*Cozonacei iubiti de noiembrie-decembrie2008(139)*
Raspunsuri - Pagina 8
monicus spune:
La multi ani pentru sarbatoritii zilelor de 11 si 12 dec... Tot binele din lume
Cecilia de Ank83
Diana Gabriela de Alexutza_26
Matei Constantin de Lucie
La mult ani cozonacica
Diana Elena de Mirela_
Mi-a placut mult ideea de petrecere Otiliav.
E o figura haioasa cozonacica... are ea felul ei de a fi...mai aparte. Si nostima ca s-a imbracat cu rochita surioarei mai mici... daca asa a vrut ea.... ce mai pot spune.
O sa fie ea.... cand doreste mai impunatoare cu cei din jur... chiar daca voi vreti multe de la ea.... Mi-o imaginez cum este din povestirile tale .. este o dulce foc... asa cum este...
va pupam si imi pace mult poza cu printesele.
Minuni scumpe are mami.
Otiliav spune:
Diana Elena!
Daniela, poza e facuta acum 2 saptamani, cam asa. Acum gradina e plina ochi de zapada, inca nu au intrat in ea.
Scuze ca am scris in graba si iar s-au amestecat cuvintele.
Monicus, nu poate Elisa imbraca rochite mici de la Iulia. Dar Elisa a ales la ziua ei un mare Hello Kitty, Ana are un mare iepuras si Iulia un urs roz. Si maimutoii acestia sunt suficient de mari incat pot fi imbracati cu haine de 0-3 luni.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
monicus spune:
Am inteles eu un pic gresit. Acest Hello Kitty alb este imbracat cu o rochita de-a Iuliei de cand era mica. ... chiar ca nu imi imaginam cum poate... merci ca mi-ai atras atentia....
Aha.....am inteles... crezusem ca ea este, Elisa.. scuze.. altcineva era imbracat nu ea...
monicus spune:
Astazi dam de baut... suc, sampanie si bineinteles si tort cu Micky si Mini si baloane.. O sa punem poze...
La multi ani cozonacei dragi
Andra Sara Otilia de Isaelena
Andrei George de caterinas
anca_27 spune:
Hello, hello!
Am intrat cu teama c#259; nu v#259; mai g#259;sesc, c#259; m#259; r#259;t#259;cesc, dar e ca mersul pe biciclet#259;...
Mul#539;umim pentru ur#259;ri, La Mul#539;i Ani #537;i din partea noastr#259; tuturor cozon#259;ceilor!
anca_27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca_27 Hello, hello! Am intrat cu teama c#259; nu v#259; mai g#259;sesc, c#259; m#259; r#259;t#259;cesc, dar e ca mersul pe biciclet#259;... Mul#539;umim pentru ur#259;ri, La Mul#539;i Ani #537;i din partea noastr#259; tuturor cozon#259;ceilor! |
rescriu
Hello, hello!
Am intrat cu teama ca nu va mai gasesc, ca ma ratacesc, dar e ca mersul pe bicicleta...
Multumim pentru urari, La Multi Ani si din partea noastra tuturor cozonaceilor!
criss703 spune:
La multi ani Elisa , Ana , Sara ...si tuturor cozonaceilor pe care i-am ratat ! Sa cresteti mari , sanatosi , frumosi si norocosi !
Curaj Anca ! Povesteste-ne despre voi ce mai faceti ! ...vad din poza ca ati avut un fulg/ingeras la serbare
Otiliav spune:
Narcisa!
Matei!
Rares Daniel!
Radu!
Hai Anca la raport. Tu cu ce te mai lauzi? Si iaca nu am uitat ce era mai important.
Anca, multa sanatate, multe impliniri si sa petreci bine!
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
monicabo spune:
La multi ani, Otilia, pentru Ana, la mplinirea celor 8 ani de viata!
Ce mari sunteti deja!
Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
www.andreeaioana.ro/displayimage.php?album=31&pos=37" target="_blank">Ele doua
Povestea sarcinii si a nasterii Andreei
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria