Cadouri pentru copii,de sarbatori.Ce cumparam?(3)

Cadouri pentru copii,de sarbatori.Ce cumparam?(3) | Autor: Laly2010

Link direct la acest mesaj

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=175349&whichpage=1 (1)

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=175559&nm=Cadouri-pentru-copiide-sarbatoriCe-cumparam2

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

Mai bine era impartit subiectul pe cadouri pentru fete/cadouri pentru baieti...eu,una,nu am rabdare sa citesc atatea pagini!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Nu mai retin cine voia puzzle de lemn,dar pt cele interesante am vazut ca in auchan sunt la 4,5 lei,mai ieftin decat intr-un magazin de chinezisme,unde era 11 lei.(sunt din 12 piese,diverse animalute)

Mergi la inceput

Laura,costumatie (sunt mai multe modele) cu monster high este in smyk la 169 lei(fustita,dresuri,jacheta si nush ce mai era pe acolo sau rochita si nush ce mai aveau in punga la modelul cu rochita)Mai au si peruci si nu mai stiu ce alte minuni tot din gama asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Leditia, pe mine ma interesau puzzle-urile de lemn, dar din pacate nu avem auchan in Focsani sau in zona...Stie cineva cand sunt reducerile la jucari la Carrefour pt Mos Nicolae, Serile Maagice sau cum li se spune..???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Si pe mine ma intereseaza Serile Magice, dar nu au afisat nimic pe site :( Chiar ma enerveaza!

Mergi la inceput

In anii trecuti au fost pe 4 si pe 5 dec daca nu ma insel,inainte de Mos Nicolae..si inca o tura inainte de Craciun,in jurul datei de 18 dec..16 si 17 parca..dar aici nu mai retin exact.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

...astia de la Carrfour cred ca au vreo strategie de n-au afisat nimic pana acum. Anii trecuti in jur de 15, maxim 17 bagau catalogul de jucarii...

Cred ca sufar de scenarita, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Am fost azi la Metro, un mare fas. Cu ce reduceri au aplicat ei le luam oricum din alte magazine probabil si in plus nu aveau nimic demn de luat in seama in afara de Lego (dar nici d-ala nu am luat ca eu vreau Lego friends. Cred ca au vrut doar sa scape de marfa de pe stoc si sa faca loc in rafturi
Totusi anul trecut au avut reduceri 40% cu putin inainte de craciun si am gasit ce sa iau pentru ca aveai din jucariile alea din reclame pe care le vor toti copiii. La Carefour cred ca in decembrie va fi seara magica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Aveti vreo idee unde gasesc personajele din Cainele din Pocketville? Pe fiica-mea a pleznit-o revelatia ca e singura din clasa care n-are niciunul din personaje...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carolinah

Aveti vreo idee unde gasesc personajele din Cainele din Pocketville? Pe fiica-mea a pleznit-o revelatia ca e singura din clasa care n-are niciunul din personaje...

Caro

http://www.toyplex.ro/Toyplex/Papusi_si_Jucarii_de_plus/Pet_Dolls_-_Colectie/X/Pocketville_Papusa_Flo_+_2_AnimaluteGP1510
cred ca le au si in magazin.Online sunt pe mai multe site-uri.

Mergi la inceput