Clasa a II-a * 2012 - 2013 * (3)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

Naty,te invidiez ca o duci la patinaj....Fi-miu s-a trezit destul de usor de dimineata.Ii era dor de colegi si ,bineinteles,de pauzele dintre ore!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anka74 spune:

Bine ati revenit pe baricade!...Uf, ca tare lung mai e semestrul asta!
Noi suntem deja de saptamana trecuta la scoala, au inceput engleza mai devreme, iar de astazi am inceput "pe bune", cu ceva teme la romana, usoare, de incalzire.
Sa aveti un semestru usor dar plin de realizari iar copii sa mearga cu drag la scoala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Iahim si eu ma bucur ca am reusit sa o duc. Ea patineaza foarte bine, dar vroia mai mult, sa invete piruete, figuri noi, sa participe la concursuri. De mult tot vroiam sa o inscriu la scoala, dar pana acum nu am reusit. A inceput duminica si a fost super incantata.

La noi deja s-au anuntat o gramada de concursuri: unul de cultura generala (Amintiri din copilarie?), 3 Canguri, Euclid etapa II, Evaluarea in Educatie la romana.
Inca nu stim la care va merge.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Neata' si de la mine !
Un an bun tuturor, mari si mai ales mici !

Noi ne-am intors abia sambata din vacanta pentru ca am schiat pana vineri. Sunt tare incantata ca baiatul meu schiaza binisor si ca ii place foarte mult.

Am avut teme de vacanta multe, evenimente multe, pe langa sarbatori si zile de nastere, plus ca ski-ul e un sport mare consumator de timp si energie.

Acum back to school ! Cu drag, deocamdata, vedem ce ne mai asteapta zilele si saptamanile urmatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Neata!

Si-al meu a inceput scoala mai cu greu ca se spurcase la dormit dimineata pana spre 9 jumate...hehe..boierie....

Abia in dimineata asta pot sa zic ca s-a trezit fara eforturi, dar a fost la mijloc si entuziasmul, ca azi are primul concurs de sah. De cand a dat frigul una din orele de sport ale saptamanii e dedicata sahului, de care a prins mare drag. A inceput sa bombane ca vrea sa faca si sah suplimentar, dar inca ma fac ca nu inteleg ca avem saptamana ocupata cu 4 antrenamente de tenis si 2 ore de engleza suplimentare, unde sa mai intre si sahul?

Alte concursuri inca nu au inceput, pe 27 are un concurs de tenis si e maxim de focusat pe treaba asta.

In rest, cele obisnuite, ne straduim sa intram in ritm.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska22 spune:

Naty, poti sa imi spui , te rog, unde o duci la patinaj ? Si a mea vrea piruete si figuri ...
Multumesc !

Citat:
citat din mesajul lui Naty

Iahim si eu ma bucur ca am reusit sa o duc. Ea patineaza foarte bine, dar vroia mai mult, sa invete piruete, figuri noi, sa participe la concursuri. De mult tot vroiam sa o inscriu la scoala, dar pana acum nu am reusit. A inceput duminica si a fost super incantata.

La noi deja s-au anuntat o gramada de concursuri: unul de cultura generala (Amintiri din copilarie?), 3 Canguri, Euclid etapa II, Evaluarea in Educatie la romana.
Inca nu stim la care va merge.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

Asa a venit pe lume Ioana

Si asa Nadia

Mergi la inceput

Anuska la AFI o duc, imi convine ca e aproape, fac maxim 10 minute pana acolo. Au ore sambata si duminica, de la 9 la 10 sau de la 10 la 11 (noi mergem de la 10).
E foarte OK, Ioana e tare incantata.
Saptamana asta o sa incerc si la patinoarul de la Liberty Center, acolo au ore si in timpul saptamanii si sambata de la 11. Sa vedem unde ii place mai mult.

Noi am fost sambata la balet pe gheata, Romeo si Julieta, tare mult ne-a placut.
Iar ieri am fost la teatrul Excelsior la "Maria sa, Magarul", spectacol pe care vi-l recomand, fetele au fost tare incantate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska22 spune:

Multumesc mult , Naty !
Nu ne e prea confortabil Afi, dar o sa incercam .Trebuie sa sun inainte, sau pot merge direct si gasesc pe cineva la fata locului ?

Mergi la inceput

Anuska cred ca mai bine suni; nu stiu cand mai fac inscrieri, au module de cate 4 saptamani (cel de acum a inceput pe 12 ianuarie).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabib spune:

In Monitorul Oficial nr. 44/2013 s-a publicat Metodologia pentru testarea finala la clasa a II-a, ce va avea loc in luna mai 2013 (scris-citit si matematica).

Mergi la inceput