Bulgarasi de ianuari-februarie 2013, cap 29

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Lorena groaznic ca a plecat dr tau chiar acum in concediu. succes sa gasesti repede pe cineva de incredere.

Mamica de Ana–Adelina si 30 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Fetele azi ma duc la eco sa-mi vad flacaul. De-abia astept.

28+ cu Tudor
http://lmtf.lilypie.com/3ap2p3.png

Mergi la inceput

Katy te cred ca abia astepti.

Apropo ne-am pus si noi intr-un final de acord la nume: Maria-Beatrice, a fost votat in unanimitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desert_rose spune:

Citat:
citat din mesajul lui greyeras
Desert ce harnicutza ai fost! Eu mai astept cu pregatirile desi aseara parca imi ardeau mainile sa cumpar hainute. Noroc ca am pitica si ma racoresc cu ea deocamdata. Citesc cu drag postarile tale.

Multumesc Si azi am fost "harnicutza".... la cheltuit banii. Asa e cand stai acasa si te tot uiti pe net, iti mai vin idei. Astfel, am facut un pic mai devreme si comanda de produse de curatat naturale, dar nu m-am limitat la ceea ce convenisem impreuna cu sotul sa cumparam (imi zisese sa ma incadrez in 2 mil), eu am mai adaugat pe langa niste trebusoare. Vreau sa imi prepar in casa si niste produse naturale pt baie (sa incerc niste retete noi) si m-am tot intins la ingrediente...

Ca sa fie treaba-treaba, am facut comanda si de mostre de tesaturi, in functie de care voi face si comanda propriu-zisa, dar probabil pe la inceputul saptamanii viitoare abia (nu stiu cand imi sosesc mostrele, ei zic ca in maxim 3 zile).

Apropo de insomnii (a mea e cronica, nu de la bebe, e de cand ma stiu... dar tot insomnie e) - astazi m-am trezit dimineata pe la 5, dupa ce azi-noapte nu am prea dormit, asa ca am profitat sa merg sa imi fac o parte din analizele de luna asta, cele de tiroida. Joi m-am programat la endocrinoloaga, sa merg sa le vizualizeze si ea.

Dr de familie mi-a dat si el "analize" de facut, la ultima vizita. Desi initial imi spusese ca imi va da foarte multe (cele de trim 3), intr-un final s-a zgarcit si mi-a scris numai vreo 4. Eu speram sa imi dea el macar pe cele uzuale, sa platesc mai putin cand mi-o veni ditamai lista de analize de facut - de la ginecolog. Cica nu este nevoie de mai multe, a zis MF.... mda. Dar eu stiu ca ginecologul mi le va da oricum...

Apropo de MF, sa va spun cat ma enerveaza! Eu mi-am facut toata sarcina fff multe analize (la recomandarea ginecologului, nu de capul meu, plus cele de tiroida de la endocr., plus de cate ori am mai avut suspiciune de problema cu gatul, slava Domnului neconfirmata), in fine, multe si repetate des, multe din ele lunar ori chiar la 2 saptamani (cele de tiroida). Faza e ca de fiecare data i-am facut si medicului de familie copii xerox dupa rezultate, am zis sa fiu draguta si sa le aiba omul la dosar (asta desi mi-a spus ca nu se pricepe la unele din ele - cand i-am dus in primul trimestru ditamai cearceaful cu torch, listeria, chlamydia etc etc). Rezultatul: dosarul a devenit in atatea luni cam voluminos, desi pe trimitere de la el (deci gratuit) am facut doar cateva, cele extra-uzuale, doar in trim 1 (calciu, fier, hemoleucograma, urina etc - maxim 10).
Enervarea mea vine de la faptul ca de cate ori vine vorba de analize, se uita asa lung la dosaroi si imi bate apropoul ca am facut cam multe, deci el nu imi mai da asa multe. De parca le-am facut pe banii lui. Nu mi se pare mormal sa imi reduca mie nr de analize pe care trebuie sa mi le dea ca si gravida, doar pentru ca eu m-am ocupat si mi-am facut lunar o gramada de multe altele (ori aceleasi, repetate). Imi zicea: pai X analiza nu ti-o mai dau, vad ca ai facut-o luna trecuta. Asa, si?? Aia era extra, din buzunarul meu, asta inseamna ca face el economie pe buzunarul meu? N-am mai zis nimic, doar nu era sa ma cert cu el... Poate nu ma ambalam (acasa, nu de fata cu el), dar chiar el cu gurita lui imi spusese ca el este obligat sa imi dea cele uzuale, in trimestrul 1 si trimestrul 3. In trimestrul 1 mi-a dat cateva, acum cica "nu mai e nevoie" de multe din ele, de vreme ce le-am facut eu. Asa ca le voi face tot eu, astept sa vad ce lista imi da ginecologul la urmatoarea vizita..
Si a mai avut si tupeul sa zica sa ii aduc si copii dupa ultimele analize facute zilele trecute, sa le aiba la dosar si el . L-am invatat prost... dupa aia o sa se mai si laude ca ia uite ce multe lucruri mi-a recomandat/trimis sa ma investighez. Iam spus ca o sa ii duc, dar nu i-am mai dus nimic. O sa ii mai duc doar rezultatul la ce mi-a dat el acum sa fac si atat, sa fie sanatos.

32+

Mergi la inceput

Buna fetele. Am vesti bune. Baietelul meu e mai mare cu 6 zile dpdv ecografic astfel mi se schimba si DPN-ul la sf lui februarie asa cum ma si asteptam. Deci bebe are aproape 1200 si are piciorusele f. lungute. Nu a stat la pozat cu fata, asa ca nu am poze dar ma bucur ca e bine.

28+ cu Tudor
http://lmtf.lilypie.com/3ap2p3.png

Mergi la inceput

Mi-a dat si mie ginipral in cazul in care apar contractiile.

28+ cu Tudor
http://lmtf.lilypie.com/C85Kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desert_rose spune:

Katy, felicitari pt masuratorile lui bebe! Ce bine cand este totul bine

32+

Mergi la inceput

Super vesti de la eco!

Desert eu nu prea dau pe la mf si toate analizele de sarcina le-am facut cu trimitere de la gine si gratuite aproape toate. Maine merg la ea sa imi de-a prenatalul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

buna fetelor

am gasit dr si unul bun

bebe e ok, are 2600 g, placenta grad 2 de maturare, totul in regula

maine merg sa fac testul de stres si apoi iar eco pe 20 si atunci programam cezariana pe 28 sau 31 decembrie

deja ma cuprind emotiile

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

felicitari katy pt rezultate bune

Mergi la inceput