Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *454*

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Bau !!

Eu sunt inca la birou !!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
_

IULIA va invinge CANCERUL !!

http://iulia-elena.blogspot.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

tufete
las cafa si

Va doresc o zi linistita....eu de la ora 2 mi-s treaza am avut cate ceva de lucru...

all

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

Iulia va creste mare!
Doamne ajuta si lumineaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Buna dimineata!Dodo, multumim pentru cafea.Fetelor, am o rugaminte la voi, cine are primit de la gradi menu-ul saptamanal, nu vrea sa ii dea un forward pe mailul comun? Astazi voi avea o discutie cu directorul de la gradinita Evei si vreau sa ii arat "asa da" :)Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hello !!

Mai vrea cineva cafea ?

Anamariame, esti nemultumita de menu-ul de la gradinita Evei ? succes la discutii

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
_

IULIA va invinge CANCERUL !!

http://iulia-elena.blogspot.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Neatza,

Anamariame, am trimis eu meniul de la noi de la gradi.

O zi buna sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

salut!

kea, sunteti bine? nu am vazut ieri intrebarea ta...asadar ati fost la dr? sanatate!

anamariame, eu nu iti dau meniul de la Crina ca nu te va ajuta eu sunt deja disperata cand vad> varza cu ciolan, musaca, orez cu carne de prc si salata de varza rosie si la micul dejun> sunca presata sau la gustare bomboane, drajeuri, napolitane etc. dar la noi cica nu se poate face nimic pentru ca e meniu aprobat de la primarie si asa primesc toate gradinitele + ceilalti parinti sunt multumiti...sau nu vor sa se certe cu nimeni

zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Multumesc pentru ajutor, fetelor!Silvi, m-am cutremurat citind menul. Wow!!!Novus, da, sunt nemultumita, pentru ca e o gradinita privata si am pretentia ca menu-ul de acolo sa acopere aproape in intregime necesarul unei zile. Eva sta la gradi de la 9-18, adica aproape toata ziua, si nu sunt de acord cu mic dejun constand in "ceai cu paine cu unt" ieri si "lapte cu paine cu unt" azi.La pranz zilnic apar puiul si cartoful.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

avand in vedere ca este o gradinita privata, sigur se poate remedia, mai ales daca ai si sustinerea altor parinti.
eu am fost atat de multumita de meniul de la cresa, si era tot cresa de stat si plateam chiar mai putin ca la gradi, incat nu pot sa cred decat ca este rea vointa. dar nu am sustinere asa ca nu am ce face. cand am incercat sa deschid subiectul am primit raspuns ca a mea e mofturoasa, ca un copil trebuie sa manance orice nu sa aleaga, ca ei nu mai sunt bebelusi...bla, bla si ca daca nu imi convine sa merg la particular
acum Crina mananca acasa inainte sa plecam la gradi, acolo mananca ce vrea/poate si la 4 cand o iau acasa mananca f bine si apoi inainte de culcare mai bea lapte sau mai mananca o gustare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui silvi8

salut!

kea, sunteti bine? nu am vazut ieri intrebarea ta...asadar ati fost la dr? sanatate!

anamariame, eu nu iti dau meniul de la Crina ca nu te va ajuta eu sunt deja disperata cand vad> varza cu ciolan, musaca, orez cu carne de prc si salata de varza rosie si la micul dejun> sunca presata sau la gustare bomboane, drajeuri, napolitane etc. dar la noi cica nu se poate face nimic pentru ca e meniu aprobat de la primarie si asa primesc toate gradinitele + ceilalti parinti sunt multumiti...sau nu vor sa se certe cu nimeni

zi buna tuturor!

silvi mama CRINEI

august2012

Povestea CRINEI

Doamneeeeeeeeeeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Intreb, nu dau cu parul: voi inca nu dati porc copiilor?

IULIA va invinge CANCERUL

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009) si 37+

Mergi la inceput