Strugurasi de sept-oct 2011**2**
Raspunsuri - Pagina 12
seidana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui racheel
Cea mai mare teapa.Sunt mai scumpe cu 40-50 lei fata de Noriel sau in alte magazine si cu reducerea de 40 % ajung la acelasi pret. Sotul a platit jucaria, i-a fost rusine sa o refuze.Eu o refuzam. Racheel fericita de ghinduta Anastasia-Maria (25.08.2011) Lena, am inteles Din doua piese vreau si eu sa-i cumpar fas, am vazut la C&D cu 100 lei. Jade, mi-e dor de tine...de voi..... Buna fetelor |
Rach depinde de produs.. unele sunt mult mai ieftine fara reeudcere a la noriel.. eu am luat un urm mare wiinie, am dat 90 lei, in carrefour e 170, o bucatarioara hello kitty am dat 90 .. in alte magazine e 160-170.. insa am gasit si ceva (un set de curatenie), care era 110 cu reducere si il gaseai cu 95 fara.. asa ca depinde de jucarie, tel FP era 107 fara reducere , anul trecut la cora era 119, niste cuburi care le avem sunt 65 fara reducere in carref cunt 69, o masinuta e 140 fara reducere, la noriel e 180 .... acum cum iti e norocul
seidana spune:
May sanatate multa,... la toate 3...
Zubi.. asa eram si eu, tremuram la ideea ca voi conduce, dupa examen sunt fan condus...
pinkysor spune:
Buna dimineata!
Am venit si eu la cafea! Klau
Sei, multumim de pontul cu Metro, eu o sa merg pana acolo sa vad despre ce-i vorba. In legatura cu Ela si greutatea, eu am o nepotica si de mica a fost grasuta, cumnata mea a pus-o la 'regim', cum zici tu, fara fainoase, fara multe dulciuri etc. Rezultatele nu s-au vazut imediat dar in timp s-au vazut. Ea si acum, are 10 ani, mananca fara paine ca asa s-a obisnuit.
May, sa te faci bine!
Zubi, sa stii ca si eu am avut o mare frica de condus... am inceput din vara si nu ma recunosc acum :) chiar imi place. Eu zic sa te apuici ca n-o sa-ti para rau!
Anca, sigur totul o sa fie bine!
Despre noi... eu tot cu munca, e in regula, nu ma plang Danny e tot mai haios, e un scump! Tot 2 dintisori jos, se vede cel de sus!
Dr mi-a zis sa-i dau ulei de peste, voi le dati? A zis sa-i dau doar o picatura de vigantol si sa incep si cu ulei de peste...
Va pup pe toate!
raluca050 spune:
Neata fetelor cu intarziere .
Am lipsit motivat la prima ora, am fost sa-mi fac analizele si controlul periodic aici la munca.
Pupici
michella78 spune:
buna dimineata!
pinky si eu ii dau ulei de peste de vreo cateva saptamani dar nu ii mai dau deloc vigantol.
si eu sunt in cautare de cadouri, acum am timp pentru ele, din 11 decembrie intru intr-o perioada de maxima aglomeratie la munca asa ca trebuie sa profit de timpul de acum.
va pup!
seidana spune:
Lena... vata sa nu iasa prin gaurete... mai bine vatelina...
Noi inca avem fontanela mare, deci insistam cu vigantol.. voi mai aveti fontanela?
raluca050 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui seidana Lena... vata sa nu iasa prin gaurete... mai bine vatelina... Noi inca avem fontanela mare, deci insistam cu vigantol.. voi mai aveti fontanela? Cea mai fericita de Elena (24.08.2011) |
Si Edi inca mai are putin deschisa frontanela insa nu i-am mai dat de cateva luni vigantol. O sa incep acum sa-i dau + osteocare.
Mai fetelor, m-am amuzat teribil asaear cu Edi la baie,isi tinea singur dusul si-si dadea cu el pe corp, prin gura, pe peretii cabinei si radea de mama focului. Era de filmat si de dat pe youtube
Devine de la o zi la alta mai haios si face fel de fel de znoave ca sa ne distreze, il iubesc .
raluca050 spune:
Sei te rog sa-mi mai trimiti si mie site-urile cu modele de caciuli tricotate( cele unde arata si cum se fac) ca sa-i dau de lucru mamei . Am zis ca ma apuc si eu dar nu am cand
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluca050 Sei te rog sa-mi mai trimiti si mie site-urile cu modele de caciuli tricotate( cele unde arata si cum se fac) ca sa-i dau de lucru mamei . Am zis ca ma apuc si eu dar nu am cand mami de Eduard Stefan ( 26.08.2011) |
eu crosetez raluca.. la tricotat e alta mancare de peste :)
raluca050 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui seidana
eu crosetez raluca.. la tricotat e alta mancare de peste :) Cea mai fericita de Elena (24.08.2011) |
Si pe acele site-uri prezentate de tine nu erau si tricotaje? Cu croseta nu stiu daca se descurca