Bulgarasi de ianuari-februarie 2013, cap 29
Raspunsuri - Pagina 18
desert_rose spune:
Cele mai frumoase idei pentru a purta o esarfa
http://casa-practica.blogspot.ro/2011/10/blog-post.html unele sunt chiar dragute
32+
desert_rose spune:
Mda, nu stiam:
Raed Arafat: Vaccinarea anti-TBC va fi RELUATA. România are nevoie de acest vaccin
Articolul la: http://www.romanialibera.ro/actualitate/eveniment/raed-arafat-vaccinarea-anti-tbc-va-fi-reluata-romania-are-nevoie-de-acest-vaccin-285730.html
Ce aiurea, deci o reiau cu acelasi vaccin din Danemarca, desi a dat reactii adverse la atatia bebei.. Iar noi prindem aceasta masura. Ramane sa ne hotaram daca acceptam vaccinul sau nu.
32+
desert_rose spune:
Si pentru putina relaxare, va recomand din suflet acest video minunat cu bebei rasfatati la baita
http://www.youtube.com/watch?v=OPSAgs-exfQ
32+
Katy82 spune:
Dankutza nici eu nu am facut varicela in 8 ani de invatamant, pana la urma tot de la rude am luat. La multi ani fetitei si felicitari pt luna a 8-a. Daca nu ai facut varicela, eu zic sa mai astepti cu imuizarea fetitei. La adulti da si febra si mancarimi puternice, numai de asta nu ai tu nevoie acum. Eu in primele 2 zile de la debutul varicelei am avut niste stari ingrozitoare, eu zic mai bine nu!
Greieras cum arata bradul? Si noi facem sapt viitoare.
Carmen multumesc!
Legat de vaccinul antiTBC, voi ce decizie ati luat, ii imunizati sau nu pe bebei? Noi am spus ca o sa facem cerere sa nu ii faca vaccinul. Daca intre timp da drumul la Cantacuzino o sa-l facem atunci.
27+ cu Tudor
http://lmtf.lilypie.com/3ap2p3.png
mami_papatot spune:
Neata gagicutelor!
Eu nu am mai avut somn, asa ca m-am trezit pe la 7 , am us la spalat si acum stau pe computadores ... am avut un week-end cica cu smotru ... adica m-am umplut de nervi ... fata care mi-a venit la curatenie si in care aveam mare inceredere ce credeti ... a sters peste tot fleasca - fleasca cu carpa inmuiata in solutie de geamuri diluata cu apa si aia a fost ... gemurile sunt zogolite, praful la sters pana la nivelul privirii ca mai sus cine se uita iar prin bucatarie a facut optional ... si i-am mai dat si 2 mil pentru 7 ore ... eu am vazut-o ca se misca super repede dar m-am gandit ca deh ... daca asta face zi de zi are alta dexteritate ... cand colo, ce sa vezi ... a facut totul in bataie de joc ... si acum ma oftic de mor ... azi o sun sa vina si sa vada ce manjeli mi-a facut peste tot si n-are decat sa vina sambata sa faca din nou, de data asta cu Politia langa ea ... credeti-ma, nu sunt tipicara si nu sterg cu clor dupa ce-mi pleaca musafirii din casa dar de data asta mi s-a pus ata rau ... Dar nu-mi dau seama cum naiba nu am vazut eu in timp ce era si ea aici ... oricum, cine o mai chema femei la curatenie , femeia la curatenie sa se faca ... ... eu am chemat-o in ideea ca nu mai am fortza sa fac CUM TREBUIE ... dar cu carpa umeda puteam si eu sa sterg ... de asta mi-am dat seama dupa ce a plecat, ca ramaseera toate solutiile in baia de serviciu pe jos si zic hai sa le pun la loc ... cand mai uit, toate neatinse ... pai cu ce mama mea a curatat ea este tot ... si zic ia sa ma uit la geamuri ... dare ... ia sa ma uit la oglizi ... dare ... faianta din bai? ciuciu luciu ce bine suna, fac si versuri de nervi ... si uite asa "m-am certat " cu ea si ieri toata ziu, si azi noapte de n-am putut sa dorm ... ca asa sunt eu proasta ... zic sa fiu buna si ingaduitoarer cu toata lumea, nu zic omului ce am de zis in fata , ma gandesc ca daca eu as face cu simt de raspundere asa ar face si altii ... nu mai zxic ca la covoare le-a batut si periat bietul sot ... de canapele a tras de mi-a zgariat archetul ... i-am si zis ... [e astea nu le tragi, il astepti pe sot ca le muta el ca zgarii parchetul ... cand ma uit, le trasese pana in capatul cvelalalt al sufrageriei ca ce, ea mai statea dupa el ... sa tot fi stat cate 30 minute la fiecare camera ...auzi tu, curatenie generala ...
hai ca fug sa citec din urma si reviu
Honey Bunny, TE IUBIM, SI CA TINE NU GASIM!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
Mami de Honey Ioana (17.04.2008) si 29+ cu Heidi Sofia
mami_papatot spune:
am pierdut to ce am ascis si scrisesem o gramada ... gata, m-am enervat ... nu mai zic nimic !
Honey Bunny, TE IUBIM, SI CA TINE NU GASIM!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
Mami de Honey Ioana (17.04.2008) si 29+ cu Heidi Sofia
desert_rose spune:
Nu te enerva
Faza asta cu pierdutul a ceea ce am scris am patit-o si eu de vreo 2 ori pe la inceputul postarilor, motiv pentru care cu greu am inceput sa si figurez pe forum cu mesaje, in rest doar citeam
Pentru mobile si canapele, ca sa nu se mai zgarie parchetul cand le tragi (chiar daca o face un strain sau voi, tot trebuie stat cu grija) - pune sub piciorusele respectivelor mobile cate o bucatica de mocheta taiata la dimensiune exacta sau mai mica, sa nu se vada din exterior, cu fatza in jos. Noi asa folosim de ani de zile (lipita cu pasta de lipit sau pur si simplu pusa asa) si nu s-a zgariat niciodata. Sau daca nu le vreti lasate acolo, inclinati mobila si strecurati bucatelele sub picioare doar cand o mutati, iar apoi nu mai trebuie decat sa o impingeti usurel prin camera. Eu prefer varianta taiat la dimensiuni si lipita pt obiectele voluminoase (gen pat matrimonial, sifoniere etc), pentru a fi sigura ca in timpul mutarii nu imi ramane bucatica de mocheta in urma si sa apara totusi zgarieturi pe parchet. Recomandarea am primit-o si noi de la cei care mi-au montat data trecuta parchetul si mi-a placut, mai ales ca astfel nu mai este nevoie sa si ridici mobila si sa te ia spatele, pur si simplu o impingi usurel prin camera - lucru extrem de util pentru mine, care am probleme mari cu spatele. Le imping cu usurinta si pot sterge pe dupa ele/pe sub ele fara probleme.
32+
lorena_86 spune:
buna fetelor
eu ma lupt cu insomnia
am si probleme cu medicul ca a plecat in concediu pana dupa sarbatori si acum ma lupt sa gasesc altul care sa ma monitorizeze
la mine e iarna in adevarata masura, ninge frumos
o sa merg la un dr azi sau maine si va tin la curent...sa vedem si cand programam cezariana
va pup pe toate
carmen_76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorena_86 buna fetelor eu ma lupt cu insomnia am si probleme cu medicul ca a plecat in concediu pana dupa sarbatori si acum ma lupt sa gasesc altul care sa ma monitorizeze la mine e iarna in adevarata masura, ninge frumos o sa merg la un dr azi sau maine si va tin la curent...sa vedem si cand programam cezariana Succes Lore...daca nasteai in Buc te trimeteam la ginecologul meu...oricum, stai linistita, nu cred ca o sa fie o asa mare problema sa gasesti un medic care sa iti ia niste bani va pup pe toate 35+ |
32s (05.12.2012) cu
greyeras spune:
Salutare fetelor!
A inceput alta saptamana, desi pe mine daca ma intreaba cineva acum ce data e habar n-am, cam toate zilele sunt la fel.
Am facut si bradul, au fost nasii la noi si l-am facut impreuna, am lasat pitica sa hotarasca ce pune si ce nu, ea avea o problema cu bomboanele de pom, de ce le punem in el si nu le mancam, mie imi place sa le vad in pom. In final a iesit super frumos. Aseara am fost si prin oras sa vedem luminitele si la intoarcere pe la Universitate a inceput sa ninga, pana am ajuns acasa ningea ca in povesti.
Desert ce harnicutza ai fost! Eu mai astept cu pregatirile desi aseara parca imi ardeau mainile sa cumpar hainute. Noroc ca am pitica si ma racoresc cu ea deocamdata. Citesc cu drag postarile tale.
Mami nici eu nu as lasa lucrurile asa, dar un strain nu va face niciodata curatenie asa cum vrem noi, eu sunt tare tipicara si nu cred ca as suporta, chiar si la sot bodogan.
Mamica de Ana–Adelina si 30 sapt