Cadouri pentru copii,de sarbatori.Ce cumparam?(3)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Oana,uite ce linkuri faine ti-a pus Flowers.Sunt f interesante,mai ales ca al tau pui e interesat de puzzle.
O alta idee ar fi sa mergi cu copilul prin magazine si sa vezi la ce-i lucesc ochii si ce si-ar dori :)Eu asa am facut cand era mic,ba il mai duceam si pe la prieteni sa vad cu ce se joaca pe acolo..ca de ce sa-i iau ceva si lui sa nu-i placa?

Flowers,stiu ca poti face si forme unind liniutele/punctele alea(eu stiu ca are alfabetul,cifre,ceva melodii si sa unesti punctele alea,atat am testat eu la el),dar ma rog,consider ca fiind si in engleza copilul trebuie sa fie atras de asa ceva,sa si inteleaga ce i se cere sa faca.L-am vazut si in Carrefour,chiar si anul asta m-am uitat la el,ca mi se pusese pata pe el anul trecut,dar fiind in engleza am zis pas atunci.Acum deja le stie si n-ar mai reprezenta interes.
Ei in general au niste jucarii tare faine,insa din pacate sunt in engleza si nu multi stiu engleza sau sunt atrasi de engleza ca sa le si capteze atentia..Anul trecut gasisem un fel de cititor de carti interactiv,tot de la ei,o minunatie..dar fiind in engleza era cam aiurea,copilul n-ar fi inteles nimic.Pff si abia acum mi-am adus aminte de minunea asta,eu deja i-am luat cadourile si zic pas la tot ce vad..nu mai aud nimic,nu mai vad nimic.
ps;ce carti ai luat?:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Daria cica da porcul pentru un set de mini Lalaloopsy. Deloc avantajos, porcul era 79,90, setul, 99,90. Si nici nu-mi place, 4 chichinetze fletze. Tantrum azi din cauza lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Oricum Mos Nicolae va fi ff generos cu puzzle-urile pt ca stie ca ii plac..La mine toata familia e data pe spate cand il vede facand puzzle cu atata dexteritate.....Deci de astea si carti va primi de Mos Nicolae..Pt Craciun e mai greu...

Leditia ar fi ff buna ideea ta cu luatul lui prin magazin k sa vad la ce ii lucesc ochii..ca ii place tot ce vede..e inebunit dupa jucarii...Deci slabe sanse sa alegem ceva chiar util si frumos atat timp cat pana la nivelul inde ajunge el cu mana sunt doar o mica parte din jucarii...Anul viitor poate Mosul ne va gasi mai vorbareti astfel incat sa putem cere ceea ce ne dorim..speram!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

la Metro cu reducere 40% am luat joc fotbal de masa (cutie de lemn) - gen fussball - cu 54 RON, jocul Marul fermecat cu 60 de planse la 58 RON. Erau multe jucarii pt bebelusi la preturi bune. Zic ca merita sa aruncati un ochi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

Afurisita vinere neagra...n-am facut nicio afacere!
Pun aici link-ul cu puzzle ,cel cu nr pana la 20, la ora 22.20 care era la pretul de 37,52 lei, trag de ochi pana la ora 00.00 sa astept o reducere cat de mica,trece inca 1 ora pana se elibereaza site-ul si in final acelasi puzzle la acelasi pret insa redus cu 20 %
PS:Ledi, cele de la cartea copiilor :Calatorie printre ierburi,Mos Craciun,Omida, Nu ti-e somn ursuletule, Ghici cat de mult te iubesc si am primit cadou pozna lui Jakie , plus reducerile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabineta spune:

A cumparat sau a vazut cineva in realitate Smasherz (Real) sau Smasha Ballz (Noriel)? E un plush care trebuie aruncat de pereti si luat la suturi pentru a deveni "si mai nebun". Am citat din feciorul meu, care mi-a recitat reclama Apoi am vazut-o si eu si m-am oripilat
Mi se pare o prostie imensa, cu atat mai mult cu cat si la Real si la Noriel este 109 lei. Si i s-a pus pata rau de tot pe rahatul asta, ca altfel nu stiu cum sa-i zic. Am asteptat vreo 2 zile, poate ii trece, dar... pata rezista.

Mai rau este ca voia initial catelusul Toto si l-am luat deja si eram chiar incantata

Flowers puzzle numere pana la 20, daca la genul acesta te refereai, http://www.famouskids.ro/Jucarii/Jucarii-educative-din-lemn

Selene_Bunny nu stiu ce set mini doresti, dar e la 75 lei http://www.famouskids.ro/Jucarii/Lumea-fetitelor?page=1

mami lui rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

sabineta, set de PATRU, nu de doua. E la 100 de lei si la Noriel, si la Nautilus.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

Daria cica da porcul pentru un set de mini Lalaloopsy. Deloc avantajos, porcul era 79,90, setul, 99,90. Si nici nu-mi place, 4 chichinetze fletze. Tantrum azi din cauza lor.

Din putin se face mult - ajutor umanitar!

Lucrusoare de vanzare...

In atentia celor carora le face placere sa depaseasca limitele celor scrise de mine: in cazul in care considerati ca aveti dovezi de necontestat cum ca am facut 99 de oua, pe care le ascund in camara, cu intentia de a le vinde la suprapret, va invit sa deschideti un subiect special pe aceasta tema. Multumesc pentru intelegere.

Selene, eu iti recomand lalaloopsy. Duminica a primit fetita mea cadou de ziua ei porcusorul si zau dc se joaca cu el. Nu prea ai ce sa faci cu el...vocea si frazele sunt urate. S-a jucat maxim 5 minute vreo 2 zile si gata, zace pe raft. in schimb, cu lalaloopsy e o intreaga poveste. Avem ffff multe, avem seturi cu patutul, caditza, roata cu cescute, ma rog muuulltee. Ne jucam fff frumos cu ele. In loc de setul de 4 iti recomand un set din ala care are si ceva (de genul o papusa cu masuta si scaunele, sau aragazul cu diverse) si inca o papusica separat. Va puteti juca f frumos cu ele. Ca pret, eu pana acum cel mai bine le-am luat de la Help Net ..cu cardul de 5% reducere. Mosul o sa-i aduca fetitei mele casuta pt mini lalaloopsy.
A...a primit de ziua ei si o lalalooopsy mare si nu a avut succes. Inca e in cutie. Ii place de ea, dar e grea si nu ii vine sa se joace, sa faca scenarii asa cum face cu cele mini. Cd am inceput noi sa cumparam lalaloopsy, mergea peste tot cu ele, negociam f multe cu promisiunea ca va mai primi una
Oanalex, eu am o varianta a jocului, cu litere. L-am luat la serile magice anul trecut, cd fetita mea avea 3 ani si 1 luna. De abia acum poate sa se joace cu el. Fratiorul ei de 2 ani nu reruseste sa uneasca punctele. Incearca el , dar nu-i iese si mai rau se enerveaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Selene, mii de scuze, nu am intrat deloc zilele astea pe forum, am avut zile nebune.
Ti-am dat PM
Edit: nu imi dau seama de ce n-am vazut in mail ca mi-ai dat PM ca pe ala il verific.

Mergi la inceput