Cadouri pentru copii,de sarbatori.Ce cumparam?(3)
Raspunsuri - Pagina 6
Selene_Bunny spune:
BraveGirl, zici tu ce zici, dar Daria nu este deschisa spre negocieri. Am incercat, azi, da-i, alt tantrum. Ea vrea musai alea mici, nu vrea una mare. I-am explicat ca-s prea mici pentru a se juca cu ele cum trebuie, a facut ureche ciuta.
Am vazut variantele noi de Lala la 225 de lei. Apoi io nu mai am atata. I-am luat trenul cu dragoni, 129 de lei cu tot cu transport. Ma gandeam ca nu i-o mai gasesc pe Sitara, dar am gasit-o, din fericire, 50 de lei si aia. Porcu' ar mai fi fost 79,90. Amu' vrea mini Lala alea, 99.90 sau cat. Deja o jucarie e in plus, ea ceruse doar doua, una o sa-i ramana de ziua ei.
BraveGirl spune:
Selene, eu de alea mici vorbesc ca avem multe. Ca doar nu cumparam din alea mari. Ne jucam f frumos cu ele, desi sunt asa mici. Ele au multe accesorii si mai e si un joc pe calculator. Ne jucam cu ele apoi trecem si putin pe calculator la joc ![]()
Daca deja ai luat porcul, asta e. Dar intre porc si mini lalaloopsy, eu votez clar cu mini.
carolinah spune:
La Metro au 40% reducere la absolut tot ce e la categoria jocuri si jucarii! Mai e valabila promotia azi si maine.
Selene_Bunny spune:
N-am luat porcul inca. Amu' nici Lalaloopsy nu mai vrea, o vrea pe Printesa Cadance.
Grrr.
rall spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carolinah La Metro au 40% reducere la absolut tot ce e la categoria jocuri si jucarii! Mai e valabila promotia azi si maine. |
Reducerea se aplica la toate produsele de la sectiunea de jucarii? Stiu ca anul trecut am ajuns cu unele la casa si mi-au spus ca nu fac parte din categoria redusa. Mi se pare ca un puzzle si un joc din acela, gen game-board. Aveau o delimitare stupida, nici nu mai tin minte cum era
-->> Donatii pentru Craciun: Cumpara rame de ochelari ieftine <<-
eumada spune:
A,exista pe undeva joc din ala...parca am citit eu...ceva cu strada si semne de circulatie?
maria_alexia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui rall
Reducerea se aplica la toate produsele de la sectiunea de jucarii? Stiu ca anul trecut am ajuns cu unele la casa si mi-au spus ca nu fac parte din categoria redusa. Mi se pare ca un puzzle si un joc din acela, gen game-board. Aveau o delimitare stupida, nici nu mai tin minte cum era -->> Donatii pentru Craciun: Cumpara rame de ochelari ieftine <<- |
reducerea se aplica la toate jucariile, mai putin cele deja reduse, care au eticheta rosie. profitat si noi de ea. la lego am ajuns cam cu 10% sub pretul pietei.
azi am primit catalog nou metro, din 29 intra noutatile. a fost in mod absolut evident o actiune de curatenie in depozit.
Selene_Bunny spune:
Fetelor, e grav.
UNDE mai gasesc Lalaloopsy Jewel Sparkles normala, nu silly hair (par trasnit)?
Amu' asta vrea, ca e cu mult roz.
HEEELP!
danaionela spune:
Buna dimineata
Am nevoie de ajutorul vostru. Una din fetite imi cere un fel de vor muzicla cred, ceva cu o orga de lumini, nu prea stiu exact. Am inteles ca l-a vazut la reclama pe un post de desene animate. Daca stie cineva ceva , sau daca aveti ideea la ce se refera , va rog sa-mi spuneti si mie. Trebuie sa-l cumpar pana vineri cand este Sf. Andrei...
Va multumesc mult..