*Cozonacei iubiti de noiembrie-decembrie2008(139)*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

La multi ani!

Thomas de Oceanborn
Eva de Madutz

Mergi la inceput

La multi ani cozonacei frumosi

Nicole Sophie de Alra
Sara de Anca_27
Rares Teodor de Flori76
Nora Ioana de Alé
Thea Sofia de stewie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

La multi ani, Elisa!
La multi ani, Eduard!
Sa cresteti mari, sanatosi si voiosi si sa aveti o petrecere frumoasa!

Mergi la inceput

La multi ani cozonacei!

Elisa Andreea de Otiliav
Eduard de Darling

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Nicole, Sara, Nora Ioana, Thea Sofia, Rares, Eduard!

Noi inca mai petrecem. Ieri i-am facut pana la urma un tort pentru acasa. Nu ca nu vroiam dar de joi am tot fost la petreceri si suntem cam imbuibati de dulciuri. Azi vin copii la un atelier si vor face un maimutoi de plus pe care il vor lua acasa. Am 10 confirmari si emotii ca poate vin mai multi si o sa fie greu.

Am fost cu ele la mos Nicolae. Ana s-a dus prima la mos. I-a spus ca vrea sa "cante doua poezii" . Iulia a fost si ea timida dar a spus ca o cheama Alexandria si are doi ani. Elisa nu a vrut sa intinda mana dupa cadou. Doar impreuna l-am luat de parca ar fi fost enorm de greu. Nu a spus cum o cheama, cati ani are, nimic. Ieri la fel, a primit un cadou, l-a luat dar nu a deschis gura sa spuna si ea un multumesc. Are o evaluare vineri a limbajului, comportamentului. E cea standard la 4 ani si sper ca va reusi asistenta sa intre in vorba cu ea.

Monicus, multumim, mereu pe baricade esti.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Otilia
La multi ani pentru Elisa!
Ti-am trimis mesaj pe mess, nu stiu daca l-ai primit, sper ca da

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

www.andreeaioana.ro/displayimage.php?album=31&pos=37" target="_blank">Ele doua

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Cecilia! Diana Gabriela! Matei Constantin!
Sa fiti sanatosi si sa aveti o copilarie minunata!

Monica, nu am primit dar nu-i bai. Sunt convinsa ca toate ne gandim uneori ca e ziua de nastere a unui cozonacel dar nu apucam sa scriem. Mie personal timpul nu imi este suficient de multa vreme.

Domnisoara mea nu a fost prea entuziasmata la atelier. Nu se exteriorizeaza ea asa usor. A spus unui singur copil "takk" atunci cand a primit cadoul. Si-a luat un Hello Kitty alb, mare. Acum e imbrcat cu o rochita de-a Iuliei de cand era mica. Pana primeste cadourile de Craciun cand va primi o rochita potrivita

In rest ce sa mai zic. A nins, ne-am bucurat cateva zile. Dupa aceea s-a topit partial si s-a facut patinoar peste dealuri si vai. Acum a pus capac o zapada care inca se cerne.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Domnisoara mea nu a fost prea entuziasmata la atelier. Nu se exteriorizeaza ea asa usor. A spus unui singur copil "takk" atunci cand a primit cadoul. Si-a luat un Hello Kitty alb, mare. Acum e imbrcat cu o rochita de-a Iuliei de cand era mica. Pana primeste cadourile de Craciun cand va primi o rochita potrivita

In rest ce sa mai zic. A nins, ne-am bucurat cateva zile. Dupa aceea s-a topit partial si s-a facut patinoar peste dealuri si vai. Acum a pus capac o zapada care inca se cerne.

Otilia, interesanta ideea cu atelierul. Cum fac maimutoii? Au tipare si le croiesc, apoi sunt umplute cu puf?
Am citit de doua ori sa vad daca am inteles. Elisa a imbracat rochia Iuliei de cand era mica? Pe post de bluzita presupun. Sau a depasit-o mezina?
Va pup si-i urez inca o data (), multa sanatate si bucurii si ... sa devina mai indrazneata! (nici altii nu-s prea departe )

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aleinad.g

Citat:

Otilia, interesanta ideea cu atelierul. Cum fac maimutoii? Au tipare si le croiesc, apoi sunt umplute cu puf?
Am citit de doua ori sa vad daca am inteles. Elisa a imbracat rochia Iuliei de cand era mica? Pe post de bluzita presupun. Sau a depasit-o mezina?
Va pup si-i urez inca o data (), multa sanatate si bucurii si ... sa devina mai indrazneata! (nici altii nu-s prea departe )

Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)

Ha, ha.
Hello Kitty e imbracata cu rochita ramasa mica Iuliei.
Sunt gata croiti dar fara ppun uf si atunci ii burdusesc bine. Stai asa ca am gasit www.buildabear.com/shopping/contents/content.jsp?catId=&id=1700007" target="_blank">filmulet de la cei di State.

Mergi la inceput

Citat:
Ha, ha.
Hello Kitty e imbracata cu rochita ramasa mica Iuliei.
Sunt gata croiti dar fara ppun uf si atunci ii burdusesc bine. Stai asa ca am gasit www.buildabear.com/shopping/contents/content.jsp?catId=&id=1700007" target="_blank">filmulet de la cei di State.

Am vazut, e de retinut pentru petreceri urmatoare, chiar daca nu voi gasi maimutoi goi pe aici, pot sa operez unii vechi.
Imi plac printesele inzapezite.

Mergi la inceput