Cadouri pentru copii,de sarbatori.Ce cumparam?(3)
Raspunsuri - Pagina 7
Biara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxanaz Biara, imi pare rau, nu mai sunt porci deloc |
Multumesc ca ai reusit sa te uiti, l-am gasit pe d-nul porc la real cu 129 de lei, dar in nici un caz nu o sa dau atat stiind ca a fost 29 la auchan . Asa ca mai cautam si ne reorientam
Bianca, mami de Maia Teodora (28.11.2009) Maia Teodora minunea noastra cu ochi de peruzea
dana vio spune:
citat din mesajul lui Selene_Bunny BraveGirl, zici tu ce zici, dar Daria nu este deschisa spre negocieri. Am incercat, azi, da-i, alt tantrum. Ea vrea musai alea mici, nu vrea una mare. I-am explicat ca-s prea mici pentru a se juca cu ele cum trebuie, a facut ureche ciuta. Am vazut variantele noi de Lala la 225 de lei. Apoi io nu mai am atata. I-am luat trenul cu dragoni, 129 de lei cu tot cu transport. Ma gandeam ca nu i-o mai gasesc pe Sitara, dar am gasit-o, din fericire, 50 de lei si aia. Porcu' ar mai fi fost 79,90. Amu' vrea mini Lala alea, 99.90 sau cat. Deja o jucarie e in plus, ea ceruse doar doua, una o sa-i ramana de ziua ei. Din putin se face mult - ajutor umanitar! Lucrusoare de vanzare... In atentia celor carora le face placere sa depaseasca limitele celor scrise de mine: in cazul in care considerati ca aveti dovezi de necontestat cum ca am facut 99 de oua, pe care le ascund in camara, cu intentia de a le vinde la suprapret, va invit sa deschideti un subiect special pe aceasta tema. Multumesc pentru intelegere. |
Adica, n-am inteles negociezi cadourile de Craciun? Pai, Mosul daca gaseste si are bani aduce, daca nu-nu! Cu alte ocazii inteleg negocierea, dar de Mos?
Alexandra Maria
14.12.2007
Lorikay spune:
Am si eu o maaare rugaminte: daca vedeti pe undeva un plus tigroaica Shira din Ice Age 4 dati-mi de stire! Este unul din cele 3 lucruri pe care le vrea fiica-mea de Craciun.
Laura Ioana spune:
Buna, fete cucuiete!
Cine poate afla serile magice la carre4 si la ce sunt reducerile in serile acelea?
Sigur tre' sa fie pana in Mos Nicolae!
Pliiiiz, pliz anuntati si aici
BraveGirl spune:
citat din mesajul lui dana vio [ Adica, n-am inteles negociezi cadourile de Craciun? Pai, Mosul daca gaseste si are bani aduce, daca nu-nu! Cu alte ocazii inteleg negocierea, dar de Mos? Alexandra Maria 14.12.2007 |
==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)
POZE
BraveGirl spune:
Editez ca am citit aiurea si am crezut ca Dana vio se referea la mine in postarea ei.
sabineta spune:
citat din mesajul lui danaionela Buna dimineata Am nevoie de ajutorul vostru. Una din fetite imi cere un fel de vor muzicla cred, ceva cu o orga de lumini, nu prea stiu exact. Am inteles ca l-a vazut la reclama pe un post de desene animate. Daca stie cineva ceva , sau daca aveti ideea la ce se refera , va rog sa-mi spuneti si mie. Trebuie sa-l cumpar pana vineri cand este Sf. Andrei... Va multumesc mult.. |
Danaionela un fel de ce? poti da mai multe detalii? macar pe ce post se uita...
mami lui rares
szivarvany spune:
citat din mesajul lui danaionela Buna dimineata Am nevoie de ajutorul vostru. Una din fetite imi cere un fel de vor muzicla cred, ceva cu o orga de lumini, nu prea stiu exact. Am inteles ca l-a vazut la reclama pe un post de desene animate. Daca stie cineva ceva , sau daca aveti ideea la ce se refera , va rog sa-mi spuneti si mie. Trebuie sa-l cumpar pana vineri cand este Sf. Andrei... Va multumesc mult.. |
http://i.i.com.com/cnwk.1d/i/tim/2012/02/14/ToyFair_Hasbro_12_620x413.jpg
oare o fi twister dance ?
ca asta ruleaza printre reclamele dp Disney
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_
Au nevoie de noi: Iulia Copiii Monicai Alex Luca
Impreuna pentru 60 de copii
Prietenii lui Mos Craciun
eumada spune:
Strazi cu semne de circulatie si semafoare?Zicea cineva ca a vazut in kauf?
Pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee