Felicitari Almy! Felicitari Gina2! Haide Andra!#41

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorelay_28 spune:

Am intrat sa vad daca sunt vesti de la Gina. Felicitari Gina sa te bucuri de comorile tale scumpe.
Eu nu am dormit toata noaptea. Maya a plans din ora in ora ca o dor ochii. La 12:45 avem programare la oftalmo. Are ochii cat cepele si au niste secretii...
Ne auzim mai tarziu. Tb sa ne pregatim...

36+ Lorelay - mami de Maya Raisa (20.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cellena spune:

Ce veste frumoasa asa de dimineata. Am bocit pana acum, am niste fluturasi in stomac de zici ca am nascut eu, nu alta. Felicitari Gina, nu cred sa existe sentiment mai frumos pe lumea asta decat sa-ti vezi in sfarsit mogaldeata si s-o tii in brate si sa se uite in ochii tai... Iar m-a luat bocitul

Popi nu te mai intrista, camerele pe care le facem sunt in principal pentru noi, bebe n-are nevoie de aproape nimic din ce ii punem noi in camera. Pentru el sunt importanti mami si tati, dragostea pe care o primeste, atentia si apropierea de ei doi. Daca intre mami si tati e armonie si amandoi il iubesc pe bebe, nici ca mai conteaza ce culoare e masuta de infasat sau cat a costat carutul. Noi suntem niste materialisti si doar pentru noi conteaza chestiile astea. Cand o sa va mutati, sunt convinsa ca o sa-i faceti o camera superba, de care chiar o sa se poata bucura atunci
Irilac incearca mai bine cu panadol in loc de paracetamol. Mie asa mi-a recomandat dr. mea, dar eu sunt anti medicamente si n-am luat.

Apropo de neonatologi, stie cineva vreun dr. bun la Regina Maria?

Ema de 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cellena
Irilac incearca mai bine cu panadol in loc de paracetamol. Mie asa mi-a recomandat dr. mea, dar eu sunt anti medicamente si n-am luat.

Apropo de neonatologi, stie cineva vreun dr. bun la Regina Maria?

Ema de 33+

Nici eu nu prea vreau sa iau medicamente acum dar ma durea prea tare aseara, aveam si stari de greata de la durere si nu mai era mult pana . Azi n-am luat nimic deocandata, stau doar linistita in pat, poate imi trece asa.

Cat despre camera bebelului....asa e, sunt prea mici ca sa-si dea ei seama cum e colorata, chestia asta e pt noi, pt a ne face sa ne simtim mai bine . Si eu as vrea sa-i amenajez macar coltisorul ala unde va sta el in camera noastra, un avionas ceva acolo sa-i pun, sa fie coltisorul lui....mi-ar place dar nu stiu daca voi putea, implica o cheltuiala in plus.

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cellena spune:

Irilac, poate poti sa-i desenezi tu ceva frumos pe perete... Sau daca ai talentul meu la desen, ai putea mai bine sa-i decupezi niste chestiute colorate si sa i le lipesti pe perete, in coltul cu patutul. Eu m-am apucat acum de un tablou cu trandafiri din material, pe care vreau sa-l pun la ea in camera. Vi-l arat cand o fi gata.

Ema de 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

Felicitari Ginasa-ti traiasca printesa,sa fie cumintica si tu sa te refaci repede si sa ai laptic

Valicutza ce mai faci?

Asteptam vesti de la fetele care merg astazi la dr.,maine imi vine si mie randul,sunt nerabdatoare sa vad ce spune dr. despre faptul ca bebe nu a prea luat in greutate.Pana atunci incerc sa fiu calma si sa nu ma gandesc.

urmeaza Luciana nu?

34+ cu Stefan Lucian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns S.ellena spune:

Irilac, si mie imi place f mult cum au amenajat fetele camera pt bebe. Si, desi stam intr-o garsoniera si nu am cum sa-i ofer o camera asa frumoasa doar pt ea, am gasit cea mai buna solutie. I-am pus patutul intr-un colt, langa patul nostru, iar pe peretele lateral de deasupra patutului sotul meu i-a lipit niste stickere foarte frumoase pe care i le-a cumparat acum vreo 3 luni. Le-am gasit din intamplare intr-un magazin de bebei, am dat 6 ron pe ele si sunt f frumoase. O fetita si un baietel care stau pe o bancuta si tin amandoi in mana o inimioara, iar pe langa ei sunt tot felul de chestii: felinar, cer, stelute, ursuleti, un cadou! E f frumos si a inveselit tot coltisorul acela. Asa ca se poate si fara prea mare cheltuiala!

34+ cu Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

mami de 2 inainte de nastere nu e nevoie sa bei ceaiul. Doar nu ai nevoie de lapte inainte, de altfel l-am gasit aici: http://vegis.ro/ceai-schinduf-seminte-50g-ADS15808--p495868.html si scrie ca e contraindicat gravidelor.
Ceaiul Weleda de stimulare a lactatiei contine pe langa schinduf si fenicul, anason si chimen. Deci s-ar putea prepara un ceai din toate aceste 4 plante.

Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007) si 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ipraty spune:

Citat:
citat din mesajul lui almy

Mami, am admirat si eu camera, good job!!!

Da, schinduf ii zice si intr-adevar la indieni se foloseste ca si condiment. Eu citesc acum o carte (incerc s-o gasesc pe net s-o downloadez sa o pun pe mailul comun) despre alaptare, cu capitole despre alaptatul de-a lungul secolelor, iar acest fenugreek/schinduf sau cum i-ai zis tu acolo Angiuta era folosit in India antica imediat dupa nastere, fiind f bun si la fortificarea sistemului imunitar al lauzei.
Si mai scrie multe chestii absolut interesante despre cum isi mareau femeile pe atunci productia de lapte, fiindca in primul rand erau nevoite, nu exista LP ca prima alternativa, ele apelau la tot ce era in natura pt a le ajuta. Sper s-o gasesc s-o downloadez, daca nu, va mai spun eu chestii interesante din ea. Eu am mai citit-o acum 4 ani, cand l-am nascut pe Stefan, tin minte ca abia asteptam sa vina seara sa ma asez in pat sa citesc. Nu stiu daca pot sa scriu aici titlul, sa nu se considere reclama.

Haide GINA

Alma 38+ cu , mami de Eleni Maria (26.09.2005) si Spiros Stefan (14.06.2008)

Almy, te rog pune numele cartii ca e doar un titlu nu un site de unde se cumpara cartea.

Si eu sunt interesata de subiect, la primul bebe nu am crezut nici macar o clipa ca o sa raman fara lapte si o sa ma stresez cu pompa manuala.

Uite ce am adunat pana acum:
fulgii de ovaz, usutoriul si ghimbirul.
semintele de floarea soarelui
frunzele de zmeur rosu, musetelul, armurariul, lucerna si urzica.
Schinduful si schinelu in combinatie (ceai de fenugreek (schinduf) - ceaiul Weleda il contine)
Capsule - More milk Plus - nu se iau tot timpul (cu intrerupere)
Lapte cu marar si seminte de schinduf macinate
Galafor are si fenugreek (Trigonella nustiu cum)
Galactogil

Si pompa Medela electrica dar nu stiu exact modelul, poate ma ajuta cineva care stie ce model da cele mai bune rezultate.? Multumesc

Daca mai stiti si alte metode de cresterea productiei de lapte va rog tare mult sa le impartasiti. Stiu din experienta ca devine un stres enorm sa nu ai lapte si bineinteles ca stresul contribuie la diminuarea productiei.

Pupici la toate mamicile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lparpala spune:

Hello si de la noi!

Felicitari Gina!

Noi am fost si astazi la spital, dar ne-am intors acasa pentru ca bebe tot nu vrea sa iasa. Mi-a zis dr. ca am colul lung, posterior. M-a mai chemat luni, pe 5 si a zis ca tunci sigur ma opreste. Sper ca pana atunci sa se hotarasca si bebe ca vrea afara.

la si

Mami fericita de bebe Diana Emilia (20.03.2011) si 40+ cu
Cine?Cu cine?Ce?
Diana cea grabita
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucyana1982 spune:

Felicitari Gina2...sa iti traiasca printesa si sa fie sanatoasa!
Doamne ce emotii am....tremur toata...abia astept sa vedem daca fac si eu cunostinta cu printesa mea in seara asta sau macar maine dimi(poate reusesc sa il conving pe nenea doctor sa nu ma mai tina pana luni)...si asa ma doare spatele rau tare...

Mergi la inceput