*Cozonacei iubiti de noiembrie-decembrie2008(139)*
Raspunsuri - Pagina 9
eliza_cri spune:
Mos Craciun bate la usa, scoate mana din manusa, si va da din palma lui darurile cerului, langa brad si langa foc sa va umple de noroc!
Sarbatori fericite dragelor!
manumanu spune:
Am scris ieri un mesaj si l-am pierdut, apoi m-am demobilizat
Despre noi: a trecut serbarea, a fost foaarte bine, copilasii dezghetati,a u cantat toate cantecele in germana si romana, si-au spus replicile si poeziile... o mare diferenta fata de anul trecut, cand Anastasia nu a spus aproape nimic. Mosul a fost senzational iar copiii au tabarat pe el efectiv
Acum Anastasia e racita (traheobronsita... "cadou" nedorit de la serbare, de la copilasi bolnavi care nu erau la gradi dar au fost adusi la serbare desi aveau febra), dar e spre bine. Radu inca nu a luat de la ea, sper sa fie bine... sa se bucure de Craciun fara probleme de sanatate.
Iata ca incheiem primii patru ani din viata cozonaceilor nostri! Ce facem, ne mutam la alt capitol de forum?
monicabo spune:
Da, din ianuarie ar trebui sa ne incheiam activitatea aici si sa trecem la "in floarea copilariei, 4-12 ani".
Sper sa continue activitatea ca pana acum, ca de obicei cand au mai crescut copiii, capitolele s-au cam stins.. Asa s-a intamplat si cu strumfii de 2007, v-am zis de mareata mea excludere din grupul FB...
Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
www.andreeaioana.ro/displayimage.php?album=31&pos=37" target="_blank">Ele doua
Povestea sarcinii si a nasterii Andreei
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
monicus spune:
La multi ani cozonacei frumosi
Lucas Andrei de Andy08
Elena Maria de ducky
eliza_cri multumim frumos de urare. Sarbatori Fericite sa aveti cu totii.
manumanusanatate multa cozonacicai.. si sa nu aveti parte la cozonacel.
S-a vazut si la noi ce inseamna un an de zile. Si printesa mea s-a descurcat de minune la tot.. a cantat si cantacele in rommana si cele in engleza. A fost in splendoara ei.. cu tot ce inseamna gradinita si tot ce a invatat s-a vazut. Ce diferenta fata de anul trecut.. cand Ana nici nu a vrut sa stea pe scena,,, acum am printesa mare...Multumesc Bunului Dumnezeu pentru tot.
monicabo da.. cel mai bine in ianuarie sa trecem.. ca se vor termina si aniversarile cozoneceilor.. cei din urma vor fi cei dintai. Mamica draga sunt oameni si oameni...
Imi doresc ca aici sa fie pe termen cat se poate de lung... ...forumul nostru are ceva aparte.. ceva minunat.
monicabo spune:
Monicus, pai da, in ianuarie trecem la grupa mare de copii, odata cu trecerea in noul an. La fel cum am trecut de la odisee la clubul scutecelor, acum 4 ani.
Si eu m-am simtit f bine alaturi de voi aici, in club, si de aceea vreau sa continuam, cat de putin (fct de timpul fiecareia), sa scriem constant la subiect, sa-l mentinem pana cresc copiii mari...
V-am considerat mereu prietene , cu unele din voi m-am cunoscut si personal, cu altele dintre voi poate va urma, cine stie
Am terminat si noi de finalizat cumparaturile de mos, am prins si reducerile carefour 40% (noroc cu topicul de la generale), maine impodobim impreuna bradul si-l asteptam apoi pe Mosu' Sigur fetele vor adormi greu maine noapte...
Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
www.andreeaioana.ro/displayimage.php?album=31&pos=37" target="_blank">Ele doua
Povestea sarcinii si a nasterii Andreei
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
monicus spune:
O alta etapa din viata minunilor. Copii minunati si gingasi.
Si noi suntem cu pregatirle pe terminate....
Sa se joace cu placere fetele cu ce le va aduce mosu monicabo
.. cred ca abia steapta sa vina mosu
Si noi astazi impodobim bradutul.. si la noi traditia este in ajun impodobitul bradutului. La noi tati si Anusu... vor impodobi... eu sunt la servici... asa ca ii las pe ei sa isi faca de cap.
Abia asteptam sa vina Craciunul. Asa mult imi place cand vine luna cadorurilor.
Sa aveti parte de sarbatori cat se poate de placute si frumoase din toate aspectele.
madutza_bra spune:
Pupici fetele!!!
Noi am avut zile tare aglomerate, pline de veselie, in familie. Am mers la soacra si am taiat porcul, am facut carnati, toba, caltabos, lebar, am stat 3 zile acolo. Apoi am lasat copii 1 noapte si la mama, la rugamintile lui Cristi. Ieri am prajiturit. Acum am sarmalele pe foc, imediat fug la coafor , iar cand ma intorc ma bag la un cozonac Rozenkrantz
Cristi are otita la ambele urechiuse, iar cu una nu prea aude , este pe antibiotic de joi, sper sa-si faca efectul.
Dupa-amiaza facem si noi bradul apoi il asteptam pe Mosu'. Daca mai am timp pe seara mai intru sa va povestesc una-alta, daca nu...
Va urez de pe acum Craciun fericit! Sa va distrati alaturi de familie si cei dragi!!!
criss703 spune:
In Ajun de Craciun , in miros de portocale , brad si cozonac , va dorim
Craciun Fericit si Linistit alaturi de cei dragi !
Evident ca ne mutam la urmatoarea etapa (imi scapa numele )si continum povestile ...mai des mai rar fiecare cum are timp
Va pupam si ....ssssttt se aude Mosu' !!