Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *454*

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Mada, l-am tratat... cu indiferentza :P Vorbesc serios. In afara de udat zdravan, nu i-am facut nik. Dreptu-i ca la mine pe balcon ii si frigalau de zici ca esti la munte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

tufete dragi

eu cu ale mele...am dat gata grup

all

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

Iulia va creste mare!
Doamne ajuta si lumineaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Neata !!!

Vad ca nu a pus nimeni de cafea asa va servesc eu, rapid si fug la treaba ca am o lista luuuungaaaa de probleme, dar imi iau eu revansa luna viitoare

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
_

IULIA va invinge CANCERUL !!

http://iulia-elena.blogspot.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui silvi8

mada, cam asa ca sotul tau ma voi sacrifica si eu sambata. cineva trebuie sa mearga iar de la mine nu prea avea cine altcineva... 2 colege deabia se vor intoarce din R Moldova, un coleg e cu pozatu si eu

Sper ca nu kiar tot asa... adik de la 9 dimineata pana la 9 dimineata in ziua urmatoare.

Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 28+ cu

IULIA va invinge CANCERUL!

nu chiar la noi nu se mai face permanenta. dar imi pierd cateva ore bune, de la 9 dimineata si pana pe la 2-3...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

salutare!

novus, sa ai spor, sa mai scurtezi din lista aia lunga de probleme!

in rest, fetelor, ce faceti? sunteti asa cumintele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

eu vreau plimbare, la cat de frumos e afara!!!!!!!!!!!
treb sa targuiesc niste cadouri de Sf Andrei si parca ma mananca in talpi, nu alta.

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009 + 25
IULIA va invinge CANCERUL !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:

mada, cam asa ca sotul tau ma voi sacrifica si eu sambata. cineva trebuie sa mearga iar de la mine nu prea avea cine altcineva... 2 colege deabia se vor intoarce din R Moldova, un coleg e cu pozatu si eu

Sper ca nu kiar tot asa... adik de la 9 dimineata pana la 9 dimineata in ziua urmatoare.

nu chiar la noi nu se mai face permanenta. dar imi pierd cateva ore bune, de la 9 dimineata si pana pe la 2-3...

"permanenta"! Ce tare suna! La noi se face... si cand are copilul serbare, si-n a doua zi pe Craciun, si pe 31 decembrie... Mama ei de "permanenta"!

Sa vad ce facem noi de Revelion in timp ce ta'su face "permanenta".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Fetele, Keutu cred ca are amigdalele inflamate, iar dr ioc miercuri dupa ora 12, nici macar de adulti. Cat e de grav? Pot astepta pana maine sau sa mergem la spital?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kea

Fetele, Keutu cred ca are amigdalele inflamate, iar dr ioc miercuri dupa ora 12, nici macar de adulti. Cat e de grav? Pot astepta pana maine sau sa mergem la spital?

In principiu poti astepta, sigur ca daca sunt semne de alarma (stare generala alterata, febra mare care nu cedeaza la antitermice, dificultati la respiratie...), se skimba datele...

Sanatate Keutzului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Mada, multumesc! Nu, in afara de faptul ca nu mananca mare lucru, e ok ( topaie, febra n-a facut deloc). Nu vad sa aiba puroi, doar ca sunr destul de inflamate, din moment ce le vad si eu care nu ma pricep. Las pe maine! vad ca oricum prefera la dr decat la gradi. S-a prins ca in afara de faptul ca-l asculta cu stetoscopul, se uita in gat si-n urechi, altceva nu-i face.

Mergi la inceput