Cadouri pentru copii,de sarbatori.Ce cumparam?(3)
Raspunsuri - Pagina 8
Leditia spune:
Mada,strazi cu semne si semafoare nu am vazut..doar un semafor care e cu baterii si cateva semne,insa nu stiu daca mai sunt acum.Erau in carrefour acum 3 luni,nu am mai vazut.Noi ''strazi'' am facut pe covor.
oana_lex82 spune:
Cu cat se apropie Craciunul cu atat devin mai agitata si nu stiu ce sa cumpar..ma gandeam la o ambulanta, pe urma la un tren..sotul zice ca e prea mic pt asa ceva..eu habar n-am ce sa iau...Fetelor, pt baietel de 2,6 ani voi ce ati cumpara?
Pt Mos Nicolae ii iau puzzle, am vazut o gramada super faine in Kaufland, dar de Craciun zau ca nu mai stiu...
oana_lex82 spune:
Cune are aceasta jucarie si imi poate spune cat masoara..in filmuletul de pe youtube de prezentare copilasul care se joaca cu ea pare ca sta cam "cocosat"..http://argos.scene7.com/is/image/Argos/3486085_R_Z001A_UC1028856?$TMB$&wid=312&hei=312..Copilul meu are cam 90 cm..Pare draguta jucaria, dar cred ca e pt copii mici, nu?
Pic`n`Pop se numeste..
boticelina spune:
Doamnelor, a cumparat cineva copilului vreun proiector din acela cu desene? ca asta de la D-toys? L-am vazut in magazin si mi s-a parut interesant, dar m-ar interesa si experientele unui utilizator.
Eu cred ca raman fara lalaloopsy , n-am luat-o pe cea cu elefant, am cerut Jewel sparkles si sunt 3 sapt de cand am pus comanda (si 3 telefoane) si nimic...
O pot inlocui cu succes cu orice bebelus, vad ca fi-mea e in perioada bebelusilor, dar mi-ar fi placut (si mie) papusoaica aia uschita.
CorinaDani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eumada Flufings aia sunt buni de ceva? Madalina Copiii gasesc de toate în nimic. Adultii, nimic în toate." |
nu. anul trecut i-am luat fetitei mele, la reducerile din metro. s-a jucat fix 3 zile cu el. o gramada de bani dati aiurea...
aschiutza spune:
citat din mesajul lui oana_lex82 Cu cat se apropie Craciunul cu atat devin mai agitata si nu stiu ce sa cumpar..ma gandeam la o ambulanta, pe urma la un tren..sotul zice ca e prea mic pt asa ceva..eu habar n-am ce sa iau...Fetelor, pt baietel de 2,6 ani voi ce ati cumpara? Pt Mos Nicolae ii iau puzzle, am vazut o gramada super faine in Kaufland, dar de Craciun zau ca nu mai stiu... |
Oana, atita va avea si al meu. El e innebunit dupa masinute, asa ca si noi ne gindim la un trenulet dar din acela de lemn. Sau cuburi tot de lemn, sau lego duplo (are deja si se joaca zilnic cu el). In general prefer jucarii simple, cu unele am succes, cu altele nu. La masini ii plac cele cu sirena, gen ambulanta, politie, dar mai ales si mai ales cele de pompieri.
Fiul meu se mai joaca si cu un cuptor mic in care "fierbe oua" si cu un cos cu mincare de lemn la care de exemplu poate sa "taie" piinea prinsa cu arici. Cu astea hraneste animalele lui favorite de plus.
Selene_Bunny spune:
citat din mesajul lui boticelina Doamnelor, a cumparat cineva copilului vreun proiector din acela cu desene? ca asta de la D-toys? L-am vazut in magazin si mi s-a parut interesant, dar m-ar interesa si experientele unui utilizator. Eu cred ca raman fara lalaloopsy , n-am luat-o pe cea cu elefant, am cerut Jewel sparkles si sunt 3 sapt de cand am pus comanda (si 3 telefoane) si nimic... O pot inlocui cu succes cu orice bebelus, vad ca fi-mea e in perioada bebelusilor, dar mi-ar fi placut (si mie) papusoaica aia uschita. Monica si Nancy, 04.07.2008 "If you are unware of your choices, then you have none" |
Nu se mai gaseste nicaieri, boti, nici Famous Toys nu mai au.
Selene_Bunny spune:
Ca sa vedeti diferenta de pret:
Daria a ales, pentru ziua ei, un bebelus yogurtinis, Terry Strawberry. Ce-a mai plans ieri dupa el, Doamne.
59,90 la Noriel, 99,90 (cu eticheta galbena!) in Carrefour.