Clasa a II-a * 2012 - 2013 * (3)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Felicitari, Mina, e o veste foarte buna! Sa ai o sarcina usoara!

Si Iustina merge sambata la evaluare. Multa bafta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoemma spune:

Felicitari mina,

Nasii mei au doi baieti cu diferenta de varsta de 9 ani. Se mai cearta dar ... asa-s fratii. Trebuie sa iti faci timp (desi e foarte greu) pentru amandoi. Intre ale mele e diferenta de 5 ani si se inteleg foarte bine. Se ajuta asa mult intre ele; nu mi-am inchipuit ca o se simta asa apropiate inca de acum. Cea mare imi spune de multe ori: -"Mami, asa ma bucur ca ai nascut-o pe surioara mea!" Imi mai cere un fratior de mute ori dar ar fi muuult prea complicat.

La concursuri nu am mai inscris-o pentru ca programa noastra e putin diferita si nu vreau sa fie dezamagita de rezultat. Si asa e destul de dificil sa mai lucram ceva in plus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Da, imi dau seama ca trebuie muuuulta grija sa primeasca atentie in mod egal. In prima faza trebuie sa avem grija ca MAtei sa nu resimta venirea lui bebe ca pe o "limitare" a privilegiilor de pana acum. N-o sa fie usor cu 2 copii ce vor avea preocupari atat de diferite, dar sunt sigura ca ne vom adapta din mers. CUnoscandu-l pe Matei, trebuie sa il mentin in zona de comfort emotional astfel incat si daca are unele frustrari, sa si le exprime, nu sa tina in el. Si va tre sa avem mare grija sa nu intram pe panta "tu esti frate mai mare, tre sa ai grija de bebe si sa fii responsabil". Deja s-au gasit vreo 2-3 cunoscuti care au reactionat asa la aflarea vestii, ceea ce nu-mi place. Bebe e responsabilitatea parintilor, fra-su va fi doar cu bonusul de iubire si distractie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelicuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76

Si Iustina merge sambata la evaluare. Multa bafta tuturor!

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Stiti cumva subiectele de azi de la concurs?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Sunt puse pe site, in arhiva 2012-2013. Si baremurile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Doamnelor, ziceti-mi va rog si mie ce vacante ma au plozii pana la vacanta de vara. Incep sa ma incurc in planificari de concursuri de tenis si vreau sa stiu si cat mai putem circula un pic in mini-vacante pana nu devin eu ne...transportabila. Ca dupa ce nasc, o sa cam tot stau .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manuelacrina spune:

Mina mai este doar vacanta de primavara 6-13 aprilie, numai 1 saptamana :( ... si zile libere de 1 Mai, de 6 mai ... atat pana la vacanta de vara de pe 22 iunie.

am editat: a doua zi de Rusalii, libera, pica pe 24 iun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Fetele, ce parere aveti despre noul proiect de lege:
http://www.money.ro/ministerul-educatiei-a-pus-in-dezbatere-un-nou-proiect-pentru-invatamantul-primar_1240846.html

Din cate inteleg pt orele de sport in plus, vor sa le ia copiilor 2 ore de romana si 1 de mate!
Cum vi se pare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Supeeer mi se pare ! Si sa subtieze manualele evident

Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati,
empatici, inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi
ca restul copiilor de pe Terra obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati,
nascuti natural sau prin operatie de cezariana, botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_

Au nevoie de noi:
Copiii Monicai Alex Luca Lorena
U R G E N T: I n i m i o a r a l u i ALEX
Si micuta O L I V I A are nevoie de noi ... acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Citat:
citat din mesajul lui szivarvany

Supeeer mi se pare ! Si sa subtieze manualele evident

Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati,
empatici, inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi
ca restul copiilor de pe Terra obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati,
nascuti natural sau prin operatie de cezariana, botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_

Au nevoie de noi:
Copiii Monicai Alex Luca Lorena
U R G E N T: I n i m i o a r a l u i ALEX
Si micuta O L I V I A are nevoie de noi ... acum

Poti sa argumentezi de ce ti se pare super? Crezi de ex ca acum materia e prea incaracata?

Mergi la inceput