sa-l fac nici acum. MA gandesc ca nasc intr-un spital curat. Stiu asta. In afara de asta, pana la 2-3 luni cand facem primul vaccin la MF, nu o sa aiba cum sa se raneasca. In fine! Nu-l fac! Stiu ca si la cealalta odisee doar cateva mamici au facut. Eu zic pas.
dankutza spune:
Multumesc pt raspunsurile referitor la varicela si vaccinuri. Cred ca o sa- i fac fetei vaccinul, dar sa intreb pe pedi cand e mai bine sa-l facem.
simina_kin spune:
La multi anisori Cezara!!!!!
fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009) si 27+
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
tweetisor spune:
La multzi ani fetitzei Dankutza ! sa fie sanatoasa shi norocoasa toata viatza !!!! si tu la fel cu bebe ce vine !
carmen_76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dankutza Fetelor, azi dam de baut numai sampanie Robbie Bubble si tort de ciocolata in forma de Minnie Mouse pentru ca e ziua de nastere a fi-mii. Acum, fix 3 ani, nasteam copilasul pe care l-am asteptat 6 ani si pe care l-am iubit de cand era numai un gand al meu. Tot azi intru in luna a 8-a. cu 31+ .... si am intrat in luna a 8-a |
La multi ani pentru fetita si felicitari pentru cele 31s
32s (05.12.2012) cu
desert_rose spune:
La multi ani, dankutza, sa iti traiasca fetita.. sanatoasa, frumoasa si voioasa ! Si voi toti pe langa ea
Legat de vaccinul acela, si maternitatea mea e super igienizata, curata, moderna, deh, ca la privat... dar mie nu imi e suficient pt linistea sufleteasca Deci Doamne ajuta sa nu am nevoie de vreun transfer de urgenta la Judetean Dar pe mine stii ce m-a convins de urgenta sa ma informez cu privire la vaccin si sa-l fac (dupa ce m-a asigurat si gine)? Reportajele din ultima vreme legate de bebeii aia vaccinati cu bcg, cu ghinion de complicatii, care au ajuns prin spitale la operatii, tratamente, analize, de la numai cateva zile/saptamani de viata. Sunt cu gandul la drobul de sare din unele pct de vedere , asa ca am preferat sa ma stiu acoperita pt vreo eventualitate, mai ales fiind un vaccin fara riscuri, ba chiar recomandat in sarcina. In fine, de ajuns cu subiectul asa.
Revenind la lucruri mai frumoase: am instalat aseara patutul , trebuie luata si saltea, ca nu ii luasem (nu ne hotarasem ce tip). Am fost aseara si am cautat, dar nu am gasit masura buna, mai incercam saptamana viitoare, cand se va primi marfa, cica.
Si intre timp mi-am facut un pustiu de bine si am vorbit cu un prieten care vine marti pe la noi (din Bucuresti) sa imi cumpere niste maruntisuri de la Ikea. A fost omul azi si le-a luat, abia astept sa le primesc. Am luat printre altele prosoape 150x100 cm, foarte groase - (ochisem unele faine http://www.ikea.com/ro/ro/catalog/products/40190630/ - am luat culoarea asta, plus unul identic, dar pe culoarea rosu inchis, sa mi se invioreze ficiorul ), plus cearceafuri de protectie saltea (am luat mai multe, sa am de schimb cand spal), huse de protectie care sa nu lase umezeala sa treaca - pt salteluta bebe si saltea mare, pt cand il tinem cu noi in pat (am luat 3 bebe si una mare), niste prosopele bumbac pt igiena bebe si pt bebe cam atat, restul pt noi, ce mai ochisem si aveam nevoie. I'm happy Acum stau si ma gandesc: prosoapele alea mari de ce le-am luat, ca nu stateam in loc de ele (sunt fan prosoape, cred ca este itemul cel mai des intalnit la mine in casa, am multe multe nefolosite nici macar o data, nu au apucat sa le vina randul), deci as fi avut pt colocatar... plus ca i-am cumparat deja multe scutece de finet pentru absorbit apa dupa baita, dar si cateva prosoape din alea cu glugutza.
Acum am in plan o comanda maricica de diverse tesaturi, din care sa duc la croitor pt alte scutece absorbante, bucati de finet pentru igiena zilnica a lui bebe, pt lenjerie patut bebe, pentru lenjerie pat mare vreo 2-3, daca tot platesc transportul, dar si niste material pt un wrap, daca mi-o iesi (sa nu mai cumpar gata facut). La ultimul nu m-am decis ce material trebuie, insa (daca va pricepeti sau ati facut/folosit, m-as bucura de sugestii)..
Legat de lenjeria patut bebe... mi-am dat seama, dupa ce am dat banii pe o lenjerie completa, ca de fapt voi folosi din ea - cel mai des - cearceaful, pe ala il schimbam cel mai des, fata de perna nu voi folosi deloc (de vreme ce nu va folosi perna!), iar cearceaf pilota de asemenea nu, il voi inveli direct cu paturica, ori mai este si varianta sac de dormit (din asta nu am luat inca unul subtire, ci doar super gros, pentru afara). Asa ca nu am mai investit aiurea in alte seturi de lenjerii pt patut, iar separat nu am gasit doar cearceaf patut la vanzare (decat din cele de protectie, din care oricum am luat, dar nu le las doar pe acelea puse, voi pune husa protecte, cearceaf protectie si apoi lenjeria). Deci va trebui confectionat.. si am observat ca asa vom iesi mult mai ieftin, setul de lenjerie este si scump si 2 treimi nefolositor, de banii pe un set fac mai multe cearceafuri de patut, in fct de materialul ales (inca nu m-am decis pt comanda completa, desi am gasit un site care ma tenteaza).
Voi cum ati procedat la acest capitol, al lenjeriei de patut? A mai facut cineva pe comanda, cu materiale de pe net? Ma intereseaza subiectul - calitatea materialelor etc
Maine vreau sa fac si comanda pt produse de curatat, sapunuri si detergenti naturali, sta in pending de prea mult timp si daca o mai aman mult, nu voi mai fi in stare sa le folosesc pana sa vina bebe, ci doar dupa. Deja aseara am observat ca am cam obosit la cumparaturi..
Voi ce mai cumparati zilele astea? Vreau sa ajung sa lichidez lista ramasa... si poate am uitat ceva [iar cand o sa le am toate gata o sa ma plictisesc groaznic...........]
32+