Cadouri pentru copii,de sarbatori.Ce cumparam?(3)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

BraveGirl, zici tu ce zici, dar Daria nu este deschisa spre negocieri. Am incercat, azi, da-i, alt tantrum. Ea vrea musai alea mici, nu vrea una mare. I-am explicat ca-s prea mici pentru a se juca cu ele cum trebuie, a facut ureche ciuta.

Am vazut variantele noi de Lala la 225 de lei. Apoi io nu mai am atata. I-am luat trenul cu dragoni, 129 de lei cu tot cu transport. Ma gandeam ca nu i-o mai gasesc pe Sitara, dar am gasit-o, din fericire, 50 de lei si aia. Porcu' ar mai fi fost 79,90. Amu' vrea mini Lala alea, 99.90 sau cat. Deja o jucarie e in plus, ea ceruse doar doua, una o sa-i ramana de ziua ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Selene, eu de alea mici vorbesc ca avem multe. Ca doar nu cumparam din alea mari. Ne jucam f frumos cu ele, desi sunt asa mici. Ele au multe accesorii si mai e si un joc pe calculator. Ne jucam cu ele apoi trecem si putin pe calculator la joc
Daca deja ai luat porcul, asta e. Dar intre porc si mini lalaloopsy, eu votez clar cu mini.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

La Metro au 40% reducere la absolut tot ce e la categoria jocuri si jucarii! Mai e valabila promotia azi si maine.

Mergi la inceput

N-am luat porcul inca. Amu' nici Lalaloopsy nu mai vrea, o vrea pe Printesa Cadance.

Grrr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Citat:
citat din mesajul lui carolinah

La Metro au 40% reducere la absolut tot ce e la categoria jocuri si jucarii! Mai e valabila promotia azi si maine.

Reducerea se aplica la toate produsele de la sectiunea de jucarii? Stiu ca anul trecut am ajuns cu unele la casa si mi-au spus ca nu fac parte din categoria redusa. Mi se pare ca un puzzle si un joc din acela, gen game-board. Aveau o delimitare stupida, nici nu mai tin minte cum era

-->> Donatii pentru Craciun: Cumpara rame de ochelari ieftine <<-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

A,exista pe undeva joc din ala...parca am citit eu...ceva cu strada si semne de circulatie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Citat:
citat din mesajul lui rall

Citat:
citat din mesajul lui carolinah

Reducerea se aplica la toate produsele de la sectiunea de jucarii? Stiu ca anul trecut am ajuns cu unele la casa si mi-au spus ca nu fac parte din categoria redusa. Mi se pare ca un puzzle si un joc din acela, gen game-board. Aveau o delimitare stupida, nici nu mai tin minte cum era

-->> Donatii pentru Craciun: Cumpara rame de ochelari ieftine <<-

reducerea se aplica la toate jucariile, mai putin cele deja reduse, care au eticheta rosie. profitat si noi de ea. la lego am ajuns cam cu 10% sub pretul pietei.

azi am primit catalog nou metro, din 29 intra noutatile. a fost in mod absolut evident o actiune de curatenie in depozit.

Mergi la inceput

Fetelor, e grav.

UNDE mai gasesc Lalaloopsy Jewel Sparkles normala, nu silly hair (par trasnit)?

Amu' asta vrea, ca e cu mult roz.

HEEELP!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Biara, imi pare rau, nu mai sunt porci deloc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaionela spune:

Buna dimineata
Am nevoie de ajutorul vostru. Una din fetite imi cere un fel de vor muzicla cred, ceva cu o orga de lumini, nu prea stiu exact. Am inteles ca l-a vazut la reclama pe un post de desene animate. Daca stie cineva ceva , sau daca aveti ideea la ce se refera , va rog sa-mi spuneti si mie. Trebuie sa-l cumpar pana vineri cand este Sf. Andrei...
Va multumesc mult..

Mergi la inceput