Invitatie petrecere colega de gradi

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Doamne fereste, ce neamuri proaste, in viata mea n-am auzit asa ceva...(ma refer la atitudinea respectivei mame, ca de meniu nu ma mir prea tare, asta se poarta si pe aici la petreceri, pizza, ca e usor de servit si e cam pe placul tuturor copiilor. Rar mananca mai mult de 1 felie vreun copil, din cate am observat (bine, ma refer la cei de pana-n 6 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui boticelina
...
La ziua ei fi-mea a primit de la clamite la ponei si zau ca s-a bucurat de toate, desi unele erau din cele ieftine rau, chiar se joaca cu ele, dar eu nu-s genul care vaneaza branduri, everything goes.

Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"

Victoria are o casuta de papusi de $100 si una de la magazinul de $1, cu niste `omuletzi` pe care abia ii prinde cu degetelele. Ghici cu care se joaca mai mult? Da, cu aia marunta de la un dolar...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Raza , draga... am ramas fara cuvinte.
Imi pare rau de asa intamplare nefericita. Ai avut tu un "feeling" de la inceput... .

Macar cu ocazia acestui subiect am mai aflat si noi ce este potrivit/pretabil pentru petrecerile copiilor. mamicilor care ne-au impartasit experientele traite.

Anya... parca citeam o postare de-a mea.

Referitor la remarca facuta de Nadia.... este perfect adevarat ca NU copii sunt cei care stiu care este valoarea adevarata a jucariilor (dpdv material)... noi parintii gresim . Fitzele sunt ale noastre , nu ale copiilor nostri. Evident ca odata "sadite" aceste fitze vor prinde radacini si vor inflori si in copii nostri-adolescenti- majori- adulti de-adevaratelea...etc .

Sa auzim numai de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Stii care e vestea buna, asa ceva ti se intampla o singura data, ca a doua oara sigur vei ocoli persoana
Imi pare rau, dar da, din pacate, sunt astfel de oameni.

Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_

Au nevoie de noi: Iulia Copiii Monicai Alex Luca

Impreuna pentru 60 de copii
Prietenii lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmencat spune:

Urat, foarte urat. Imi pare rau ca ai trecut prin aceasta experienta.

In alta ordine de idei, multumesc fetelor pentru subiectul asta, am ajuns si noi la varsta la care ar trebui sa petrecem cu copiii.
Anul trecut i-am facut ziua de nume la Mc, a iesit bine, copiii s-au distrat, nu au fost multi, cam 7, si numai prieteni foarte apropiati si rude foarte apropiate. Eu in schimb nu am fost prea incantata si nu vom repeta experienta la Mc. Mai ales ca la aproape jumatate de an dupa aceea am mai fost la ziua unui baietel organizata tot la Mc, care a fost un dezastru. Ziua de nastere i-am facut-o cu noi, in casa, tortulet, cantari, am fost la film, loc de joaca si parc, plus cadouri, ce stiam ca isi doreste. A fost minunat.
Chiar eram in dubiu cum sa facem anul asta, ca e mai mare, are o relatie mai apropiata cu copiii la gradi.
Cred ca o sa facem asa: ducem tortulet si sucuri la gradi, vesela, coifuri de unica folosinta si se serbeaza acolo cu copiii, atat cat se serbeaza. Pentru ei conteaza sa se cante La multi ani, sa sufle in lumanari si sa se simta sarbatoriti. Va fi petrecere surpriza, fara sa anuntam ceilalti parinti. Am vazut ca s-a mai procedat asa. Ca sa nu se simta nimeni obligat la cadouri si cheltuiala. Si o vom mai serba acasa, in familie, cu bunici, verisoara si gata.
Ma gandesc destul de serios ca petreceri cu multi copii sa avem abia cand va fi mai marisoara si copiii vor putea fi adusi de parinti si lasati o ora, doua, trei, cat hotaram ca va dura petrecerea, fara sa fie nevoie musai sa stea si parintii.
Pentru ca zau, pe criza asta, nu cred ca as face fata sa serbez ziua copilului la care sa invit peste 15 copii, plus parintii, vorba cuiva de mai sus, care mi-a placut tare, nunta... mai in colo.
In orice caz, foarte instructiv tot ce s-a scris aici.

Nu te ingrijora de ceea ce gandesc oamenii, nu li se intampla prea des.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Raza, si mie imi pare de experienta neplacuta. Fetita insa cum s-a simtit? Poate, cu surprindere, vei descoperi ca pt ea nu a contat atat de mult locatia/meniul (desi ce-i rau intr-o felie de pizza facuta in casa?)/pretentiile gazdei, cat faptul ca era printre copii, la joaca.

Eu tocmai ce-am discutat cu sot de petrecere, am facut deja lista de copii plus parinti (nu-mi permit sa le spun parintilor sa nu participe), si ma apuc de strans bani (petrecerea este abia peste 2 luni ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Raza, imi pare rau pt experienta neplacuta pe care ati fost nevoiti s-o experimentati... Macar fetita s-a simtit ok?

Nu mi-e clar, insa:
- Sarbatorita mai are o sora si si-au serbat ziua impreuna?
- mamica sarbatoritei (deci care v-a invitat la petrecere) a spus ca ea nu merge la petrecerile altor copii (cand ati pomenit de zilele copiilor vostri)??????? Adica ele vor copii la petrecere, dar ea nu-si lasa fetele nicaieri??
- v-a indicat ea fatis ce cadou sa aduceti??
Doamne.... ultimele 2 puncte mi se par aberant de nepoliticoase. Primul din ele mi se pare neutru, nici bun, nici rau (desi ma rog, depinde de spatiu, daca acelasi spatiu care ar fi gazduit o petrecere a gazduit de fapt doua, o fi fost cam inghesuiala; dar ma rog, bunul simt ar fi atenuat poate, acest neajuns )...

Oricum si mie mi-a folosit acest schimb de idei, caci si noi suntem la varsta la care am inceput sa sarbam zilele fetelor cu colegi de la gradi, prieteni. Am fost si noi invitati , la randul nostru.
Insa nu am avut parte de incidente neplacute... si sper sa nici nu fie cazul..

Citat:
citat din mesajul lui Raza de soare

Am gresit ca am intrebat de cadou, am gresit ca am mers.

Pe scurt: petrecere dubla (2 surori de varste diferite); locatie dubioasa si nesigura pt copii, locul de joaca fiind la etaj si "inchis" cu o usita de 50 cm tintuita cu un sistem ingenios facut dintr-un ...cui; lipsa oricaror pregatiri (o felie de 2 cm de pizza facuta in casa, trantita pe frunze de salata verde, se pune?); toaleta cu scurgere vizibila; stat 3 persoane intr-un fotoliu de o persoana, timp de 2 ore, in care nu am facut altceva decat sa ne uitam pe monitor la copii; fetite lovite cu mingi de catre baieti de 8 ani si lipsa oricarei interventii din partea gazdei...totul culminand cand mamica respectiva, ne-a spus clar, la plecare, cand vorbeam de serbat si zilele fetitelor noastre, ca ele nu vin la nici o petrecere. De altfel, a fost singura data cand a vorbit cu noi.

Da' in schimb avem pretentii de cadouri scumpe!

P.S.: De la gradi nu am venit decat 3 mamici. Si despre petrecerea asta vom vorbi mult timp, cu siguranta...

www.facebook.com/groups/369896643087518/" target="_blank">Grup de vanzari MAMI VINDE IEFTIN... Vino si tu, mami!

Uneori am impresia ca daca animalele ar putea vorbi, noua ne-ar fi rusine sa mai deschidem gura.

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

www.andreeaioana.ro/displayimage.php?album=31&pos=37" target="_blank">Ele doua

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Noi am fost la vreo 3-4 petreceri la Mac si am sarbatorit si noi la 5 ani, si de fiecare data a fost reusita petrecerea. Copiii s-au distrat, au fost antrenati in jocuri, karaoke, de fiecare data li s-a parut timpul prea scurt. Mancarea pentru ei nu este importanta, desi toate locurile de joaca iti baga sub nas 3-4 variante de meniu; fii-mea nici nu vrea sa vina la masa ca sa nu piarda timpul de joaca

Parintii, unii au stat cu noi, altii au plecat si au lasat copiii singuri. Sa stii ca nici asa nu e chiar ok, copiii mai au nevoie la toaleta, mai vor una alta, e nevoie si de parinti. Doar ca in general la petrecerile astea pt parinti e suficient niste apa, suc, cafea si ceva saleuri / fursecuri. Nimeni nu se asteapta la ceva mai mult. E intr-adevar mai plictisitor la inceput, mai ales daca nu cunosti parintii, dar in 2-3 ani de graidnita si cateva petreceri, se mai cunoaste lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Citat:
citat din mesajul lui blackgirl0

Raza, si mie imi pare de experienta neplacuta. Fetita insa cum s-a simtit? Poate, cu surprindere, vei descoperi ca pt ea nu a contat atat de mult locatia/meniul (desi ce-i rau intr-o felie de pizza facuta in casa?)/pretentiile gazdei, cat faptul ca era printre copii, la joaca.

Eu tocmai ce-am discutat cu sot de petrecere, am facut deja lista de copii plus parinti (nu-mi permit sa le spun parintilor sa nu participe), si ma apuc de strans bani (petrecerea este abia peste 2 luni ).

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Black, mie la 3 ani mi-a spus ca vrea fara mame ca e mai distractiv asa

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Citat:
citat din mesajul lui monicabo

Raza, imi pare rau pt experienta neplacuta pe care ati fost nevoiti s-o experimentati... Macar fetita s-a simtit ok?

Nu mi-e clar, insa:
- Sarbatorita mai are o sora si si-au serbat ziua impreuna?
- mamica sarbatoritei (deci care v-a invitat la petrecere) a spus ca ea nu merge la petrecerile altor copii (cand ati pomenit de zilele copiilor vostri)??????? Adica ele vor copii la petrecere, dar ea nu-si lasa fetele nicaieri??
- v-a indicat ea fatis ce cadou sa aduceti??
Doamne.... ultimele 2 puncte mi se par aberant de nepoliticoase. Primul din ele mi se pare neutru, nici bun, nici rau (desi ma rog, depinde de spatiu, daca acelasi spatiu care ar fi gazduit o petrecere a gazduit de fapt doua, o fi fost cam inghesuiala; dar ma rog, bunul simt ar fi atenuat poate, acest neajuns )...

1. Da, au serbat ambele fetite, fiecare cu invitatii ei, dar in acelasi loc copii de 4-6 ani cu cei de 8-10. Iar cei de 10 au aruncat cu mingi in cei mici.
2. Da, pe motiv ca "ele vor pleca la alta scoala si nu ne mai vedem sigur, atunci ce rost are sa venim?"
3. Din nou...da.

Cat despre meniu...Oi fi eu obisnuita sa pregatesc enspe feluri de gustari in forma de fluturasi, inimioare, pestisori, etc si fripturi cu garniturile de rigoare...si mici, bere, vin...si fel de fel de sucuri si nelipsitul tort...totusi, mi se pare extrem de putin ca 2 (doi!!!) cm de pizza sa tina de foame unor copii plecati nemancati de acasa si parintilor, multi dintre ei veniti direct de la serviciu. Adica, macar o aluna, o samanta, acolo...nimic! Pizza si suc de portocale pt copii, pizza si...cafea pt parinti! Da' io, care nu beau cafea? Bine ca am avut sticla cu apa a fetitei in geanta.

Mi se pare un lucru de bun simt sa incerci sa acoperi mai multe gusturi, daca tot inviti la o petrecere, macar sa ai cu ce sa servesti omul ala care vine acolo, isi rupe din timp si din bani pentru copilul tau. Da' la noi, cand serbam ziua fetitei, e botez in toata regula, ori o facem ca lumea ori nu.

Bine a zis cine a zis, ca invatam multe din acest subiect.

www.facebook.com/groups/369896643087518/" target="_blank">Grup de vanzari MAMI VINDE IEFTIN... Vino si tu, mami!

Uneori am impresia ca daca animalele ar putea vorbi, noua ne-ar fi rusine sa mai deschidem gura.

Mergi la inceput