Cadouri pentru copii,de sarbatori.Ce cumparam?(3)
Raspunsuri - Pagina 9
oana_lex82 spune:
LUI IUSTIN ii plac masinutele carora i se deschid usile, care au sofer..nu-i prea plac cele care fac zgomot..Ii plac jucariile care il ajuta sa faca miscare, de aia ma gandeam la Pick`n`Pop..dar cred ca ar sta cam aplecat sa se joace cu el...Ambulanta Robin inca ramane una din optiuni..
danaionela spune:
Aveti papusile NANCY. Ce stie sa faca aceasta papusa? Se merita banii? O fi dragutza intradevar, dar si banii sunt la fel....
dana vio spune:
Desi renuntasem la ele, ieri am gasit intr-un magazin la noi papusi MosterHigh no-name dar dragute la 12RON. Am luat 3 diferite, ptr Alex si verisoarele ei, de Craciun. O sa fie foarte incantate!
Am renuntat la sirena cu coada stralucitoare (am gasit la noi la HelpNet cu 91RON) ptr ca a cumparat sotul sirena din Mermeidia2.
Eu mai trebuie sa iau ptr nepoate ceva de Craciun si ptr Alex niste hainute. Caut rochite ptr gradi, ca numai asa vrea sa mearga.
Alexandra Maria
14.12.2007
Laura Ioana spune:
Lalaloopsy:
http://www.jucariidejucarii.ro/papusi/papusa-lalaloopsy-sprinkle-spice-cookie/
scrie ca e pe stoc.
boticelina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura Ioana Lalaloopsy: http://www.jucariidejucarii.ro/papusi/papusa-lalaloopsy-sprinkle-spice-cookie/ scrie ca e pe stoc. |
Asta e varianta "midi", 20 cm, integral plastic. Ce ochisem eu era papusa mare, 33 cm, cu corp si cap moale. Era doar 88 lei pt ca era din prima serie Lalaloopsy, care evident erau la fel de scumpe initial ca si astea din cea de-a doua serie de acum cu codite dezmetice.
Asta e, altadata. Le-am vazut si in catalogul Real, poate ajung sa le vad in realitate si poate sa si iau una. Dar nu e musai, copilul meu a pus pe lista o papusa "generica", blonda, cu coronita aurie si rochita roz
Laura Ioana spune:
Da, aia am luat-o si eu acum vreo luna. Poate o gasesti intr-un hipermarket, cine stie...Bine ca nu-i pretentioasa gaza ta
Intre 30 nov-5 dec; 15 dec-21 dec sunt serile magice la Carrefour (intre orele 21-24), iar 22-24 dec (intre orele 21-02), dar inca nu se stie in care dintre seri vor fi reducerile pt copii. Cica sa mai sun maine (i-am frecat cu telefoanele).
Poate reusiti voi sa aflati
eumada spune:
citat din mesajul lui roxanaz de ce-s si nenucile si cicciobello-urile tot asa scumpe |
Alea parca tot mai fac ceva,dar astea?
CorinaDani spune:
citat din mesajul lui eumada Mai,puteti sa ma bateti,da` io nu pricep de ce sunt papusile astea asa de scumpe. Madalina Copiii gasesc de toate în nimic. Adultii, nimic în toate." |
apropos : in mall-ul de la Baneasa, la imaginarium (cred) am vazut un set de creatie pentru fetite, puteau sa-si coasa propria papusa (rag-doll), care seamana destul de mult si e cam la fel de mare ca lalaloopsy.
din pacate, nu am fost atenta la pretul setului de creatie. dar cred ca o fetita s-ar atasa mai mult de o papusa facuta cu manutele ei, cu sau fara ajutorul mamicii.