Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *454*
Raspunsuri - Pagina 21
bebe_shtrumf spune:
Ho-ho-ho1 ..stiu mai e, dar dupa atatea discutii si traditii despre bradulet, m-a apucat atmosfera
De aceea, nu va cred pe cuvant, si va propun ca tema "fiecare ghiocel pozat langa bradut", si facem un folder frumos cu toata gasca. ce ziceti?
Apoi putem comenta pozele de pe mail-ul comun si facem un top, ceva, fiecare,isi da cu parerea care ii place mai mult. Si astfel ne putem inspira si pt la anul. Cum vi se pare?
"Regele Leu" e in topurile de wk mereu si la noi, asa ca ne distram pe muzica aia de numa'. asta dupa ce facem inainte curatenie la jucarii, pe ritmurile de la pe itsi-bitsy
Azi raportam nasucurile desfundate, se pare ca am trecut hopul, sper ca si voi cu mititeii, cat de curand.
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009 + 24
IULIA va invinge CANCERUL !!
Pisik06 spune:
Neatza!
Raportez o stare de butoi, cauzata de vechiul motiv ca nimic nu se leaga si de sosirea musafirilor lunari.
Dar m adestind cu povesti despre bradut. Noi luam bradut natural in fiecare an - la mama am avut artificial, dar Pisicu e fan brad natural si i-am prins si eu gustul. Il impodobim in 23 de regula, ca in 24 avem musafiri si party si de tinut in tinem cam pana la Sf Ion, daca nu e prea vestejit.
MONN, parca povestesti de mine cand eram mica. Isi aduce tata aminte mereu, eram un pic mai mare decat ghioceii nostri si m-a dus tata f incantat la Cartea Junglei. La final, toti copiii din sala fericiti, zglobii, plecau, numai eu urlam din gura de sarpe ca de ce pleaca Mowgli de la animale, sa ramana cu ele. Si ma jeleam de mama focului Si la fel, la circ cand am mers prima data, ai mei f incantati sa vada ce reactie am, toti copiii din sala veseli, iar eu dupa primul numar ma intorc f serioasa spre tata: tati, dar de ce chinuie animalele? tablou a ramas tata, vreo 4 ani maxim cred ca aveam.
Noi n-avem planuri de week-end. Ne gandeam la un circ (ca tot vorbeam mai devreme, ca Ana nu a parut afectata cand am fost pana acum, daca vad la ea vreo urma de tristete, sistez treaba) sau poate alta activitate, habar nu am. Dar sigur sambata mergem la parada, ca anul trecut a avut mare succes la Ana si eu nu am mers cu ei, ca eram in strainataturi.
Fetele excursioniste, v-ati hotarat cum facem cu cadoriseala picilor??? Ma fac Mosh ad-hoc si targuiesc joculete pt toata lumea?
Va pup si va doresc o zi frumoasa!
silvi8 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dodo-pui Silvia subscriu ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~* Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! Iulia va creste mare! Doamne ajuta si lumineaza! |
multumesc! multumesc!
novus spune:
citat din mesajul lui Pisik06 Fetele excursioniste, v-ati hotarat cum facem cu cadoriseala picilor??? Ma fac Mosh ad-hoc si targuiesc joculete pt toata lumea? |
Pai eu asa zic, mai intrebam inca o data fetele !!
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
_
IULIA va invinge CANCERUL !!
http://iulia-elena.blogspot.ro/
silvi8 spune:
salutare!
1. bebe, super ideea cu pozatul ghioceilor la brad. eu oricum o pozez in fiecare an. va pot trimite si din anii trecuti
eu nu mai stiu ce parola aveti la contul comun. imi da cineva un pm.
2. monn, si Crina plange la anumite desene/filme. iar la altele se apara singura, adica de exemplu stie la frumoasa si bestia cand urmeaza partea unde o sa planga si deruleazo si la fel la alba ca zapada cand vine partea cu vrajitoarea nu mai vrea sa se uite.
acu cateva seri am pus un desen cu mos craciun si niste copii care dormeau in patuturi. era un orfelinat ceva si copii erau cu ciorapii rupti si au primit niste jucarii stricate si apoi vine un mos si le aduce tot felul de minunatii. nu stiu daca stiti desenul. C a inceput sa planga pentru ca nu aveau copii jucarii si erau singuri...
3. pentru mine nu va fi nici un week-end prelungit vineri sunt libera si sper sa ajungem la nasa mea, la ziua fetitei.
in schimb sambata va trebui sa muncesc cateva ore.
duminica merg la bucuresti sa luam un prieten de la aerpoprt si macar asa am sansa sa fac si eu cumparaturi de craciun si nu numai.
asadar, pentru cele din bucuresti sau cunoscatoare daca merg la dragonul rosu gasesc> cadouri, jucarii, obiecte casnice, si ceva gen real/ care4 ca sa pot lua si detergenti, mancare etc?
adica eu vreau sa merg intr-un singur loc (pentru ca nu cunosc bucurestiul si risc sa ma pierd)unde sa cumpar tot ce imi trebuie, sa mancam, da vreau restaurant nu fastfood, si cu loc de joaca pentru C ca sa se joace acolo si noi sa facem cu schimbul sa ii putem lua cadourile si sa le ducem la masina.
m-am lungit dar intrebarea e, gasesc toate astea la dragonu rosu?
daca nu unde sa merg?
Pisik06 spune:
Silvi, eu nu am fost pana acum la Dragonul rosu, intentionez sa merg in curand, dar acum nu te pot ajuta. Pe site lor. dragonul rosu cu www si ro gasesti impartirea marfurilor pe pavilioane, ei zic ca au restaurante cu specific romanesc si chinezesc si spun ceva si de un loc de joaca. Dar daca nu am fost, nu te pot ajuta cu mai multe info, poate stiu fetele mai multe.
De toate cum zici tu gasesti la orice mall, de la restaurante, loc de joaca, magazine felurite, pana la car4 sau cora/real, auchan, depinde de mall. Dar e adevarat ca preturile sunt mai piperate, nejustificat dealtfel
denisamada spune:
citat din mesajul lui novus Eu de abia astept wkd-ul prelungit , inca nu stiu ce vom face, avem o invitatie la munte si una pe sambata la un off-road si o partida de rummy seara ca ni s-a redeschis apetitul dupa wkd-ul asta |
Noi nu avem we prelungit. Ma rog eu tot acasa sunt, Adela nu va merge vineri la gradi, in skimb tati o sa se sacrifice pe altarul patriei sambata... iar duminik o sa fie "la reveneala". Vineri poate reusim sa desfasuram si noi ceva activitati "in familie". Ne-au cam masacrat astia luna decembrie cu garzile, ca e toata lumea in concediu... ma rog, ma vait eu cu alta ocazie.
Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 27+ cu
IULIA va invinge CANCERUL!
denisamada spune:
citat din mesajul lui Pisik06 Fetele excursioniste, v-ati hotarat cum facem cu cadoriseala picilor??? Ma fac Mosh ad-hoc si targuiesc joculete pt toata lumea? |
Deci da!
Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 27+ cu
silvi8 spune:
pisica, m-am uitat si eu la dragonul rosu pe site dar ma gandeam ca stiti cele din bucuresti informatii de la sursa, ca ati fost pe acolo. va zic eu daca am gasit tot ce caut
mada, cam asa ca sotul tau ma voi sacrifica si eu sambata. cineva trebuie sa mearga iar de la mine nu prea avea cine altcineva... 2 colege deabia se vor intoarce din R Moldova, un coleg e cu pozatu si eu
in seara asta il "cauta" Flo pe Mos Nicolae.
Pupici!
denisamada spune:
citat din mesajul lui silvi8 mada, cam asa ca sotul tau ma voi sacrifica si eu sambata. cineva trebuie sa mearga iar de la mine nu prea avea cine altcineva... 2 colege deabia se vor intoarce din R Moldova, un coleg e cu pozatu si eu |
Sper ca nu kiar tot asa... adik de la 9 dimineata pana la 9 dimineata in ziua urmatoare.
Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 28+ cu