Felicitari Almy! Felicitari Gina2! Haide Andra!#41
Raspunsuri - Pagina 5
IPopica spune:
Neata burtici si mamici
Popeasco, la ora asta te dragalesti cu bebelina?
Sa traiti, sa infloriti si sanatoase sa fiti!
Mami, super camera . Ca sa nu mai zic de carucior
Andie, am studiat-o si pe a ta la un moment dat, dar nu stiu daca am apucat sa o si complimentez.
Ce mai, fetelor, ma roade invidia cand le vad asa titirite si dichisite si cu destinatie precisa. A mea are 5 chestii de 7 feluri, care de pe unde le-am primit, nu se pupa neam culorile (sifonierul este verde, patutul este maro, masa de infasat e alba ). Noroc ca am zugravit ca mai erau si peretii cu verde, galben si bej. Tot o sorcova. Dar am pastrat intact peretele cu Ariel. N-am reusit sa-mi conving jumatatoiul sa schimbam covorul, a ramas tot cel verde cacaniu al proprietarilor ; si nici nu-l pot anula de tot, ca e gresie pe jos (gris la culoare ).... si este ingrozitor de receeeee
Dar ne facem noi mari si ne mutam la casuta noastra, si nu o sa iert nimic la camera copilei.
Aschiutza, nici cand nu eram gravida nu as fi spalat covoare in cada; nici macar batuta
Logam, mutare placuta. E o miscare foarte buna si Sorina sigur se va bucura de atentia suplimentara a bunicilor.
Ina, bine-ai venit in clubul statatoarelor acasa Siiiii....tine picioarele incrucisate
Onutzule! Mai ai un pic un pic de tot.
Eu as fi vrut ca a mea sa se nasca cat mai la distanta de sfintii in cauza, sa se poata serba si ea linistita in adolescenta cu toti prietenii. Eu fiind nascuta pe 3 ianuarie, mereu am concurenta fie din partea revelionului (lumea e plecata) fie a sf Vasile. Si in 99% din cazuri mi-am amanat petrecerea pana aproape de 15 ianuarie, pt ca nu as fi avut cu cine sa o fac, sau obligam oamenii sa alerge intre cluburi si sarbatoriti.
Dana, doc zice ca ar cam sta ea si mai mult , dar nu o mai lasa el atat. Ca deh, ma-sa e o depravata care nu o hraneste corespunzator.
Eu nu am inca pediatru. Am omis aspectul asta. Asteptam sa vedem cum ramane la Medlife, daca nu ne iese, om gasi noi unul sa ne primeasca.
In abdomenul meu se aud tot felul de sunete ciudate de ieri. Banuiesc ca e vorba de stomac si intestine, dar nu stiu cat de mult le agreeaza demoazela
Si tot ieri, m-a vizitat Nana (sora mamei si nasa mea) cu doua sacosoaie de haine pentru fi-mea. Mi-au iesit ochii din cap, fiecare obiect vestimentar e in minim 10 exemplare (body lung, body scurt, salopete, nadragei, combinezoane). Nu stiu cand va avea timp sa le imbrace si nici nu stiu daca sa le spal de-acum pe toate, sau sa le las si in caz ca nu voi avea nevoie de ele, sa le dau altor bebei in stare cat mai buna (mai am 2 prietene care urmeaza sa nasca in martie). Noi avem dulapul plin cu hainute primite de la alti copii, pe care le-am spalat, le-am calcat, sunt in asteptarea noului proprietar. Plus cele luate de mamanul meu. Si mi se par suficiente. Dar poate n-am io habar de cate chestii schimba un bebe intr-o zi.
Si ma gandesc cu groaza ca va mai primi si alte haine, de la cine va mai veni in vizita si nu stiu cum as putea spune oamenilor sa nu mai ia haine, cand astea sunt cel mai la indemana cadou pentru un bebe Dar sunt bani cheltuiti aiurea, chit ca o sa ajung sa le dau altcuiva daca noi nu apucam sa le imbracam.
Zi frumoasa fetele!
gogoasa hormonizata
irilac31 spune:
Neata fotomodelelor
Ce de vesti buneee....Ginaaaaa felicitari, sa te recuperezi repede si bun venit bebelinei. Sa fiti sanatoase si sa va acomodati repede una cu cealalta
Dragelor pe mine m-a luat o durere de cap infioratoare de ieri. Nu stiu ce am, mi-am tot monitorizat tensiunea, e ok 10-11 cu 7-8. De ieri de la amiaza cum stateam intinsa in pat am simtit ca ma ameteste f tare in cap, stari de lesin, dureri de burta,apoi au inceput durerile de cap. Pana la urma aseara am fost nevoita sa iau un paracetamol, mi-a mai incetat cat sa pot dormi, dar de dimineata tot ma doare....oare sa mai iau un paracetamol? Vad ca ma doare si burta, merg sa pap si iau si magneziu si nospa...poate ma linistesc. Poate e si de la vreme....aici mai e putin si ninge
Va las, sper sa mai intru azi....pupici la toate
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
33+
S.ellena spune:
Felicitari Gina! Sa fiti sanatoase amandoua, bebelina sa fie mancacioasa si cumintica!
34+ cu Eva Maria
laurika1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bubulina42 Wow, maine dimineata Ginaaaaaaa2, ce minunat ca e pe 1 nov, ca ea isi dorea asta, suuuper super super! Suntem alatuuuuuri, hai Ginaaaa!! !! Onuuutz, iu-huuu, pai iti dai seama ce zi extraordinara a ales doctorul pentru Luci al vostru?? Chiar de Sfintii Mihail si Gavril, vine cu ingerasul pazitor Gabriel pe umar, deja!tre sa ii duci o cutie de bomboane lui bebe, sa ii serveasca pe doctori, ha ha Super, mai e atat de putin, in curand vom scote motatele si pentru tine, wow!! Almy, exact asa ii spune plantei, in Ro-schinduf, am gasit-o si eu, acum ceva timp, cand i-am si scris unei mamici de la Odiseea de iulie-august despre ea, tipa este in Germania si vroia sa ii trimita mama ei ceaiul din Ro.. Foarte bun, pe unde citesc despre el, e super laudat pentru efectul arhi rapid de aducere a lapticului asa, peste noapte!eu votez pentru, chiar daca am sa am si din celelalte! Azi iar am calcat o tona de hainute, unele i l-am pus si pe umeras, NU va imaginati cum arata, mori de drag!! al meu e mai lenevel in ultima vreme, insa cand da, iti sta inima in loc, asa o putere are!PLus ca in clipa in care ajunge in masina,se activeaza instant, indiferent cat de adanc ar dormi, sa vezi dans! 36 + cu Nicholas |
Neata fetele!!!
Hai GIna!!
Unde se gaseste p[lanta asta???cumva la plafar???sunt absolut disperata dupa orice solutie d ealaptare,casanu mai patesc ca la C:)
Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 36+ cu
Mami_de2 spune:
Neata fetelor!!!
GIna felicitari mamico!!!! sa dea Domnul sa ai parte de o bebelusa mancacioasa si sanatoasa!:*
Laurika, schinduful asta eu il luam cand il foloseam ca si condiment anul trecut de la orice plafar, faza e ca nu stiu nici eu daca mai exista si alte tipuri sau unul sg: eu il luam pe ala care seamana ff bine cu praful de curry, numai ca daca curry e galben, schinduful este mai deschis la culoare, mai spre crem alb...deci ala e de ceai? rasnitat ca si curryul? sau tre'' sa caut schinduf planta nerasnitata??? ce stiti?
Pana la urma se bea si inainte sa nasti, sau se incepe cura de baut ceai pt lactatie imediat dupa ce nastem? care si cum e adevarat :)) ?
36+ cu bebe Ivan
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: Clexane; FembionII, Magne B6, Acid folic, Cetebe; No Spa;Tardiferon Fol,
*posesoare a 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI 14G
vreausaninga spune:
FELICITARI GINA
Sa fie sanatoasa bebelina si papacioasa!
Uff, cred ca acum sunteti in tandreturi!
Sa te refaci rapid
Onutzule mai ai putin! Cred ca e o zi cu noroc,tata e nascut in aceeasi zi si e un om extraordinar, iubit de toata lumea si inconjurat de o gramada de prieteni.
Noi am avut o noapte zbuciumata, mi-am dat seama ca atunci cand buburuzul are program de joaca imi impinge stomacul si din cauza asta am arsuri.Asa ca dorm si eu ziua ca si el, si noaptea ne uitam la TV
toate fetele si sa auzim numai vesti bune.
Diseara merg si eu la medic.
37+
"buburuzul" Ianis Andrei
mena1906 spune:
FELICITARI GINA! BINE AI VENIT SOFIA!!!
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 30+ cu Gabriel
In love with my little kid :X
mena1906 spune:
Dana0000 fosta mea sefa mergea la Dr Lucica Baranga. E o tipa tanara si foarte ok. Nu stiu ca medic cum este. Si pe dr Dedu as recomanda-o. E medic urgentist la Pedi si e iarasi ok. Dr Apostol Rodica e medic pediatru si de familie.
irilac31 spune:
Uauuuu Mena da ce exploziva esti ce s-a inveselit pagina asta cu mesajul tau
Si pe mine ma intereseaza schinduful asta...tot ce tine de alaptare ....sunt ca un buretel.'Am dat o cautare si am gasit niste pastilute cu asa ceva...dar nu stiu daca despre asta vorbiti voi. Mai citisem ca si ceaiul de la weleda contine chestia asta....ce o fi ea ca e prima oara cand aud de ea, asa ca fetelor....luminati-ne si pe noi
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
33+
mena1906 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui irilac31 Uauuuu Mena da ce exploziva esti ce s-a inveselit pagina asta cu mesajul tau MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot 33+ |
De la emotii